bi sene oldu hiç kavga etmedik sevgilimle
zaten kavga etmek de kavgaları uzatmak da adetim değildir,arada trip atarım o da alttan alır geçeer gider...Bi önceki yani ilk sevgilimle de hiç kavga etmemiştik,sonra ne olduysa terkettim çocuğu.Acemilikten herhalde,yani kavga olmadan niye ayrıldım hala anlamış değilim ,ama hayırlısı...
yine de burada anlatacak birşeylerim var elbet:))
konuştuğum bi çocuk vardı iki sene önce.Ben o gözle bakmıyordum ama onun niyeti aşikardı..Bi gece telefonla konuşuyoruz 'yarın X'e gidicem' dedim kapatırken
aman allahım bu bi bağırıyo 'senin Xte ne işin var,bak o çocuk sana yan gözle bakıyo,asla gidemezsin' falan filan.Sonra kontürü bitti de yurttan bi arkadaşının telefonundan içinde aslalar ünlemler olan mesajlar attı..Ben de hiç cevap atmadım.
sabahında telefonumda bi mesaj 'o eve gitmeyeceğini biliyorum,gidersen bi daha yüzümü göremezsin,asla gitmiyosun tamam mı' falan...ben yine cevap atmadım.Öğleye doğru 'gidecek msin' diye bir mesaj...bikaç saat sonra 'git ama çok kalma,erkenden dön' mesajı ve son olarak da akşamüstü 'bari gitmeden görüşelim,durağa geleyim mi' mesajı :) :)
bi erkekle yaptığım en hararetli tartışma buydu sanırım :)
keyifle hatırlıyorum...