en büyük keşkem pislik bu adam

ttpz38

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
47
29
3
29
Merhaba kızlar konumu biliyorsunuz,boşanalı 2 ay oldu,eş kişisi ananemi aramıs,ananemi çok severdi,aglamıs salya sümük,nolur gelin bizi barıstırın,ben cok hata yaptım,aglamaktan konusamıyor dedi anneannem,bende pis pis iftiralar atalı 1 hafta olmadı ben rabbime havale ediyorum dedim,anneannemde birdaha sakın arama bitti gitti demiş,bende anneanneme bana söyledigini sakın bilmesin dedim,allahından bulsun kesinlikle bitti dedim,pislik bu adam ya kafayı yemiş ne yaptıgını bilmiyor...keşkelerle doluyum kızlar keşke hiç tanımasaydım görmeseydim.sinirlerimi bozuyor hala ne umutla arıyorsun pislik.

Siz böyle kararlı olun, kararınızdan vazgeçmeyin o debelenir debelenir susar. Ne güzel iş yapacağını yap sonra iki zırla bir özür bitti gitti.İftira atarken aklı neredeymiş?

Kararınızdan dönmediğiniz sürece hiç umrunuzda olmasın
Iftiraları atarken aklı neredeymiş
Ağlasın size yaptıklarınıza sayın
Zamanında aklı neredeymiş

Keşke demek yerine iyi ki deyin
Keşkeler insanı üzmekten başka işe yaramaz
İyi ki daha uzun yıllar çekmemişim
İyi ki erken boşandım diye telkin edin kendinizi
Ve ben asla ama asla iki ayda insanın pişman olup değişeceğine inanmıyorum
İş işten geçtikten sonra pişman olsan ne faydA

İşte bende buna şasırıyorum,aklı neredeydi ve ne olduda 2 ay da aklı basına geldi,yada amacı ne.?rabbim herşeyi gördü.allah sorsun anasıyla ona.

İftiraları o değil ailesi atmış sanırım.Onun suçu sevgisine sahip çıkamamış olmak.Ama sizi sevmiş bence.Artık önemi yok tabi.Umarım bu yorumum sizi incitmez.

o insan için kafa yormaya değmez .. tavsiyem fazla muhatap olmayın kotu davranmayın..

Şimdimi akılı başına gelmiş (hic sanmıyorm ama) siz onla birlikteyken kıymetimizi bilseymiş şimdi aglamak boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…