en büyük pişmanlığım burın estetiği

organikmavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
297
65
48
34
kızlar ben burın estetiği oldum adı tipplasti sadece ucunu kaldırttım ama çok pişmanım alışamadım bugün 5. günüm burnum çok kısalmış ve kalkık geliyor iner diyorlar o kısalık kalkıklık bı durumu yaşayan var mı çok mutsuzum nişanım olcaktı

çok moralim bozuk yen'i üye oldum ekleme yapamıyorum önden normal gibi ams yandan çok kalkık duruyor

Mesaj yazdığımız bölümde 'dosya ekle' yazısına tikla çektiğin bir resmi yükle bir bakalım. Belki daha alisamadigin için yadırgıyorum. Ayrıca arkadaşların dediği gibi daha çok erken iyi yada kötü olmuş demek için çünkü daha sisligi bile inmemistir biraz sabir

Daha çok yeni o yüzden böyle. 6 aya kadar ancak iniyor. Günü gününe uymayacak burnunuzun iyileşene kadar buna hazırlıklı olun ve psikolojinizi bozmayın. Benim 6 ay oldu, ona rağmen bir sabah uyanıyorum şiş, diğer sabah inmiş :)
Şişlik indikçe burun ucu da olması gereken düzeye iniyor.

inşallah iner sizinki ilk zamanlardan sonra değişti mi

Farklı operasyonlar geçirmişiz o yüzden sağlıklı yorum yapamayacağım. Benimkinin amacı küçülmesiydi zaten :) tipplastide küçülme olmaz sanırım

Merhaba,Ben de 10 gün önce revizyon rinoplasti oldum.5. Gün değerlendirmek için çok erken.Lütfen birkaç hafta geçmesini bekleyin.Kendinizi boşuna üzmeyin.5. Gün nerdeyse ağlamak üzereydim.Bu sefer de olmadı diye.Bugün aynaya bakmaya doyamıyorum.Bant ya da sargılarınız duruyorsa çok yanıltıcı oluyor.Biraz daha zaman tanıyın lütfen.

Bende ergenligimden beri burnumu takarim kafaya..
Umarim zamanla alisirsiniz ve duzelir gecici bir durumdur.
Gozleriniz alismadigindan oyle geliyordur. Yillardir alisik oldugunuz burnunuz degisti biraz sabredin bakalim

Olan olmus artik bu kararlari almadan cok iyi dusunup cok arastirmak ve iyi hekimi bulmak cok onemlidir .
Ilk zamnlar sis olur cerrahu idlem nede oksa zamana birak iner en fazla bzkan estetik def gecer amannn ya unlulerinde hep oyle alisigiz biz sende alisirsin bos yere uzme canini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…