- 18 Temmuz 2017
- 297
- 65
- 48
- 34
- Konu Sahibi organikmavi
-
burun ucu düşüklüğüm vardı ama bukadar değişiklik olacağını beklemiyordum5 gunde yara bile kabuk tutmuyor ne bu acele?
Biraz sabir yani
Ha bu arada burnunuz normalde nasil bilmiyorum ama burun kaldirtma olayi cok yapay duruyor %90. Cok elzem degilse yaptirmasaydiniz keske
inşallah iner sizinki ilk zamanlardan sonra değişti miDaha çok yeni o yüzden böyle. 6 aya kadar ancak iniyor. Günü gününe uymayacak burnunuzun iyileşene kadar buna hazırlıklı olun ve psikolojinizi bozmayın. Benim 6 ay oldu, ona rağmen bir sabah uyanıyorum şiş, diğer sabah inmiş :)
Şişlik indikçe burun ucu da olması gereken düzeye iniyor.
Hem de nasıl :) burun ucum indi ve burnum küçüldü ciddi şekilde ilk zamana göre. Yalnız ben burun estetiği geçirdim sadece ucu değil yani. O yüzden sizin de inecektir ucu mutlakainşallah iner sizinki ilk zamanlardan sonra değişti mi
daha fazla küçüldü mü daha da küçülmez inşallah benimki uzadın istiyorumHem de nasıl :) burun ucum indi ve burnum küçüldü ciddi şekilde ilk zamana göre. Yalnız ben burun estetiği geçirdim sadece ucu değil yani. O yüzden sizin de inecektir ucu mutlaka
hayır kemer yök düz bi burnum var dıKemerli mi burnun
Kemerliyse hafif ve torpulenmediyse ilginc durur
O zaman bekle illaki inerhayır kemer yök düz bi burnum var dı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?