en büyük pişmanlığım burın estetiği

eminim guzel duruyordr. Sadece gozunuz alismamistir...benimki de keske oyle kalkik olsaydi fakat malesef berbat br burun oldu..cevrenizden nasil tepkiler aliyorsnz ne diyorlar..

eminim guzel duruyordr. Sadece gozunuz alismamistir...benimki de keske oyle kalkik olsaydi fakat malesef berbat br burun oldu..cevrenizden nasil tepkiler aliyorsnz ne diyorlar..
çok büyük değişiklik tok diyolar ama ben görüyorum farkı benim ne hissettiğim önemli eski burnumu özlüyorum

Hiç üzülme yın daha çok yeni ve zamanla iniyor benimki indi dümdüz oldu sizde hiçbir şey yok çok basit bir ameliyat ile de eski haline döner merak etmeyin ama 6 aydan önce yeni bir ameliyat burun ucu için riskli sabredin diyorum

Ö
Merhaba aynı sorun bendede var 2 ay oldu düzeldi mi?

5. Gün burnunuzun şekli için çok çok erken, zamanla burun ucu düşüyor birkaç ay geçmeden asıl şeklini almaz endişe etmeyin şu an gözünüze tuhaf geliyor sadece

Evet biraz alıştım kalkıklık indi ama başka sorunlar çıktı nefes alamıyorum nazal valf falan her türlü pişmanım yine de

Tam şeklini alması bile neredeyse 2 yıl sürüyor 5 günde ne olmasını bekliyorsunuz ? Stres yapmayın düzelecek şuan ki gibi kalmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…