öncelikle teşekkür ederim konunun ciddiyetinin farkında olan tek kişi çıktınızbu tamamen senin seçimin ama sanki thy içinde daha çok yer etmiş gibi tabi bir de şirketlerin globalliği ve imkanları da önemli. thy imkan ve dünyayı tanıman açısından , sosyal ve maddi açıdan diğerine göre daha iyi.Fakat çalışma şartları zaman geçtikçe değişkenleşebiliyor ve ağırlaşabiliyor.Eğer tempoyu seven biriyseniz ilk tercihiniz için tüm imkanları zorlayın ama bu arada diğer imkanlara da bakının tabiiki
yav aciliyet filan yok sadece uçayım istiyorum abla yaaaaaşöyle de düşünün thy de başlasanız sonra bi şekilde başka bi yerde çalışmak istediniz taşındınız veya bi sebeple ayrıldınız diyelim tecrübesinde thy olan birine kim hayır diyebilir? :)
Ama iş aciliyetniz varsa o başka tabiiki
burda takılan insanların iş/kariyer hiç umrunda değil mi yaaaa
yav aciliyet filan yok sadece uçayım istiyorum abla yaaaaaama thy istiyorum offfff
Sen Sunexpress'e, Pegasus's basvur. Bir de ben Atlas Globali cok begenmmistim. Fiyati cok uygundu , ama ucus servis her sey superdi. Bir de Lufthansa, Germanwings ve Emirateste sansini dene derim , tutarsa super olur. Bol sans dilerim, umarim bir an once ucarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?