• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en büyük stresim(havacılıkta çalışanlar varsa ilgilenebilir mi)

solfejci

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2016
190
141
18
selamlar. kızlar ben hava hostesi olmak istiyorum.:KK55: özellikle thy istiyorum. 1 yıldır mülakatlara hazırlıyorum kendimi. ingilizcemi filan düzelttim çok şükür artık hakimim. boy kilo tutuyor. yaş tutuyor vs vs. şimdi thy nin alımları başlamadı ama sunexpress ilan vermiş. onun mülakatına da katılacağım tabi ama olursa iş teklifini kabul etmeli miyim, yoksa thy yi mi beklemeliyim. endişem şu; thy ye şimdi çok daha fazla aday başvuruyor. bi de torpil söylentileri çok dönüyor. ben de işim garanti olsun istiyorum. o yüzden şimdi başka bi şirkette tecrübe kazansam thy de daha kolay yer edinirim diye düşünüyorum. sizce doğru mu düşünüyorum. havacılıkta çalışan arkadaşlar varsa da yol gösterebilir mi lütfen?

şimdiden çok teşekkür ederim.:KK200:

Son düzenleme:
bu tamamen senin seçimin ama sanki thy içinde daha çok yer etmiş gibi tabi bir de şirketlerin globalliği ve imkanları da önemli. thy imkan ve dünyayı tanıman açısından , sosyal ve maddi açıdan diğerine göre daha iyi.Fakat çalışma şartları zaman geçtikçe değişkenleşebiliyor ve ağırlaşabiliyor.Eğer tempoyu seven biriyseniz ilk tercihiniz için tüm imkanları zorlayın ama bu arada diğer imkanlara da bakının tabiiki

bu tamamen senin seçimin ama sanki thy içinde daha çok yer etmiş gibi tabi bir de şirketlerin globalliği ve imkanları da önemli. thy imkan ve dünyayı tanıman açısından , sosyal ve maddi açıdan diğerine göre daha iyi.Fakat çalışma şartları zaman geçtikçe değişkenleşebiliyor ve ağırlaşabiliyor.Eğer tempoyu seven biriyseniz ilk tercihiniz için tüm imkanları zorlayın ama bu arada diğer imkanlara da bakının tabiiki
öncelikle teşekkür ederim konunun ciddiyetinin farkında olan tek kişi çıktınız:KK70:
ben düşünüyorum ki başka bi şirkette tecrübe kazansam thy de daha çok şansım olur. evet asıl amacım tabii ki thy. başka hiç bi şirkette çalışmak istemem açıkçası. thy insanı zengin ediyor valla diğer hava yolu şirketleri gibi değil ama sunexpress de thy nin kuruluşu sonuçta. of bitmedi bu benim stresim:spor:

şöyle de düşünün thy de başlasanız sonra bi şekilde başka bi yerde çalışmak istediniz taşındınız veya bi sebeple ayrıldınız diyelim tecrübesinde thy olan birine kim hayır diyebilir? :)
Ama iş aciliyetniz varsa o başka tabiiki

şöyle de düşünün thy de başlasanız sonra bi şekilde başka bi yerde çalışmak istediniz taşındınız veya bi sebeple ayrıldınız diyelim tecrübesinde thy olan birine kim hayır diyebilir? :)
Ama iş aciliyetniz varsa o başka tabiiki
yav aciliyet filan yok sadece uçayım istiyorum abla yaaaaa:KK71:ama thy istiyorum offfff:rolleyes:

burda takılan insanların iş/kariyer hiç umrunda değil mi yaaaa

Değil. Biz sadece kaynana, erken boşalan koca konularına yazıyoruz.

THY bildiğiniz eski THY değil Sun Express olur Onur olur başlayın bir yerden. Torpilsiz diğerinde çok zor çok ayak oyunu dönüyor.

yav aciliyet filan yok sadece uçayım istiyorum abla yaaaaa:KK71:ama thy istiyorum offfff:rolleyes:

Sen Sunexpress'e, Pegasus's basvur. Bir de ben Atlas Globali cok begenmmistim. Fiyati cok uygundu , ama ucus servis her sey superdi. Bir de Lufthansa, Germanwings ve Emirateste sansini dene derim , tutarsa super olur. Bol sans dilerim, umarim bir an once ucarsin.

Sen Sunexpress'e, Pegasus's basvur. Bir de ben Atlas Globali cok begenmmistim. Fiyati cok uygundu , ama ucus servis her sey superdi. Bir de Lufthansa, Germanwings ve Emirateste sansini dene derim , tutarsa super olur. Bol sans dilerim, umarim bir an once ucarsin.

Atlas' ın hatunlarının hastasıyım, ayrıca dediğin gibi hizmet çok iyi çok temiz, rötar nerdeyse sıfır.

kuzenim 4 aydir thy de hava hostesi sinava vs yanimizda kaldigk icin girdigi anlari biliyorum hicbir torpili de yoktu ..ankaradan geldi sinav için ingilizce vs gayet guzel geçti birde ona sabrini olcmek icin heralde piskolojik tavirlar yapmışlar tepkisini olcmek icin suan ucuslara baslqdi hatta yurt disi ucuslarina da basladi sinav sorun değil sonrasi cok agir dersler agirdi 2 gunde bir yazili sinav oluyordu baya kalinbir kitaptı..ve her sinavdan 100 almak zorunlulugu vardj.. kilik kiyafet makyaj tavur tutum bunlarda puandi bir of demek puanina sebeb oluyordu...

Back
X