• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En byk kusurunuz ne?

kusursuz dört dörtlük bir insan yoktur...herkes gibi benim de kusurlarım mevcut....zaten kusursuz olsak melek olurduk zannımca....benim kusurlarım sinirime hakim olamamam kontrolümü kaybetmem ve çok kırıcı olmam...birde aşırı kıskancım bu huyumu sevmiyorum...Kötü Kazen

Birine sinirlenince çok söyleniyorum, duygularımın orta yolu yok birini ya çok seviyorum ya nefret ediyorum, biri bana bişey yapsa unutamıyorum bi daha yapar diye güvenemiyorum,eskiden inanmasam da dinlerdim artık inanmadığım birine açıkça söylüyorum şakkıdı

şirinecim sölediklerin aynen benim içinde geçerli al benden de o kadar...Şeniz

çok umursuz ve gamsızım...:smiley-cool:
ama bu huyumu kusur olarak da görmüyorum..memnunun halimdengamyoncuiremsu

bende en son söylencek seyi en basta söylerim...kindarımdır ...bi şeye hemen parlamam tutarım ama birine kin tutmaya basladığım an sessiz sedasız çekip giderim kinimle beraber ve sesini bile duymak istemem...bide sinirlenince çok küfrederim :$ bayan olduğum halde utanıyorum ama...içimdeki canavar uyanıyo o an

çok iyi niyetliyim ve herkesi kendim gibi görüyorum ve bunun cezasınıda çekiyorum insanlara kırılmasın diye bişey diyemiyorum ama yine üzülen hep ben oluyorum nefret ediyorum bu huyumdan insanları tanımam lazım yaaaaaaaaa

sinirlenince karşımdakini canını acıtmak için en son söylenecek şeyi ilk önce söylüyorum kalp kırıyorum yani:(. ama elimde değil o an kendimi tutamıyorum. ama sakinleşince çok üzülüyorum. bu yüzden bu kusurumu düzeltmeye çalışıyorum artık kendimi frenlemeye özen gösteriom.

ay arkadaşım beni anlatmışn yaa sende yengeçmisin yoksa? ama bizim gibi insalardan zarar gelmez kalbimzde bişi yok hep dilimzde coksekeriremsu

fazlasıyla iyi niyetliyim istismar ediliyorm

fazla iyi niyetliyimdir karsımdaki insana karşı sevmiyorum bu huyumu bide fazla açıksözlüyümdür direk insanların yüzüne söylerim herşeyii napimm huyy:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

çok rahatımdır hiç telaşa vermem ortalığı, hatta sınav dönemleri benimle ders çalışacaklar çıldırır bu huyumdan.

Kötüyüm ben kötüyüm kötüyümm heryere mikrop saçarım saçarım saçarım hahaha haaaa...Kötü KazenKötü KazenKötü KazenKötü Kazen
:roflol::roflol::roflol::roflol:

kendimde hiç kusur bulamıyorum en büyük kusurum bu sanırım sırnaşık şey

KİNCİYİM.............
BİRAZ AGRESİF AMA PERDELERİMİ İNDİRDİĞİMDE KEDİ GİBİ BİR İNSANIM..:roflol:

ennn gıcık olduğum huyum ıster ıstemez laf sokuyorum. hatalarını yuzune vuruyorum. ama herzaman diğil sadece yalanını yakalayınca ve haksızlığa gelınce.

ama en buyuk kusurum hayır dıyememek

nasıl beceriyorsun bunu en çok yapıpta yapamdıkğım şeylerden biridir bu:1no2:

birilerini memnun etmek için bir şey yapmıyorum..kendim istiyorsam yapıyorum..
önce ben huzurlu olmalıyım..:dilcikar:
özel bir çabam yok ama ille gamsız olayım diyeeyerimseniben

miskinliğim ben en çok bundan şikayetçiyim..

En kötü huyum galiba çabuk parlamam.
Birde bazen çok alınganlığım tutar bunuda sevmem.

ben de bazen birdenbire parlarım.çoğunluklu neşeli halime tanık olan insanlar o an beni görünce çok şaşırırılar ama böyleyim.

Back
X