• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En çok etkilendiğiniz kitap?

Benzer kitaplara sinir olmamız beni mutlu etti. 😅 Anayurt oteli benim de hoşuma gitmemişti. stefan zweig de sevmiyorum mesela. Bana hitap etmiyor. Bizim milletin ince kitap sevdası yüzünden abarttığı şeyler gibi geliyor bana. Bir de Rus edebiyatından sıkıldım son zamanlarda. Özellikle Dostoyevskinin İnsancıklar kitabını okuduktan sonra oldu bu uzaklaşma
Rus edebiyatinin boğucu etkisi 😂😂 doğru Stefan zweig de genel olarak hiç bir şey anlatmiyooo yine de ay acaba ben mi yakalayamadım diyip bir çok kitabını okudum

Bı bak oku bizi güncelle 😅
şuanda elimdekini bitirmek için direniyorum..

etkilendiklerimi de yazayım bari aklımda kaldığı kadarıyla
jane eyre, uçurtma avcısı, bin muhtelem güneş, körlük, şeker portakalı, gülün adı, çingene gelin, ben kirke..
ayy çok var yahu

şuanda elimdekini bitirmek için direniyorum..

etkilendiklerimi de yazayım bari aklımda kaldığı kadarıyla
jane eyre, uçurtma avcısı, bin muhtelem güneş, körlük, şeker portakalı, gülün adı, çingene gelin, ben kirke..
ayy çok var yahu
Kız üzücü travmatik yok dedik ya jsjdjf bir kaç tanesi öyle diğerleri de öyledir kesin sen dram seviyorsun gibi geldi bana 😅😅😂

Kız üzücü travmatik yok dedik ya jsjdjf bir kaç tanesi öyle diğerleri de öyledir kesin sen dram seviyorsun gibi geldi bana 😅😅😂
hııı ozaman daha çok düşümem lazım zor hdhjfhjdbjhd dram benim göbek adım djhvh aaa birde yaşamak vardı yu hua djbfhbdj
öyle diyorsun da hep dram yazılmış :KK53:
şermin yaşar okuyabilirsin ozman çıtır çerez kıvamında.. ece temelkuran da güzel keyifli okunuyor.

hııı ozaman daha çok düşümem lazım zor hdhjfhjdbjhd dram benim göbek adım djhvh aaa birde yaşamak vardı yu hua djbfhbdj
öyle diyorsun da hep dram yazılmış :KK53:
şermin yaşar okuyabilirsin ozman çıtır çerez kıvamında.. ece temelkuran da güzel keyifli okunuyor.
Ece okumadim Şermin iyidir onun da magazinsel bı haberini okudum sogumustim sjdjdj yaşamak da dram sayılır 😂 diğer öneriler ne kadar travmatik bilmiyorum yazdım hepsini de araştırma alma aşamasında geçmedim

Ece okumadim Şermin iyidir onun da magazinsel bı haberini okudum sogumustim sjdjdj yaşamak da dram sayılır 😂 diğer öneriler ne kadar travmatik bilmiyorum yazdım hepsini de araştırma alma aşamasında geçmedim
ece temelkuran bu da geçer keyifli bir kişisel gelişimdi..
ben 1000k'dan da bakıyorum muhakkak alacağım yada okuyacağım kitaba

İsbankasi klasik kitabiydi . Filmi izlersem daha çok içine çekeceğini düşünüyorum. Sanıyorum erkek erkeğe mi aşıkti 😂 of unuttum kitabi ama verdiği etki güzeldi
yaşlanmak istemeyen bir prensin dileğinin kabul olmasıyla, prensin yaşadığı ızdırabı anlatıyordu sanki bide öyle bir aşk da vardı sanırım evettt

Back
X