En Çok Güldüğünüz Filmler Hangileri?

xsxanssxixz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2007
93
0
86
41
Hatay
slm arkadaşlar sizin izlediğiniz en komik filmler hangileri yazarsanız sevinirim:)
:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

Hababam Sınıfını tek geçerim tekrar tekrar izlemekten bıkmayacam bir film... Adile Naşit, Şener Şen'in filmleri Demet Akbağ , yabancı komedyenlerden Jim Carrey, Will Smith, denny de vito, eddie murphy, martin lawrance...

Dick Ve Jane İşbaşında...
Bir Jim Carrey filmi...Komedi filmlerini pek sevmem ve gülmemde ama 2005 yılında bu filmde çok güldüğümü hatırlıyorum...Belkide film komik değildi ben gülme eğilimi içerisindeydim....:)

kemal sunalın tüm filmleri :içelim:
onun yerini hiç kimse tutmuyor
50 kere de izlemiş olsam hala gülmekten kendimden geçiyorum :lepi:

hiç bişey Kemal Sunal (Allah rahmet eylesin)Şener Şen filmleri varya onların yerini tutmuyo ozamanlar daha bi güzelmiş yaaa
bide Cem yılmaz

Sener sen ve ilyas salmanin oynadigi
"sekerpare" isimli filmin her sahnesi cok komik
o filme cok gülerim
birde cem yilmazdan goraya cok gülmüsümdür..

Ben recep ivedikde gülemedim yapmacık geldi çok. arog u izlemek istiyorum sabırsızlıkla hihoyyyt

Yerli filmlerden Kutsal Damacana çok gülmüştüm.
American Pie tüm serileri çok komikti.
Eskilerden Dumb and Dumber(Salak ile avanak)
En son 2008 yapımı olan da You don't mess with zohan (Zohana Bulaşma)

hababam sınıfııı...
hele o kemal sunal ile şener şenin karşılıklı oynadığı çekirge sahnesi yok muuusırnaşık şey....

en çok recep ivedik de güldüğümü hatırlıyorum... şahan ı daha önce de takip ederdim çıktığından beri tv den ve internetten bütün skeçlerini izlerim bayılıyorum...

yılbaşı gecesi korkunç bir film 3 izledim bayada güldüm saat 3.00 falandı uyku sersemi olduğum içinmi güldüm bilmem

Şimdiye kadar tam olarak koptuğum bir film olmadı!
Ama Hababam Sınıfı serisini atlamak istemiyorum!
Bir de GORA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…