En çok hangi küçük şeylerden mutlu olursunuz?

Çocuklarımın sağlıklı olması beni yeterince mutlu ediyor.
Klişe bir cevap oldu farkındayım... Ancak buna ek olarak eşimin bana ufak süprizler yapması da beni gerçekten mutlu eder.

Araba da ışıkta beklerken hapsurdugumda hem cinsimin kafasıyla işaret edip gulumseyerek cok yaşa demesi. Beni cok mutlu etmişti.

Küçük şeylere giremez elbet benim için dünyanın en önemli en büyük şeyi, ailemin sağlıklı ve mutlu olması

Düş Sokağı Sakinleri - İstanbul Akşamlarım şarkısı beni çok mutlu eder Mutluluk şarkım diyorum ona

İlgi beni mutlu ediyor. Herhangi bir konuda yardımcı olduysam ufak bir teşekkür. Kısaca iyi niyet ve sempatiklik diyebilirim

Beni anlayan / anlamaya çalışan insanlarla olmaktan, can kulağıyla dinlenilmekten, ilgi gösterilmekten mutlu olurum..

4 yıllık evliyim ama son zamanlarda daha çok fark ediyorum kocamın uyurken kirpiklerini izlemek ve burnunu çok keyif veriyor.. Ama aaa en büyüğü eşim babam ben aynı evde uyuduğumuz geceler çok güvenli ve huzurlu hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…