en çok hangi özelliğinizin beğenilmesinden memnun olursunuz ve niçin?

kimsenin karakteristik özelliklerimi beğenmesi yada beğenmemesi umrumda olmaz ama fiziki yapım beğenilmesinden hoşlanırım ,ha beğenmezlerse de umrumda olmaz sanırım ben biraz gamsızım

öncelikle fiziksel görüntümün beğenilmesinden memnun olurum :) zaten benı tanıdıkca karakterimi de beğenecek ve sevecektir

Fiziksel görüntümü beğenseler de olur,beğenmeseler de.. Çoğu durumda yapıcı olmaya çalışırım,bu özelliğimin beğenilmesinden de hoşnutluk duyarım..

Karakteristik özelliklerim başta gelir.
Beni tanımak zor, anlamakta öyle. Bu yüzden kavranıpta beğendiğini dile getiren olursa çok memnun olurum.

karakterimin beğenilmesi hoşuma gider.fiziki özellikler gider yaşlanılır eskir ama karakter baki kalır

Topluluk içerisinde imajımın beğenilmesinden memnun olurum. İnsanların beni kendilerine yakın hissetmeleri de hoşuma gider.

Fikirlerime önem verilmesi bana fikir danışılması beni herzaman mutlu etmiştir
bir de gözlerimi beğenmeleri :)

Karakterimin beğenilmesi daha önemlidir kesinlikle fiziğime kıyasla.
Ne kadar güzel kadın denmesindense, ne kadar güçlü biri kendini kimseye ezdirmeyen, haksızlığa tahammül edemeyen, zor, mücadeleci denmesi daha çok hoşuma gider.

Gülüşümün beğenilmesini isterim. Ki insanlar beni güldürmek - mutlu etmek istesin değil mi
BİRAZ BENCİLCE OLDU SANIRIM :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…