ya böyle ünlünün burnunu istemeyle oluyo mu bu işler ya.herkesin yüzü farklı sonuçta.deniz akkaya gibi yüzünü komple değiştirecekse tamam ama bi burunla olmaz bence.mesela ben de özgü namalın burnunu çok beğeniyorum ama onun minyon yüzüne yakışıyo..
benim koca kafamda nokta gibi durur :)
ben hiç beğenmiorum ebru yaşarın burnunu yaa.ama ondaki değişim takdire şaaayan o başka :)
burun ucumun tam cansu derebbki gibi olmasınnı isterm ben svmem yuvarlk burun çnkü.ayrıca scarlet johanssonın burnuuda süpeeerr ama dğl gliba onnki.
cansu derenin burun ucu güzel gerçekten kalkıklığı falan harika yüzüne de çok güzel gitmiş kim yaptı acaba?
ahh cnmm bi bilsem kim yaptı burnunu.cansu hanm daha estetk olduğunu bile kabul etmioki drunu sölesin kötükedihüso
ünlüler sadece burunlarını yaptırmakla kalsalar bizim gibi neyse ama sadece burun değil onların değişikliği. neyse de bn dr uma katolog götürdüm bakmadı bile katologla olmaz bu iş dedi herkesin yüz şekli farklı. haklıda burun alın mesafesi vs kiminin yüzü yuvarlak kiminin üçgen ve doğal olarakta burun şeklide ona göre oluyor
bende cansu derenın burnunu özellkle aslında burun ucunu çok begenıyorum eger önceden bılseydım burun ucumun böyle olucagını onun doktoruna gıderdim zaten revızyon olucam.bu arada duygu yetişinde burun ucu öyle ve bıldıgım kadaryla onunkı de estetık ve ucu süper.cansu dere kabul ediyomu etmıyomu bılmem ama onur erol yapmış burnunu diye duymuştum ne kadar dogru bılemıyorum tabi
ben deniz akkaya petek dincozun burnunu begeniyorum ozgu namalinkinide fakat o estetikmi??? kendi burnu saniyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?