En çok hayal kırıklığına uğratan hediye (eş, sevgili ya da nişanlı:))

aslında önemli olan hediye almak için alınmış olması değil yada önemli bir gün hediye almam şart diye düşünerek alınan hediyenin çok da anlamı olmaz gibi.
benim için önemli ve değerli olan onun güzel gördüğü, beğendiği bir şeyi(bana göre çok çirkin bile olsa) beni düşünerek, bana yakışır diye, ben mutlu olurum diye alması.kaydirigubbakcemile5

Küpe, kolye gibi takılardan hiç bahsetmiyorum zaten nerde satılmayan tırışka şey varsa kakalamışlar çoçuğa. Neyse işte ben nişan alyansımı hiç sevmiyordum ve sürekli mızmızlanıyordum e bi sene oldu anla di mi ama hatta kuyumcuların önünden geçerken bile beğendiğim yüzüğü sürekli gösterirdim. Derken hadi yılbaşı gümbürtüye gitmişti 14 şubata geldik ama cidden sinir oluyorum hediye almasına sakın yalvarıyorum bana bişey alma diyorum zaten neyse busefer telafi edeceğim dedi paket uzattı ama cidden şaşırmıştım güzel bi yüzük alıp level 5e çıkar sandım. Paketten gene bi kupa çıktıDDDDDD Pekte incedir düşüncelik edip sıcak su koyunca resim çıkan kupadan yaptırmış bu seferkaydirigubbakcemile3Yanındada cep telefonu :1shok: Acayip sinir olmuştum gene. Hatta o kupa ve telefonu çöpe atmaya karar vermiştim. Sonra vazgeçtim iade ettim teli iade çeki o zamandan beri hala bendecokacimcoook

kupa olayını bende yaşadım.güzel bi hediye bekliyodum hoş bi paketi vardı açtım baktım kupa ve daha da kötüsü öten müzikli bi kupa..böyle yere koyunca susuyo eline alınca çocukça bi melodiyle müzik yayıyolmaz: büyük hayal kırıklığı yaşamıştım

ereğli,seninki de kafayı kupayla bozmuş galiba kaydirigubbakcemile3

Sil baştan temiz bi kupa başlangıcı yapmak istemiş saolsun canım. Ona inan çok aşığım ah bide güzel hediyeler seçebilse:lepi:kaydirigubbakcemile3

ben ne yalan söleyim tüm hediyelerinde hayal kırıklığı yaşıyorum ben önceden düşünülmüş bi hediye almasını arzu ederken o o gün içinde alıo ya çıldırıorum kötükedihüso hediye ne kadarda güzel olsa benim için o anda anlamı kalmıo hiç almasın daha iyi :umursamaz:

Sil baştan temiz bi kupa başlangıcı yapmak istemiş saolsun canım. Ona inan çok aşığım ah bide güzel hediyeler seçebilse:lepi:kaydirigubbakcemile3

Boşver canım,düşün ki sana muhteşem hediyeler alıyor..
Ama aldatıyor seni,çok kaba,sana zarar veriyor sözlü veya fiziksel yada ne bileyim sapık..
Güzel bir ilişkin olsunda,sen kupa koleksiyonu yapmaya devam et kaydirigubbakcemile5

bende eski sevgilimle birlikte birgun ykm de gezerken cok güzel bir esofman takimi begenmistim
dogum günümede 3-4 gün var ben zarfi attim kendimce sartlandirdim kendimi kesin bana alir bunu diye
sonra dogum günüm günü geldi verdi hediyemi
paketin icinde giysi oldugu belliydi bir actim düz beyez gömlek hayal kirikligina ugradim gayri ihtiyari aaaa bunumu aldin neyse artik dedim :)))
cok bozuldu bir daha sana hediye almicam dedi :))))

eşime göre bir kadına asla ayakkabı ve giyecek hediye alınmaz çünkü kadınlar kendileri için bile
giyecek vs baktıkları zaman bütün mağazayı elden geçirip hiçbirini beğenmeyebiliyorlar
bunun için giysi ve ayakkabı riskli hediye grubunda yani %90 beğenilmeyecekler arasında ha şu durum
istisna : diyelim ki yolda beraber giderken vitrinde elbise ayakkabı vs gördü aaaa ooo fln oldu siz
sonradan gidip aldınız bu olabilir diğer durumlarda pozisyon ofsayt :)

Hediye konusunda bende şanslıyım sanırsam:)
Askerdeyken (şırnakta) bile doğum günümde burdaki bir arkadaşını ayarlamış.
Çok hoş bir kolye hala boynumda çok nadirdir çıkardığım.
Sonra birlikteyken bir gün laf arasında yüzük muhabbeti açıldı.
Bende dedim ki tek taşımı kendim alır tek başıma kendim takarım:)
Sevdiğimde alsam takıcaksın sanki istemiyordun hani dedi?
Dedim şarkı söylemekte suç:)
sonra sevgililer gününde bir kutu çıkardı.
Altın tek taş yüzük ben şok tabi.:1shok:
Elimi tuttu parmağıma taktı sonra sım sıkı sarılıp bir buse hediyeden sarılması hoşuma gitmişti kuzum yaa:asigim: (Dediği çıktı yüzüğü takamıyorum söz yüzüğü gibi duruyor evde)Sonra ben peluş oyuncakları çok severim demiştim.Kocaman bir oyuncak almış bana tazmanya.kaydirigubbakcemile2Ben eve görütemem dedim diye onca yolu geri taşımış sonra müsait bir zamanda yeniden getirmişti...
Sonra benim ona hediye ettiğim bir saatin aynısı bulup almış bana ikimizin saatide aynı oda çok hoşuma gitmişti.Zevklidir bu konularda.Süpriz yapmayıda sever kendisi sağolsun:)

Ben hediye konusunda pek şansızım.eşimle tanıştıktan 2,5 sene sonra evlendik.2,5 sene zarfında aldığı hediyeler hep hırka ve kazak gibi şeylerdi ve aldıklarının hepsi ya büyük ya küçük gelir bana . . .bi türlü tutturamadı bedenimi.
Oysaki ben ona alacağım hediye için 2-3 ay öncesinden hazırlık yapar düşünürüm ne alacağı .her aldığım hediyede gerek çevre gerekse kocişkom tarafndan çok begenilmiştir. Hem el emeğimi hemde düşüncelerimi biriktirir bir şey çıkarırım ortaya . ..
Eşimde biliyor ama hediye seçemediğini  bazen toplum içinde söyler bile benim aldığım şeyler hep böyle diye.bilio kendini herifim

ayy çok özendm yaaa darısı başıma inşşş:çok üzgünüm:

sen onu bırak, ben ayrıldığım sevgilimi hem gece 12de arayıp kutladım hemde bide ertesi günü pasta yaptım klava: bak sana pasta yaptım gel al pastanı diyorum çalışıyorum gelemem diyo akannehir arkadaşıma bıraktım o verdi pastayı,sonra msj atmış bi zahmet, elinize sağlık çok güzel olmuş zahmet oldu ama olacak artık o kadar akannehir aptallığıma doymayım, bidaha da ne pasta ne başka bişi zaten, bu arada onun bana hiçbir doğumgünümde bir demet maydonoz dahi almışlığı yoktur :umursamaz:

benim niaşnlım pek zevklidir.şimdiye kadar aldığı bütün hediyeleri beğenmişimdir.ama komik bir hediye olayım vardır.bana 3 yıl önce tek taş almıştı doğum günüm için.ondan sonraki sene aldığı hediyeyi unutup aynı yüzüğün takimını almıştı yüzük kolye ve küpe.tabi ben görünce gülmeye başladım.şimdi aynı yüzükten iki tane var evde.hala görünce tebessüm ederim.değiştirebilirdimde ama kıyamadım cok mahcup olmuştu çünkü hatırlıyamadığı için

Aslında çok zevkli ama maço herif yaa sevdiğini belli edemezmişmiş yoksa karı milleti şımarırmışmış gayet ODUNsu bir tavır.....
aaaaaah nişanlılık dönemleri aaaaaahhhh varmı böylesi yaaaaa opuyorumnanaktan

kızlar çok heycanlıyım ilk entrimi giriyorum...
benim hayalll kırıklığım olmadı sevdiceğime karşın.. ama benim hediyesini beğenmediğimi hissetsin istemem.. hem ben hediyeyi sevmem hıh...

lütfetmiş, hiç atakta bulunmasın daha iyi-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…