ereğli,seninki de kafayı kupayla bozmuş galiba kaydirigubbakcemile3
Sil baştan temiz bi kupa başlangıcı yapmak istemiş saolsun canım. Ona inan çok aşığım ah bide güzel hediyeler seçebilse:lepi:kaydirigubbakcemile3
bi kere pantolon almıştı babannemin donu gibiydi :hulya:
ben de
al benden de o kadar..
Hediye konusunda bende şanslıyım sanırsam:)
Askerdeyken (şırnakta) bile doğum günümde burdaki bir arkadaşını ayarlamış.
Çok hoş bir kolye hala boynumda çok nadirdir çıkardığım.
Sonra birlikteyken bir gün laf arasında yüzük muhabbeti açıldı.
Bende dedim ki tek taşımı kendim alır tek başıma kendim takarım:)
Sevdiğimde alsam takıcaksın sanki istemiyordun hani dedi?
Dedim şarkı söylemekte suç:)
sonra sevgililer gününde bir kutu çıkardı.
Altın tek taş yüzük ben şok tabi.:1shok:
Elimi tuttu parmağıma taktı sonra sım sıkı sarılıp bir buse hediyeden sarılması hoşuma gitmişti kuzum yaa:asigim: (Dediği çıktı yüzüğü takamıyorum söz yüzüğü gibi duruyor evde)Sonra ben peluş oyuncakları çok severim demiştim.Kocaman bir oyuncak almış bana tazmanya.kaydirigubbakcemile2Ben eve görütemem dedim diye onca yolu geri taşımış sonra müsait bir zamanda yeniden getirmişti...
Sonra benim ona hediye ettiğim bir saatin aynısı bulup almış bana ikimizin saatide aynı oda çok hoşuma gitmişti.Zevklidir bu konularda.Süpriz yapmayıda sever kendisi sağolsun:)
eski sevgilimi tam doğumgününe girdiğimiz gece yani tam 12'de arayıp kutlamıştım.ve hediye olarak fotoğrafından poster yaptırmıştım farklı ve özel olsun diye.
ama o ne mi yaptı?ondan 1 ay sonra ki d.günümde aramayı bırakın facebookta profil duvarıma gayet soğuk bir kutlama yazısı yazdı.laelaelaelaelae nasıl ama ?
bak merak ettim şimdikaydirigubbakcemile3
benimki bi kere bana bi çanta almış ama iğrenç yani, neyine gerek senin bayan çantası seçiyosunda alıyosun, kullanmıyorum diyede söyleniyor, kullanırmıyım hiçkaydirigubbakcemile3
eski sevgilimi tam doğumgününe girdiğimiz gece yani tam 12'de arayıp kutlamıştım.ve hediye olarak fotoğrafından poster yaptırmıştım farklı ve özel olsun diye.
ama o ne mi yaptı?ondan 1 ay sonra ki d.günümde aramayı bırakın facebookta profil duvarıma gayet soğuk bir kutlama yazısı yazdı.laelaelaelaelae nasıl ama ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?