sevgililer gününde aldığı alakaya maydonoz yağmurluk akannehir
bir çizme bir de kask alsaydı tam itfaiyeci olacaktım içinde yani o derece zevksiz bir seçim ve alakasız bi hediyelaelaelaelaelae
benimki bi kere bana bi çanta almış ama iğrenç yani, neyine gerek senin bayan çantası seçiyosunda alıyosun, kullanmıyorum diyede söyleniyor, kullanırmıyım hiçkaydirigubbakcemile3
bjk forması arkasındada kartaliçe yazdırmış :bbo: üstelik ben gs' liyim
A bu çok hoşmuş ama gs olayıda espri katmışhihoyyyt
valla gs liyim, ama sağolsun eşim bjknin her maçında totem yapmış benle izleyince bjk kazanıyor diye o formayı giydirip 90 dak. maç seyrettiyor bana :bbo:
bjk forması arkasındada kartaliçe yazdırmış :bbo: üstelik ben gs' liyim
Kızlar hediye olayında sevgilime o kadar çok hassas davranırım ki haftalarca hatta aylarca uğraştığım bile olmuştur orjinal birşey olsun diye. Haliyle ondan hediye gelirkende parası pulu hepsi caz verilen hediyede emek, düşünce ve özen ararım.O sebepten normaldede hediye almaktan hiç hoşlanmıyorum dandik birşey geleceğinden emin olduğum için hepte söylerim alma sakın birşey diye.
Hiç unutmam geçen yıl başında beni almaya gelirken bi saat bekletti neyse gittik eğleniyoruz hediye verdi şaşırdım tabi içindede sondakka ayaküstü alınmış bi kupa çıktıklava: Vesayre çok vukuatı vardır hediye olayında ondandır hediye almasından nefret ediyorum:tomato:. Çünkü sürekli başına kakasım geliyor:)
Sizlerinde var mıdır benzeri anlarınız?j
başlığı okurken bukadar benzerlik olcağını tahmin etmemiştim. eşim de ilk evlilik yıldönümümüzde kupa,deniz kabuğundan kolye ve bide güzel bi bileklik(tek beğendiğim oydu)
almıştı şuan hala gülüyorum. ya maddi olarak kötü değiliz çok şükür ya maddiyat da önemli deği insan biraz özenir değil mi? ama başına kakma sakın ben böle bi hata yaptım kupayı kırık bi vaziyette buldum. eşim sinirlenip kırmış. ya alırsın tamam kupayıda çok güzel bi hale dönüştürürsün ismini yazarsın özel bişeylar yazdırırsın ne bilim kupa feciydi yani. ammannn eşimin vakaları çok o yüzden benim de hevesim kalmadı.çevremde ince insanları görünce üzülmüyo değilim ama ne yapalım bizimkiler de böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?