En çok hayal kırıklığına uğratan hediye (eş, sevgili ya da nişanlı:))

sevgililer gününde aldığı alakaya maydonoz yağmurluk akannehir
bir çizme bir de kask alsaydı tam itfaiyeci olacaktım içinde yani o derece zevksiz bir seçim ve alakasız bi hediyelaelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile3

benimki bi kere bana bi çanta almış ama iğrenç yani, neyine gerek senin bayan çantası seçiyosunda alıyosun, kullanmıyorum diyede söyleniyor, kullanırmıyım hiçkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bjk forması arkasındada kartaliçe yazdırmış :bbo: üstelik ben gs' liyim

valla gs liyim, ama sağolsun eşim bjknin her maçında totem yapmış benle izleyince bjk kazanıyor diye o formayı giydirip 90 dak. maç seyrettiyor bana :bbo:

:teytey:alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3

evlenmeden önce hep kitap alırdı(kitap okumayı çok severim de) Evlendik kazak hırka almaya başladı tabi ben gidip değiştiriyodum mecburen biraz zevksizdir de o konuda.Değiştirmemden alındı artık tabi şimdilerde hadi gidip sana hediye alalım diyor.Bazen de ben eve eşya gibi bişey almışsam ondan habersiz "hayatım kendime hediye aldım" diyorum...:)

ay kızlar ne deyim size ;
güldürdünüz ya beni allah da sizi güldürsün..
oyyhh gözümden yaş geldi...

ay bizim hediye olayları da çok komik olur:)
bir yıl dönümümüzde bi kuyumcu kutusuyla geldi:) açıyorum ama ben tek taş bekliyorum yani:) evet tek taş çıktı, ama yüzük halkasında değil zincirde takılı olarak:roflol: o anki dumurumu ve bi kaç dakika sonra kolyeyi takınca yaşadığım sevinci asla unutamam:)) artık eşim, ama hala bilmez bnm kolye değil yüzük beklediğimi, içime de oturmuş hani sölemesi ayıp :roflol:

önceki yılki d. günü hediyem de çok komikti, hala hatırlatıp gülerim:))
benimle aynı ay doğan bi ark. ım vardı, o ayın başında ben sonunda. ona hediye bakıyorum, yanımda da eşim(o zaman nişanlım). ben kızın hediyesini aldım, ama orda bi çift yeşim taşlı markazitli gümüş küpe gördüm, aşık oldum. neyse bizimki aklına kazımış bu küpeyi, bi de sevinmiş düşünmek zorunda kalmayacağı için. d. günümden bi gün önce otobüsteyiz, benimki dayanamadı verdi hediyeyi.(normalde benim sabırsızlanmam lazım ama eşim hediye verirken çok sabırsız olur:)) bi açtım, beğendiğim küpe, ama mavi taşlısı. o kadar acayip bi mavi ki:)) hani normalde sevinip teşekkür ederdim, ama beğendiğim küpenin yandan yemişini görünce dumur oldum, bakıp kahkaha attım sadece. sonra gittik değiştirdik tabi o gün bu gündür işimi sakata atmam, beğendiysem o an alırım-aldırırım. değiştirmek her zaman kolay olmuyo çünkü

Ay sormayın kızlar bitmez bu hediye anıları yaw. Bakalım bir dahaki ay tanışma yıl dönümümüz var ne alcak merak ediyorum bu seferde öten kupadan alır sanırsamkaydirigubbakcemile3
Ama ben süper şeyler düşündüm. Umarım gene hayal kırıklığı olayı aktif olmaz gerçi çok antremanlıyım fazlada umur etmiyorum artık:roflol:

BENIM CNM KOCISTE HIC BILMEZ HEDIYE ALMAYI CNM BENIM YAAAA HICDE SEVMEZ SEVGILIYKEN YLZ BILIOSUN SECEMIOM SEN GIT AL DERDI ALIME PARA SIKISTIRIRDI DELI OGLAN AMA BIR KRE BIR HEDIYE ALMIS SEVGILIYKEN TEK VE GUZEL HEDIYE O ZAMAN ICIN

COK AMA COK SEVINDIM YANIMDAN EKSIK ETMEM HIC BEBEGIM GIBI SEVIYORUM

SIMDI EVLENDIK GENE AYNI DURUM AMA ODA BUYUK SEYLER ALARAK KURTULMAYA CALISIYO DOGUM GUNUMDE ELEPTIK BISIKLET ALDI YILDONUMUZDE BANA PC ALDI BAKALIM DIGER ONEMLI GUNLERDE NE OLCAK

CNM BENIM YAAAAAA COK SEVIOM

mız mız o kara bebek çok tatlı ama ya sevilmez mi Bende bikeresinde sevimli şişman bi oyuncak kuzu beğenmiştim kaç sene geçti hala o kuzuyu bekler dururumklava: Yok anam yok benim ki koyveriyor hediye olayında :jeyyar::sinifsinif:kaydirigubbakcemile3

Benim eşim hediye olayında genelde ihtiyacım olan bir şeyi almaya çalışır. Bu konuda eskiden ağzımdan laf almaya çalışırdı artık kızlarımdan yardım almaya başladı..

normalde benim onu tanıdıgım gunden berı o bana tüm özel günlerde şarap,yada çeşitli ülkelerden hediyeler getirirdi yada içki alır gelırdı ve bırlıkte ıcerdık.fakat en son doğumgunumde aynı olacak dıye düşündüm gittim.hıcbırsey sankı o gun hıcbırsey olmamış gibiydi.tabı ben o gun süpriz olarak bsyler cıkacak dıye beklıyorum mutlu mutlu.akşam oldu gitme vaktım suratımı asmaya başladım hayırdır neden surat asıyorsun dedı dedım bugun benım dogumgunumdü ve sen unuttun.takma benımde dogumgunumu unutan çok insan var dedı.sok oldum hala unutamıyorum kaç ay geçmesine rağmen.

eski nisanlım d.gunumde hedıye almıstı
vermeden oncede agzında tutamaz soylerdı hep
sana bı hedıye aldım cok begenıceksın cok sevıceksın dedı bende merak ettım ne dıye heyecanla beklıyorum
bıde ıs yerıme gondermemısmı tabı kutu geldı herkes basıma toplandı ne almıs acaba dıye
ana bı actım mutfak tartısı:1shok:tabı ben gunun anlam ve onemını belırten romantık bı hedıye beklerken tartı cıkınca sok oldum
neymıs ceyızıme katkı olsunmus bı tartımız eksıktı:dilcikar:

mutfak tartısı :)))))) ay özür dilerim ama çok komik :)))) nerden aklına gelmiş mutfak tartısı kırk yıl düşünsem çeyizime almak bile aklıma gelmez :))) helal olsun enişteye :)))))))

yok canım bana nişanlım bir kuruşluk hediye bile almadı ama kupa bile alsa inan memnun olurdum sen şükret yine son dakika golünde bile zorla hediye almış

bi de anımı anlatıyım. eşim sağolsun odundur falan ama bazen çiçek falan alır. son doğum günümde eve geldik evde gül kokusu var. ben tabi mutlu oldum içten içe gülüyorum eve girdim ama etrafta gül falan yok. kokan bizim oda parfümün kokusuymuş. oda parfümün gül koktuğunu unutarak hayallere dalmışım yaaa. ne komik.aklıma geldikçe gülerim hemde üzülürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…