Bulaşık Makineleri En çok memnun olduğunuz bulaşık makinası ve modellerini paylaşır mısınız...

saliha_25

10.06.2012 :)
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
591
1
116
İstanbul
Arkadaşlar,en çok memnun kaldıgınız bulasık makınası ısım ve modelleini paylaşırmısınız,yeni evlenenlere fikir olsun,bizimkisi bosh ama tablet ve tuzu bırlıkte kullanın demıslerdı bardaklarımız cızıldı matlastı,hala düzeltemedik,önerilerinizi bekliyorum merakla...

ben lg'nin d1455cf modelini kullanıyorum.. çok memnunum..
deterjan olarak ta yeni fairy'ye başladım.. 3'ü 1 arada olan tabletlerinden yani... inanılmaz memnun kaldım..

Model olarak birşey demesem :) sadece marka olarak LG vede Bosch diyorum ;)

tabiki buzdolabı ve bulaşık makınası bana göre bosch :) süper tek kelimeyle.

bosch eski bir marka olduğu ve evimize giren en sağlam marka olduğundan hepimiz için iyidir... ama lg beyaz eşya'da ülkemizde birkaç senedir var... fakat son zamanlarda beyaz eşyalarının ödül aldığını çokca okuyoruz...

alışkanlıklardan vazgeçmek zordur ama yenilere fırsat tanımak lazım diye düşünüyorum... lg'nin bulaşık makineleri çok sessiz ve 10 yıl motor garantisine sahip olmalarından dolayı benim tercihim...

Bir dakika yahu, bana bir açıklama yapın? Hangi deterjan, nasıl temizlemenize gerek kalmıyor. Söyleyin ben de makinem için o deterjanı kullanayım. :1:

Bir dakika yahu, bana bir açıklama yapın? Hangi deterjan, nasıl temizlemenize gerek kalmıyor. Söyleyin ben de makinem için o deterjanı kullanayım. :1:

fairy tablet... hatta ondan önce bu makinede bulaşıklarımda bildiğiniz leke kalıyordu... bende test amaçlı aldım bu deterjandan.. ve inanılmaz memnunum.. reklamlar doğruymuş yani...

Yani bu detarjanı kullanınca temizliğe gerek kalmıyor diyorsun. Çok güzelmiş.

Peki en çok hangi programı kullanıyorsun, kısa program kaç dakika sürüyor ve temizliyor mu?

Yani bu detarjanı kullanınca temizliğe gerek kalmıyor diyorsun. Çok güzelmiş.

Peki en çok hangi programı kullanıyorsun, kısa program kaç dakika sürüyor ve temizliyor mu?

en hızlı program 30 dakika sürüyor.. ama kurutmuyor.. acil bir durumda yıkamak için..
ben en çok hızlı&kuruyu kullanıyorum... 59 dakika sürüyor... 10-15 dakika da açmıyorum kapağını tamamen kurusun diye...

bende b.makinesi alırken kkda araştırmalarım üzerine boşşşş aldım ama senin yaşadığın sorunları bende yaşıyorum
bideönce hiç sesi çıkmıyordu şimdi kalk gidelim diyor:27:
acaba ayarlarındanmıki bilirsen venide haberdar et birde ben almanyada üretileni almıştım
deterjan olarak hep calgonit kullandım
bugün arkadaşımda fairy den çok memnunum dedi det.im bitince bende alıp deniycem yalnız ben ayrı ayrı kullanıyorum hepsi bir arada pahalıya maloluyor:37::37:

Back
X