Bulaşık Makineleri En çok memnun olduğunuz bulaşık makinası ve modellerini paylaşır mısınız...

bende b.makinesi alırken kkda araştırmalarım üzerine boşşşş aldım ama senin yaşadığın sorunları bende yaşıyorum
bideönce hiç sesi çıkmıyordu şimdi kalk gidelim diyor:27:
acaba ayarlarındanmıki bilirsen venide haberdar et birde ben almanyada üretileni almıştım
deterjan olarak hep calgonit kullandım
bugün arkadaşımda fairy den çok memnunum dedi det.im bitince bende alıp deniycem yalnız ben ayrı ayrı kullanıyorum hepsi bir arada pahalıya maloluyor:37::37:

Servis çağırdınız mı siz o ses için? Bir yerinde tıkanıklık filan olabilir bence.

bende b.makinesi alırken kkda araştırmalarım üzerine boşşşş aldım ama senin yaşadığın sorunları bende yaşıyorum
bideönce hiç sesi çıkmıyordu şimdi kalk gidelim diyor:27:
acaba ayarlarındanmıki bilirsen venide haberdar et birde ben almanyada üretileni almıştım
deterjan olarak hep calgonit kullandım
bugün arkadaşımda fairy den çok memnunum dedi det.im bitince bende alıp deniycem yalnız ben ayrı ayrı kullanıyorum hepsi bir arada pahalıya maloluyor:37::37:

önceden ses çıkarmayıp şimdi çıkarıyorsa kesin tıkanıklık vardır.. ,
öncelikle servise bir sorun daha sonra da fairy'i deneyin gerçekten...
bosch'dan da bu aralar çok şikayet duymaya başladık..

Bosh markanın her türlü beyaz eşyasını öneririm. Annem,ben ve kız kardeşim hepimiz yıllardır bu markayı kullanıyoruz.

beko D1 2001 bulaşık makinesi, 2 programlı bize yetiyo ve artıyo bile gayet güzel uygun da fiyata almıştık koçtaştan hem de beko...arçelik-beko dan şaşmam...

Ben AEG kullaniyorum, vede cok memnunum. Simdilik bi sorun yasamadim. 5 programli olanindan. :nazar:

Canim makinanin genisligi onemli tabi. Sonucta azicik bi bulasik alan makinayi istemem dogrusu, bi toplayinca tezgahi hepsi sigsin bulasiklarin isterim. Ama programda onemli. Cok olmasa bile sana uygun olmasi lazim. mesela kac dakikada yikadigi onemli. Herzaman uzun program kullanmiyorsun sonucta. ben genelde 55 dk ve 105 dk programlari cok kullaniyorum. Ve cok sukurde coook memnunum, bulasiklarim herzaman tertemiz cikiyor. arada temizliginide aksatmiyorum tabi. :nazar:

Benim bulaşık makinemde bosch hiç memnun değilim güzel yıkamıyor 1.5 saat yıkıyor 90 derecede 2 kere yıkadığım oluyor ama sonuç aynı teyzem yeni almış onunkide bosch o da aynı annemim arçelik lady 20 yıllık makina inanırmısınız bırakın yıkamayı bardaklarında bir çizik yok

Benim bulaşık makinemde bosch hiç memnun değilim güzel yıkamıyor 1.5 saat yıkıyor 90 derecede 2 kere yıkadığım oluyor ama sonuç aynı teyzem yeni almış onunkide bosch o da aynı annemim arçelik lady 20 yıllık makina inanırmısınız bırakın yıkamayı bardaklarında bir çizik yok

benimde bosch'du.. dediğin gibi yıkamamaya başlamışdı.. gittim lg d1455cf aldım.. şimdi bazen buharlı yıkama yapıyorum.. sonuç süper..
hızlı&kuru programında da 1 saatte bulaşıklarımı yıkıyorum.. bu kadar kısa yıkama süresinde bulaşıklar pırıl pırıl çıkıyor..
aylarca eziyet çekmişim bosch ile...

ben annemin bulaık makinasını kullanıyorum
arçelik :27:
çevremde de arçelik kullanan nerden baksanız 6-7 kişi var
kimseden yıkamıyor kurutmuyor diye bir şikayet duymadım

bayram tatilinde kayınpederin evine gittik onlarda bosh var
ama o makina beni sinir etti yıkaması süperde
bitmiyor saattlerce yıkıyor birde okadar gürültülüki
elinde yıka daha iyi

Bana çeyizim için hediye geldi
Marka model sordular ne istersin diye ama
benim cevabım bunlar önemli değil uygun olan, ödeme koşulları istediğiniz gibi olacak bişey olsun dedim
Beko geldi. Günlerdir kullanıyorum çeyiz falan yerleştirme mevzusuna ve bayıldım kendisine :)

Canim makinanin genisligi onemli tabi. Sonucta azicik bi bulasik alan makinayi istemem dogrusu, bi toplayinca tezgahi hepsi sigsin bulasiklarin isterim. Ama programda onemli. Cok olmasa bile sana uygun olmasi lazim. mesela kac dakikada yikadigi onemli. Herzaman uzun program kullanmiyorsun sonucta. ben genelde 55 dk ve 105 dk programlari cok kullaniyorum. Ve cok sukurde coook memnunum, bulasiklarim herzaman tertemiz cikiyor. arada temizliginide aksatmiyorum tabi. :nazar:

pekiiii hangi model ? bir de camlarda çizik oluyor mu? arçelik de ( başkalarında da gördüm) genellikle çizik oluyor

Siemens marka kullanıyorum çok memnunum son derece sessiz çalışıyor.
İyi temizliyor.
Daha evvel beko kullanmıştım ondanda memnundum. Taşınırken kardeşime verdim. Bekar evinde kullanmasına rağmen
Hala bi sıkıntısı yok.

ben aeg elektrolux faauto kullanıyorum.çooooooooooooook memnunum.dijital göstergeli, zaman ayarlı, üst sepeti asansörlü, 4 programlı, ekonomik ve kısa yıkama programı harika mesela..bir sürü kullanışlı özelliği daha var..

arkadaşın bosch SMS30E02TR marka kısa yıkama programı olan makinesi var onlarda çok memnun..zaten çok program bi işe yaramıyo..

anneme vestel 3 programlı makine aldık, en büyük sorunu üst sepetinin mesafesi çok kısa, yemek tabakları sığmıyo, mecbur alt sepete koyuyoruz.. o da hiç iyi olmuyor, tencereler sığmıyor tabaklardan onlara yer kalmıyor çünkü..

bendebulaşık makinesinde çok program istemiyorum, sadeceii geniş olsun temiz yıkasın zamandan tasarruf ettirsin falan

Back
X