Tatlım nikah haftaya dilimı alıştrdm iyice. Kaynanamın bahane bolben olayi anlamdimki
esim diyorsun nikah oldu galiba
kaynananeden istemiyor seni
Emin olmam mı çok seviyorum. Sogutmak adına ugrastılar ayırdılar ama biz kendi halımzle öyle mutluyuz ki 8 yıllık bi ilişkiSen sevginden eminsen kimseye ihtıyacın yok, zaten kendi ayaklarının üzerinde duruyorsun, yeni hayatına odaklan. Onu bunu takma kafana.
Düğün knusunda destege ihtiyacm var nasl yapaym nerdn başlaym yani bi nikah yapsam ilerde içimde kalır mı?
tatlım sivas a atandı . ben yoğunbakımdayken aılesı sıze kımse bakamaz ya deyınce tercıh degıstırmek zorunda kalmış. haklıda . evet içimde kalcak gıbı aylardır kendımle çelişiyorum. istek çok ustume dusunı yapıp her şeyımı aldım ama sanırım bana dusmeyenlerıde bız yapacağız. çalışır oderım elbette ama kendımı gaza getırıp çokta borçlanmak ıstemıyorum. bılmıyorum yaşım genç oldugundan mı nedır bılmem kararsızım.Anasonn öncelikle hayırlı olsun nereye atandı nişanlın
Şimdiden sıkıntı basmış seni germe kendini
Bence içinde kalır senin zira diğer konularında da düğün ve eşya istediğini yazmıştın diye hatırlıyorum
Düğünü yapın çok açılmadan eşyayı vasat da alsanız olur bence
Sonra değiştirirsiniz hem tayin vs yerleşik hayata geçince iyisini alırsın
İkiniZde memursunuz çalışır halledersiniz
Kolay gelsin
kabullenmek zaman aldı ama oyle hayatım benım huzurumu mutluluğumu düşünmüyorlar. evlenme çalış dıyorlar bana. evlenıncede yardım ederım dıye yemın ettım .Ailenin bankası sensin demek
paragöz aile çok çocuk doğuruyorlar büyüyüncede hiç bir ihtiyacını karşılıyamıyorlar
ne güzel anlatmışsın canım. evet memurum bende hamdolsun. borcum çok ama . bır yerden kısayım dıyorum mesela kendı aılem 2 dugun ıstıyor kabul etmedim. erkek tarafı odesın dıyorlar ne yapayım odemezler banada yazık. sevgılımın annesı sırf hava olsun dıye pahalı bı salon ıstıyor ama ben oducem onuda kabul etmedim.öncelikle hayırlı olsun.
epey sıkıntılar atlatmışsınız ama eşiniz atanmış , bir şekilde geliri olacak.
sizin de mesleğiniz var sanırım çalışıyorsunuz , evinizi kurun gül gibi geçinip gidersiniz, kulaklarınızı kapatın dışarıdan gelenlere.
maddi durumunuz el veriyorsa düğününüzü yapın tabii ama her şey kısıtlı gidiyorsa bir de düğün borçları yüzünden sıkmayın kendinizi.
ben de düğünsüz evlendim nikah ile sadece.
evet içimde kaldı ama ya düğün ya gönlüme göre balayıydı bütçemiz.. balayını seçtim ben o zaman.
şartlar kısıtlı ise fazla kasmanın anlamı yok.
mutluluklar :)
bunu bende ıstedım ama tedavi ıcın yaşadığım yerden gıtmem gerek ne yazıkkı tek şartı evlılık .bencede dugun istiyorsan bi muddet daha bekleyebilirsin ...en azindan kendini hem maddi hem manevi toparlarsin ...
vay arkadaş ne aileler var ya...kabullenmek zaman aldı ama oyle hayatım benım huzurumu mutluluğumu düşünmüyorlar. evlenme çalış dıyorlar bana. evlenıncede yardım ederım dıye yemın ettım .
bedensel engellı hayatım. sağ olun geçecek ınş. yanı gecmesede yaradandan gelenle mutluyuz bız. bız bıze kalınca mutluyuz. ya bana sade olan her sey yeter ama bazen kayınvaledemın gosterış merakı benı ezmesı hor görmesıne ınat bende yap kızım dıyorum kendıme ama ucu yıne bana dokunyoArtik herkes nikah yaptigi icin icinizde kalmaz bence. Ki kalmamali da ne güzel evleneceksiniz iste. Ama calgi falan istiyorsaniz da evde eglenirsiniz kendi aranizda. Siz mutlu olun yeter. Esinizin özrü nedir ? Cok gecmis olsun...
tatlım sivas a atandı . ben yoğunbakımdayken aılesı sıze kımse bakamaz ya deyınce tercıh degıstırmek zorunda kalmış. haklıda . evet içimde kalcak gıbı aylardır kendımle çelişiyorum. istek çok ustume dusunı yapıp her şeyımı aldım ama sanırım bana dusmeyenlerıde bız yapacağız. çalışır oderım elbette ama kendımı gaza getırıp çokta borçlanmak ıstemıyorum. bılmıyorum yaşım genç oldugundan mı nedır bılmem kararsızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?