babam benimle görüşmek istemiyorBaban neden kırgın?
Eşinle evlisin diye mi?
Görülüşür musunuz?
Okudum ama anlamadım..
neden ama ?babam benimle görüşmek istemiyor
evlendiğim için.
buçuk yıllık evliyim eşimle tanıştığımda ben 26 eşim 30 yaşındaydı. hiçbir sebepyoktu.eşimin işi gücü yerinde sağlığı yerinde.neden ama ?
Eşinin nesi var da ?
Kaç yıllık evlisiniz?
Kaç yaşındasınız?
Çocuk değilsin ki ..
defalarca gittim aradım.Babanız neden karşı çıktı? Bence önce onunla barışmayı deneyin. yarın çok geç olabilir.
ben zaten çocuk istemiyorum. babamın haklı bir sebebi olsa asla evlenmezdim.Sizi o kadar iyi anlıyorum ki... Ailenin istemediği evlilikten hayır gelmediğini bizzat tecrübe etmiş biri olarak çok iyi anlıyorum. Sakin çocuk yapmayın her sey daha da kotuye gidiyor cunku. Berbat bir psikokojiyle annelik yapamıyor olmanın vicdan azabı ekleniyor sorunların üzerine. Ki bu en kotusu...
Eminim eşiniz sizi seviyordur. Lakin sevgi tek başına yetmiyor işte. Çözüm ne derseniz iki seçenek var. Ya boşanıp ailenize gideceksiniz ya da her şeyi olduğu gibi kabullenip mutlu olmaya çalışacaksınız. Herkesi aynı anda mutlu edemezsiniz. Aileniz konusunda zamana birakin. Biliyorum çok zor ama sadece zamanla düzelmesini bekleyin. Esinizin sözlerini ne kadar dikkate almazsanız o kadar az yipranirsiniz. Onu gözünüzde ne kadar yuceltirseniz o denli kirilirsiniz. Muhtemelen dediğini yaptırmak çocuk sahibi olmak için sizi hassas noktanizdan vurmaya çalışıyor ki bu nokta babaniz. Buna müsaade etmeyin. Güçlü durun ki bunu koz olarak kullanamasin.
Ve sakin kendinizi eve kapatmayin. Tek başına gezin ama mutlaka hava alin. Bir daha söylüyorum bu kafayla çocuk yapmayin.
çok teşekkür ederim. zaten babamla ilgili ne eşime ne de ailesine olumsuz hiçbir yorum yaptırmıyorum ama bu son tartışmada söyledikleri beni çok yıprattı.Ben sadece 21 yaşımdayım bana düşmez sizi yargılamak. Ama burdan sizin anlattıklarınızdan büyüklerimden anladığım kadarıyla aileye sırt dönmek herkesin yaptığı en büyük hata. Bence ne yapıp edin isterseniz oyun edin babanıza ölüyorum deyin hastaymışım barışalım deyin. Eşinize de babam benim hala başımın tacı ben arkamı dönmedim benim hala arkam sağlam ben güçlü bir kadınım deyin. Bir yerde bir cümle okumuştum. Ben mutlu olmaz isem kimseyi mutlu edemem diye. Siz güçsüzleştikçe etraf bazen eş çocuklar bile acımıyor. Siz güçlü ve mutlu olun. Herşey geçer...
Ama neden böyle yapıyo baban vardır bi sebebi?buçuk yıllık evliyim eşimle tanıştığımda ben 26 eşim 30 yaşındaydı. hiçbir sebepyoktu.eşimin işi gücü yerinde sağlığı yerinde.
Evlenmek herkes gibi senin de hakkın ..defalarca gittim aradım.
çok korkuyorum bu küslük bitmeden birimizin vefat etmesinden.
babamın bir sebebi yoktu ben daha sonra anladımki ben hep evliliğe uzak olduğum için evlenmek istiyorum dememi beklemiyordu. o kadar sert çıkıştı ki babam bende inanamadım. bir tek ben değil tüm ailem anlayamadığı babamın neden karşı çıktığını
Ya en büyük sorun eşler arasında iletişimsizlik sanki. Konuşun anlatın beni kırdı söylediğin deyin. Neden yapıyorsun deyin?çok teşekkür ederim. zaten babamla ilgili ne eşime ne de ailesine olumsuz hiçbir yorum yaptırmıyorum ama bu son tartışmada söyledikleri beni çok yıprattı.
bende günlerce düşündüm sordum babama yalvardım anlatması için tek dediği ben istemiyorum oldu.Evlenmek herkes gibi senin de hakkın ..
Yok yok başka bir şey var baban ne biliyo acaba?
defalarca söyledim. biliyorum kırıcı ama ben doğruyu söylüyorum diyorYa en büyük sorun eşler arasında iletişimsizlik sanki. Konuşun anlatın beni kırdı söylediğin deyin. Neden yapıyorsun deyin?
bende günlerce düşündüm sordum babama yalvardım anlatması için tek dediği ben istemiyorum oldu.
hatta ben babama bi araştır soruştur da dedim direk hayır diye kestirip atınca ben eşime daha çok bağlandım sanırımEvlenmek herkes gibi senin de hakkın ..
Yok yok başka bir şey var baban ne biliyo acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?