kesinlike ilk yerin dibine sokan o olur kısmında çok haklıymış anneannenizAnneannem hep derdi kocanıza ailenizi kötü etmeyin. Ailenizle olan derdinizi paylaşmayın. Koca için anne babanızı kırmayın küsmeyin. Erkek milleti nankördür ilk kavgada sizi ailenizle vurur. İlk rezil eden yerin dibine sokan o olur diye.
kaç defa gittim herdefasında geri döndüm ve dönünce bir hafta kendime gelemedim..Çok üzücü bi durum bence babanızla tekrar görüşmek için adım atsanız
eşimi sevdiğime eminim. çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda neşeme tekrar kavuşurum. babamın katı yürekli olmasını ben bile anlayamıyorumBabanızın size düşkünlüğü gereğinden fazlaymış o yüzden evlenmenize gönlü razı gelmemiş. Ama geçerli bir sebep yokken böyle uzatması da çocukça ve sizi zor durumda bırakan bir şey. Bir baba nasıl bu kadar katı yürekli olabiliyor, inanamıyorum. Kocanıza içi ısınmamıştır belki ama yine de kararınıza saygı göstermeliydi. Sizi üzerek eline ne geçiyor ki. Erkekleri anlamak zor. Eşinizi gerçekten sevip sevmediğinizi iyi düşünün ve ona göre bir karar verin nacizane görüşüm. Bu adamla yaşlanmak istiyorum onsuz yapamam diyorsanız devam edin ama bunları diyemiyorsanız boşa zaman kaybetmeyin çünkü bu hayatı bir daha yaşama şansımız yok. Tek bir hayat ve onu bu şekilde solarak yaşamayın lütfen. Önce kendinize değer verin ve sevin, zamanında içinizde olan o neşe tekrar ortaya çıkıcaktır.
kesinlikle haklısınız insan hiç birşeye tam olarak kendini veremiyor. inşallah en kısa zamanda çözümlenir. eşimin de babamı karşıma aldığım için bu konuda çok hassas olmasını bekliyordum sanırımEsinizin "babasini dinlemeyen beni hic dinkemez" (yada buna benzer biseydi)demesi cok kirici gercekten.Sonucta onun icin babanizi karsiniza almissiniz.
Cocuk sahibi olmayin, zaten istemiyormussunuz.
Ben babanizla araniz duzelirse eski neseli gunlerinize doneceginizi dusunuyorum.Boyle seyler insanlari etkiler,haliyle bunun stresi ve uzuntusude sizin kisiel olarak mutlu olmanizda bir engel olabilir.
26 yaşına kadar bir erkekle bile yan yana gelmemiştim acaba görüşssem mi bile dememiştim bu yüzden ilk kez sevdiğimde en azından babamın bana şu şu sebeplerden istemiyorum demesini beklerdim ki söylediği bir sebep olsaydı evlenmezdim. ya da bi tanıyalım demesini hak ettiğimi düşünmüştüm en azından bende bu kadar değerli olmalıydım babamın gözünde..Babama bile güvenemiyorum deyip gidip elin oğluyla evlenmeyi biliyorsunuz. Babanızın karşı çıktığı biriyle gönül rahatıyla nasıl evlendiniz? Değdi mi yani hep bunu sormuşumdur. Biri de çıkıp değdi diyemedi. Baba ya bu baba, karşı çıkıyorsa bir sebebi vardır. Koca bu kadar mı değerli ki aileyi yok sayıp evleniyorsunuz?
ah o inat ah. o kadar canımı yaktı ki. tek bir sebebi olsaydı babmın onu dinlerdim ve defalarca konuştum bir tek sebep söyle dedim ama söylemedi. hep hayırlı evlat olduğumu düşünmüştüm. sonuçta hiç başını önüne eğmemiştim çalışıp didinip iş sahibi olmuştum bir dediğini iki etmemiştim.Babanıza bile güvenmemeniz çok normal çünkü ona en çok ihtiyacınız olduğu anda sizi yalnız bırakmış sizin arkanızda durmamış.
Eşinizin işi gücü varmış,tuhaf huyları yokmuş,ki zaten sevgili olduğunuzdan itibaren ondan saklamamış söylemişsiniz.Sizin ömür boyu cam bir fanusta olacağınızı mı düşündü ki acaba?
Elbette bir gün evlenme kararı alacaktınız.Kendisine neden karşı çıktığı sorulduğunda mantıklı bir neden bile sunamayan baba bana göre haksızdır.
Normalde ben de aile onayı alınmadan yapılan evliliklere çok karşıyım ama burada siz haklısınız babanız haksız.
Zaten anneniz ve diğer tüm akrabalarınızın sizin arkanızda olması babanızın da haksız olduğunun göstergesi.
Boş yere saçma sapan bir inat uğruna hem sizi hem de kendini üzüyor babanız yazık.Ne diyelim umarım zamanla farkına varır yaptığı saçmalığın.
Sizin iç sıkıntınız bu küslükten kaynaklanıyor muhtemelen.Ama bence kendinizi çok sıkmayın çünkü siz asla hayırsız bi evlat olmamışsınız zaten.Bu anlamda vicdanınız rahat olsun bence.
Bir an önce de eski hayatınızla yeni hayatınızı kıyaslamayı bırakın bence bu size zarar veriyor.
Çalışmıyorsanız bir iş bir hobi edinmelisiniz kendinize.Arkadaş çevreniz yoksa zamanla olur inşallah diyelim.
Eşinizi de bu konuyla ilgili sert biçimde uyarın bence birdaha babanızla ilgili yorum yapamasın.Ne olursa olsun bu şekilde konuşmaması gerekiyor.
Peki eşinizi şu an bir değerlendirin, hak etmiş mi? Babamı iyi ki dinlememişim iyi ki evlenmişim, yuvamda mutluyum ve huzurluyum diyebiliyor musunuz?26 yaşına kadar bir erkekle bile yan yana gelmemiştim acaba görüşssem mi bile dememiştim bu yüzden ilk kez sevdiğimde en azından babamın bana şu şu sebeplerden istemiyorum demesini beklerdim ki söylediği bir sebep olsaydı evlenmezdim. ya da bi tanıyalım demesini hak ettiğimi düşünmüştüm en azından bende bu kadar değerli olmalıydım babamın gözünde..
Hiçbir baba bu kadar sırt çevirmez diye düşünüyorum her seferinde adım atın babanız sonuçta illa ki afedicektir.Umarım herşey düzelirkaç defa gittim herdefasında geri döndüm ve dönünce bir hafta kendime gelemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?