maddi olarak bekarken 4 yıl çalıştım bir lira istemedi babam. vermek istediğimde de kesinlikle almadı zaten ihtiyacı yok. babam geç duyduğunu zannediyor halbuki sevgili durumu başladıktan 1.5 ay sonra söylemiştim babamaYazikki eşiniz kendi ailesinin etkisiyle böyle dengesiz konuşuyordur. Birde istemediğini bildiğinden dolayıda sizden ayrı takılıyordur. Belliki son zamanlarda kendi ailesi iyi gaza getirmiş. Eşiniz sizin aileniz tarafından neden istemediğini assa yukarı biliyor yada tahmin ediyordur. Acaba babanızın sıkıntısı ne? Bunu anneniz biliyordur. Yani babanız acaba evlenmesseydiniz maddi beklentide falanmiydi? Yada kendi çevresinden birinemi layık görüyordu?
hatta ben babama bi araştır soruştur da dedim direk hayır diye kestirip atınca ben eşime daha çok bağlandım sanırım
Ozaman sözü cignendi diye düşündü. . Araya amca dayı hala vs.. sokun. . Belki yumusar. .hatta ben babama bi araştır soruştur da dedim direk hayır diye kestirip atınca ben eşime daha çok bağlandım sanırım
bide belkide dediğiniz gibi ailesi de gaza getiryordur. yalnız babam dışında amclar dayılar o kadar kalabalık bir aile arkamda eşim bunu biliyor ve eğer eşimi bırakacak olursam kimseye ihtiyacım olmadığını da biliyorYazikki eşiniz kendi ailesinin etkisiyle böyle dengesiz konuşuyordur. Birde istemediğini bildiğinden dolayıda sizden ayrı takılıyordur. Belliki son zamanlarda kendi ailesi iyi gaza getirmiş. Eşiniz sizin aileniz tarafından neden istemediğini assa yukarı biliyor yada tahmin ediyordur. Acaba babanızın sıkıntısı ne? Bunu anneniz biliyordur. Yani babanız acaba evlenmesseydiniz maddi beklentide falanmiydi? Yada kendi çevresinden birinemi layık görüyordu?
senin seçimin ben onaylamıyorum diyor ama benim seçimimde arkamda durmadığı için o kadar üzülüyorumkiBabana ben kocamı seviyorum ne yapayim deyince ne diyor ?
kesinlikle yumuşamadıOzaman sözü cignendi diye düşündü. . Araya amca dayı hala vs.. sokun. . Belki yumusar. .
Iste esinizin ailesinin eline ve diline koz vermektir bu.. El sonuçta, alisana kadar.. Keşke babanız dusunseydi elalem ben böyle yaptım diye kızımı ezer diye dusunseydi. Eşiniz doldurmak için bahane.. doldurmasalarda KP in böyle yaptı böyle dedi diye onunda başına kakiliyor belki.. Keşke yumuşasa babanız size. Dünyanın en berbat babasına sahibim babalık vasiflarinda. O bile yapmadı bana boylesini. . Inşallah Yener katılıgini .kesinlikle yumuşamadıki evlenmeden önce sokmuştum ben araya. nikahıma da tüm aile geldi
yaptım kovsada gitmemeye çalıştım yanından ama işe yaramadı sanırım babamın büyük sevgisi bana karşı nefrete dönüştüŞayet sizin yerinizde olsam
Elimden ne gelirse yapardım Babamla
Barışmak için .kapıdan kovsa bacadan
Girer kapısında yatar ayaklarına kapanır
Af dilerdim. Onu ne kadar çok sevdiğimi
Sevgisine ihtiyaç duydugumu anlatırdım.
babama benim için başkasına laf düşürdüğü için çok kırgınım ama konuşsa başka bişey istemiyorum ki 26 sene ne bi tokat yedim babamdan ne bi azar işittim ama sonu böyle olduIste esinizin ailesinin eline ve diline koz vermektir bu.. El sonuçta, alisana kadar.. Keşke babanız dusunseydi elalem ben böyle yaptım diye kızımı ezer diye dusunseydi. Eşiniz doldurmak için bahane.. doldurmasalarda KP in böyle yaptı böyle dedi diye onunda başına kakiliyor belki.. Keşke yumuşasa babanız size. Dünyanın en berbat babasına sahibim babalık vasiflarinda. O bile yapmadı bana boylesini. . Inşallah Yener katılıgini .
eşim bazı konularda sizin gibi düşünüyr senin gibi bi evlada sebepsiz sırtını döndü baban diyor. ne olursa olsun yanında olmalıydı diyor. bu arada eşimin ailesyle aynı şehşrde değiliz çok sık konuşmazlar onlar mı dolduruyor çocuk yüzünden beni mi kırmaya çalışıyor ayıramıyorumKendini dusun. Baban tercihini yapmis sebepsiz yere sana sirtini donmus, elinden geldigi kadar az umursa bu durumu. Hicbir gerekce gostermeden ben istiyorumlarla olmaz cunku bu is. Sen de bir bireysin dogru veya yanlis secimlerin olacak tabi ki. Yanlis gordugunu nedenleriyle anlatmaya calisir yine son soz senindir.
Esine gelince senin kadar kirilgan davranmazdim. Kendine ait dusuncelerinin oldugunu, ailen bile olsa kimseye kendini ezdirmeyecegini bilsin. Senin icin babam benimle konusmuyor dememissindir umarim. Duygu, dusunce ve eylemlerine sebepsiz yere karsi cikildigi icin onunla evlendigini bilmeli. Ha kendi eger ayni durumda ailesinin lafiyla hareket edip senden ayrilacak idiyse ben olsam bosarim o adami. Bu da ayri bir konu.
Üzülmeyin. . Allah nasip eder evlat sahibi olduğunuzda o kendi gelir. Tabi buna siz hazır olduğunuzda. Evliliginizden emin olunca inşallah olur.babama benim için başkasına laf düşürdüğü için çok kırgınım ama konuşsa başka bişey istemiyorum ki 26 sene ne bi tokat yedim babamdan ne bi azar işittim ama sonu böyle oldu
O zaman musade etmeyeceksin bu konunun hassas noktan olmasina. Soyledigi sey de pasiflikten baska bir sey degil, ne demek ben olsam yapamazdim. Napcakmis ayrilacak miydi senden yani. Kendi kararinin arkasinda duramayacak miydi? Bir de bununla mi ovunuyor. Ezdirme kendini.eşim bazı konularda sizin gibi düşünüyr senin gibi bi evlada sebepsiz sırtını döndü baban diyor. ne olursa olsun yanında olmalıydı diyor. bu arada eşimin ailesyle aynı şehşrde değiliz çok sık konuşmazlar onlar mı dolduruyor çocuk yüzünden beni mi kırmaya çalışıyor ayıramıyorum
çok teşekkür ederim.inşallah bir an önce bu küslük biter. uzun süre evlat sahibi olmak isteyecegimi sanmıyorumÜzülmeyin. . Allah nasip eder evlat sahibi olduğunuzda o kendi gelir. Tabi buna siz hazır olduğunuzda. Evliliginizden emin olunca inşallah olur.
emin olun sen olsan yapar mıydın dediğimde benimkiler kesinlikle karşı çıkmazdı diyorO zaman musade etmeyeceksin bu konunun hassas noktan olmasina. Soyledigi sey de pasiflikten baska bir sey degil, ne demek ben olsam yapamazdim. Napcakmis ayrilacak miydi senden yani. Kendi kararinin arkasinda duramayacak miydi? Bir de bununla mi ovunuyor. Ezdirme kendini.
Tabiki çok üzücü ..senin seçimin ben onaylamıyorum diyor ama benim seçimimde arkamda durmadığı için o kadar üzülüyorumki
Anneannem hep derdi kocanıza ailenizi kötü etmeyin. Ailenizle olan derdinizi paylaşmayın. Koca için anne babanızı kırmayın küsmeyin. Erkek milleti nankördür ilk kavgada sizi ailenizle vurur. İlk rezil eden yerin dibine sokan o olur diye.okudum iş sahibi oldum kariyer yaptım yüksek lisans yaptım. evlilik konusuna hep uzaktım hep severek evlenmek istedim. gerektiği için değil gerçekten istediğim için evlenebilmek adına tanıştırılmak istenenlerle tanışmadım. evleneceğim kişi önce arkadaşım olmalıydı sonra sevgilim sonra eşim..
mutlu huzurlu aşırı neşeli aşırı sosyal biriydim.gezmeden gezmeye koşan her ortama uyum sağlayan sevilen biriydim. sonra iş yerimde eşimle tanıştım. bir süre arkadaşımdı derken onun ilk adımı atmasıyla sevgili olduk.çok seviliyordum. çok da rahattım nasılsa ne olursa olsun ailem arkamdaydı. işim vardı sevdiğim adam vardı çevrem vardı ve arkamda dağ kadar ailem..
ama evlenmek istediğimi söylememle ailemle aramda problemler başladı 26 yaşındaydım o zaman.bütün tartışmalar vs sonucu ailemden bazı kişilerle kırgın olarak evlendim.bu sürede eşime çok çok bağlandığımı fark ettim.sonuçta sevdiğim adamla evliydim ama babamla kırgın.
uzun süre bu kırgınlığı üstümden atamadım. önce eve kapanmaya başladım.eskisi gibi arkadaşlarımla çok gezip tozmuyordum.eşimin ailesinin nasılsa babası kırgın o aileye çok gitmeyin tripleri, ben sadece eşimi mutlu etmesi gerekn bir makineymişim gibi davranmalarıyla ailesiyle problem yaşadım.eşimin tepkisi hep herkes haklı demek oldu. eşimin bilgisayar düşkünlüğü umursamazlığıyla gece aşırı geç yatmaları bendeyse babamla yaşadığım kırgınlığın etkisiyle oluşan hassasiyet bir araya geldi ve kavgalar başladı.çocuk istiyordu ben de biraz zaman geçsin demiştim o kadar ısrar ettiki nerdeyse mesele çocuk olmayacaksa neden evlendik demeye kadar geldi.daha sonra bana yanlış anladığımıs söyleyip özür diledi.
bir defa eşimle çok sıkıldığımı yeni taşındığımız şehirde kimsem olmadığını henüz arkadaş edinemediğimi anlatmıştım.ki eskisi kadar da boş zamanım olmuyor arkadaşlarla görüşecek.
son zamanlarda bir tartışma çıksa eşim başlıyor babasına karşı çıkan bana da karşı çıkar. herkes yabancı olur aile yabancı olmaz. zaten burda arkadaşın yok. .ben asla ailemi arkamda bırakmam diyor.o kadar kırılıyrum ki anlatamam.çocuk yapmamanın intikamını mı alıyor anlayamıyorum. ikimizinde şu an çocuk sorumluluğunu alamayacağımızı kendi de kabul ediyor. kavgadan sonra hiçbirşey yok gibi davranıyor.gelip sarılıyor öpüyor.
çok üzülüyorum. daha öncede uygunsuz fotoğraflara baktığını görmüştm bir kez. bugün de gördüm bilgisayarında.ilk gördüğümde özür dilemişti bana hak vermişti. bir haftadır birlikte olmuyoruz ben asla onu geri çevirmedim bir hafta kendi gelmedi.ama fotoğraflara baktığını görünce üzüldüm.
o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi o eski mutlu neşeli sevilen halimi çok özlüyorum. defalarca yanına gittiğimde aradığımda benimle konuşmayan babama ve beni bu konuda en başında sürekli destek olacağını söyleyip her fırsatta lafını eden eşimemi üzüleyim bilemiyorum.o kadar yorgunum ki hiçbirsey yapasım yok. ot gibi yaşıyorum.eşime bakıyorum beni mutlu etmek istiyor.benle zaman geçiriyor ama problem çıkmasın diye mi yoksa istediği için mi bilemiyorum.ben mesela babam konusunda en büyük desteği eşimden beklerdim.
dipteyim hayatımda ilk kez dipteyim. ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum babamla kırgn olduğum için mi eşimin dediklerine alındım bilemiyorum. hayatımda ilk kez bu kadar yalnızım.yardımınızı istiyorum.
not: tartışma olmadığı zamanlarda eşim sürekli bana babanı ara görüş git beraber gidelim şöyle böyle diyordu
ama arada olan bana oluyor bir de anneme tabiki bazen uyandığımda inanamıyorum bir gün konuşmasa özleyen babam şimdi kırgın..Tabiki çok üzücü ..
Sen çocuk değilsin ki. .
Baban çocukluk yapıyor. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?