En doğal burnu kim yapıyor?

kumsalberil

Guru
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
162
4
318
İstanbul
Evet arkadaşlar sorum bu; en doğal burnu kim yapıyor? Benim burnum büyük değil ama çok asimetrik. Düzelttirmek istiyorum ama belli olmasın istiyorum. Eheheh! psikopat gibi cümle kurdum!

Angelina jolie yi örnek vericem ama burnunun şeklini istediğim için değil. Sadece şu açıdan veriyorum; onun da estetikmiş ama eski hallerine baktığında çok az bir fark var ve eski fotolarını görmesen anlamazsın estetik olduğunu. İşte bunu başarabilen bildiğiniz bir dr var mı?

boğazıçi tıp merkezinde necdet uçar var,mükemmel bi doktor,harika ve doğal burunlar yapıyor,veli beyin üniversiteden arkadaşıymış,onun ofisini ortak kullanıyorlar.şiddetle tavsiye ediyorummm
ha bu arada ben ve 2 arkadaşım ona yaptırdık,hepimiz de çok memnunuz ordan biliyorum

Son düzenleme:

serdar öztürk kesinlikle.

Bir de "Ali Sina Mengi"var ablam da ona yaptırdı.Hatta Bakırköy Devlet Hastanesi'nde birlikte çalışıyorlardı iyi bir dr.Gören şaşırır ablamın burnunu "aa estetik mi hiç belli bile değil" derler.Kemerliydi çünkü.
Nişantaşı'nda muayenehanesi.

prof.dr.serdar öztürk çok güzel doğal burun yapıyo kendisi ankarada gatada görevli ameliyatlarını çağ hastanesinde yapıyo hastanenin karşısındada muayenehanesi var

Akın Demiralay iyi diyorlar, kendisi iyisini kötüsünü anlatıyor ve gerçekten ihtiyacınız yok ise bunu da net olarak söylüyor.

Prof.Dr.İsmail Kuran'ı şiddetle öneririm doğal burun yapan doktor arıyorsan ...10 sene önce burun ameliyatı olan arkadaşımın burnu kırıldığında ( kaza sonucu) gittiği hastanenin doktoru bile şaşırmış , o kadar doğal yani ...Ben de ameliyat olalı 2 ay oldu ve alçım çıktığından beri haberi olmayan arkadaşlarım bile farkedemiyor ameliyatımı ...

Doc. Dr. Bilge Turk Bilen, Malatya :) Sehir disindan cok fazla hastasi var, ben de onlardan biriyim

Samsun medicana Op.dr. halit urgan Kesinlikle tavsiye ederim

ben serdar öztürk e ameliyat oldum, fotolara bakabilirsin. Doktora karar vermek için önce yaptığı burunları görmek lazım canım bence

benım doktorum hem kavıslı kalkık hem dogal burun yapıyor,necdet uçar..ustelık heryerımde dıkış var ama hepsı kısa surede kayboldu..cevrem hem guzel hem doğal oldugunu soyluyor

Ben Medicine Hospital İstanbul'da Tamer Taş'a ameliyat oldum.Gayette memnunum ve birçok arkadaşımıda Tamer Bey'e yönlendirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…