- Konu Sahibi kumsalberil
-
necdet beyin ve akın demiralayın fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?
bazı doktorlar da okadar dogal yapıyor ki burun ucu düşük ve kocaman kalıyor..acayip dogal yani
merhaba kızlar ,ben foruma yeni üye olduım burun ve meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum samsun da önerebileceğiniz doktor varmı yardımcı olurmuusunuz lütfen.
arkadaşlar benim burnumda kemer ve şekil bozukluğu var.Samsunda önerebileceğiniz dr varmı? fiyat nekadar? yardımcı olabilirmisiniz
samsun medicana halit urgan kesinlikleeeeee !!!
boğazıçi tıp merkezinde necdet uçar var,mükemmel bi doktor,harika ve doğal burunlar yapıyor,veli beyin üniversiteden arkadaşıymış,onun ofisini ortak kullanıyorlar.şiddetle tavsiye ediyorummm
ha bu arada ben ve 2 arkadaşım ona yaptırdık,hepimiz de çok memnunuz ordan biliyorum
ben serdar öztürk e ameliyat oldum, fotolara bakabilirsin. Doktora karar vermek için önce yaptığı burunları görmek lazım canım bence
Bende burun ameliyatı için doktor bakıyorum ikinci ameliyet olacak bu konuda iyi karar vermem lazım..burun sırtına kıkırdak konakacak ama kıkırdağın erime ihtimali varmışbu konuda nasıl bir yöntem izliyor doktorlar bilemedim
ayrıca fazla kavisli ve kalkık burunlar güzel görünse de, çoğunun estetikli olduğu belli oluyor. ben doktorumdan sadece kusurları ortadan kaldırmasını , estetiğin belli olmamasını istemiştim.. beklediğimden daha doğal ve güzel oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?