En doğal burnu kim yapıyor?

arkadaşlar benim burnumda kemer ve şekil bozukluğu var.Samsunda önerebileceğiniz dr varmı? fiyat nekadar? yardımcı olabilirmisiniz?

burdan ismail kuran ve necdet uçar arasında kaldım ama aklım hala muhammed dilber de keşke bu kadar uzakta olmasaydı kliniği

Ben Abdülkadir Göksel'e ameliyat oldum. Benden önce ameliyat olan arkadaşlarımın da benim de burunlarım çok doğal oldu. Estetik olarak o kadar yüzüme yakıçtı ki eski burnumu hatırlama iöin fotoğraflara bakıyorum. Kontrole gitttiğimde muayenehanesinde karşılaştığım her hastasının da burunları çok güzel görünüyordu. Kesinlikle tavsiye ederim.

merhaba kızlar ,ben foruma yeni üye olduım burun ve meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum samsun da önerebileceğiniz doktor varmı yardımcı olurmuusunuz lütfen.

samsunda burun ameliyatı düşünenler için halit urgan diyorum kesinlikle.çok başarılı hem de hastalarıyla yakından ilgileniyo.ben geçen hafta ameliyat oldum şişliklerime rağmen çokkkkkkkkk memnunum.

Son düzenleme:

canım ya ne kadara yaptınız

ben de serdar öztürk'e yaptrdım doğal yapıyor diye. bakalım bekleyip göreceğim ben de doğallığını :) henüz atel çıkmadı..

Bu konuda buradan da bilgi toplanabilir ama en iyisi varsa canlı örneklerini görmek bunun için de herhalde muayenehane muayenehane dolaşmak gerekiyor :)

ben serdar öztürk e ameliyat oldum, fotolara bakabilirsin. Doktora karar vermek için önce yaptığı burunları görmek lazım canım bence

Bende burun ameliyatı için doktor bakıyorum ikinci ameliyet olacak bu konuda iyi karar vermem lazım..burun sırtına kıkırdak konakacak ama kıkırdağın erime ihtimali varmış bu konuda nasıl bir yöntem izliyor doktorlar bilemedim

ben de doğal olsun istiyordum..serdar öztürk e yaptırdım, çünkü doğal yapıyorum demişti..gerçektende doğal duruyor, fazla kalkık değil ama yüzüme çok yakıştı..tanımayan hiç kimse burnumdan operasyon geçirdiğimi anlamadı. 2 ay oldu bu arada

ayrıca fazla kavisli ve kalkık burunlar güzel görünse de, çoğunun estetikli olduğu belli oluyor. ben doktorumdan sadece kusurları ortadan kaldırmasını , estetiğin belli olmamasını istemiştim.. beklediğimden daha doğal ve güzel oldu

ben de bilmiyorum ama tabi 2.ameliyat olduğu için endişelerin normal. umarım güzel olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…