En doğal burnu kim yapıyor?

samsun medicana dr halit urgan tavsiye ederim.Ben burnumdan çok memnunum Allah ondan razı olsun.

En doğal burnu kesinlikle Cemil Tugay yapıyor. Ameliyat olduğum günü bilenler bile ameliyat olmadın mı diye sordular.Kesinlikle çok doğal oldu.

merhaba kızlar ,ben foruma yeni üye olduım burun ve meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum samsun da önerebileceğiniz doktor varmı yardımcı olurmuusunuz lütfen.

canım samsun da benim ameliyat olduğum dr halit urgan var.Burun ameliyatıı oldum çok memnunum.Meme konusundada yine halit urgan ı tavsiye edebilrim.

merhaba kızlar ,ben foruma yeni üye olduım burun ve meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum samsun da önerebileceğiniz doktor varmı yardımcı olurmuusunuz lütfen.

canm hg öncelikle, dr. halit urgan ı tavsiye edebilirim bende. sen hangi ildesin??

Son düzenleme:
kastamonudayım ama samsun yakın olduğu için samsunu tecih ettim halit urganı bikaç kişiden daha duymuştum başarılı olduğunu ilgilendiğin için sağol

bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama korkuyorum iyi araştırmak lazım,samsundayım o yüzden önceliğim burada ameliyat olmak,dr halit urgan hakkında söylenenler iyi,başka kendisine gitmiş yada yaptığı burunları görmüş olanlar varmı..

ne istediğinizi tam olarak bilmeseniz de tahmin edebileceğinizin ötesini ortaya koyan isim Emre İlhan.kavisli ve kalkık olmasını istediğim halde o kadar doğal oldu ki önceki halimi bilmeyen anlayamıyor.

canım ben yarın için randevu aldım halit urgandan yarın inşallah samsuna gidiyorum muayene olmaya sonuçları size burdan yazarımm :))

Son düzenleme:
umarım mutlu olursun. benim ameliyatımı da dr. halit bey yapmıştı. burun ile ilgili uzmanlığı da var sanırım ayrıca. çünkü samsunda tanımadığım insanlardan dahi methiyesini duyuyorum. hiç olumsuz bir şey duymadım..

mrhb canım ben burun estetği ile ilgli olark ekledm de seni yalnız yeni üyey,im msj sayım yterli olmadığından özelden yazamadm

ne istediğinizi tam olarak bilmeseniz de tahmin edebileceğinizin ötesini ortaya koyan isim Emre İlhan.kavisli ve kalkık olmasını istediğim halde o kadar doğal oldu ki önceki halimi bilmeyen anlayamıyor.

mrhb canım msj sayım yeterli olmadğından yazamadm özelden burun estetği ile ilgli araştırma yapıyordm emre ilhana ameliyat olanları araştırıyorum yardımcı olurmusun

canım ben yarın için randevu aldım halit urgandan yarın inşallah samsuna gidiyorum muayene olmaya sonuçları size burdan yazarımm :))

sölediğim gibi bugün muyene oldum halit beye ve ameliyat olmaya karar verdim..bakalım sonuçlar nasıl olcak haftaya ameliyatım var tekrar sonuçları paylaşırım

Edirne'de olmak isteyenler için Hüsamettin Top'u öneriyorum. Harika işler çıkartıyor.

yanlız fiyat 6000 tl ve üstü ((((

arkadaşlar benim burnumla herhangi bir sağlık problemim yok.ama burnumda kemik var. görüntüsünden memnun değilim. takıntı haline getirmiş durumdayım. İstanbul dan bana hangi doktoru önerirsiniz ve burun ameliyatı olan arkdaslar benimle tecrübelerini paylaşabilirler mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…