- Konu Sahibi kumsalberil
-
Yaaaaaa....Ne güzel,merak ettim nerede fotoğrafı? Forumda sayfalardamı yoksa profilinde albümdemi? Bende görmek istedim
ben bayıldım o burna... canım bende bir forumda rastlamıştım ama hatırlamıyorum şimdi....
benim istediğim gibi birşey....belki o yüzden ben çok beğendim....
sanırım arkadaşımın arkadaşı olduğu için resmini görebildim.... ameliyatını mesut saraç yapmış.... bu doktoru hiç duymamıştım
gerçi ameliyatı yaptıran kızımız da çok güzelmiş.... burunda süper olunca "ballı kadayıf" olmuş...
Anladım canım,belki bu yorumları görürde bize bir el sallarmesut saraç istanbul/nişantaşında görünüuyor.... püfffffffffffffffff
yine Ankara değil...
mesut saraç istanbul/nişantaşında görünüuyor.... Püfffffffffffffffff
yine ankara değil...
Anladım canım,belki bu yorumları görürde bize bir el sallarBizde görürüz
İlk ameliyatıdır belki,şanslı taraftanTabi kızımızda güzelse iyice güzel olmuştur Maşallah ona Bana yakınmış doktor aslında :)) Sen görüşebilseydin en azından doktorla gelip ameliyat olurdun yahu,çokta uzak değil.Millet yurtdışından geliyor hayatım.Ankara Istanbul yakın,ben sana refakat ederim canımın içi
Ama her doktorun sonucu başarılı olmuyor işte.Yani onunki öyle oldu,benimkide güzel olur diye bir garanti yok.Birde revziyonlu burun olunca zaten birçok doktor bile ellemek istemiyor zaten
mayısın sonunda ank.-ist arası hızlı tren başlıyor)
canım resmin var mı?
öncesi sonrası varsa, ne kadar başarılı bakarız...
Yüklemeye çalıştım, başarılı olamadım . beceremedim.
yapabilseydin iyi olurdu canım...
neyse canın sağolsun...
benim bilgisayarımdan mı kaynaklanıyor acaba, kaçtır deniyorum. Resim eklerken bir pencere açılıyor, hata oluştu diyor.
Prof.Dr.İsmail Kuran'ı şiddetle öneririm doğal burun yapan doktor arıyorsan ...10 sene önce burun ameliyatı olan arkadaşımın burnu kırıldığında ( kaza sonucu) gittiği hastanenin doktoru bile şaşırmış , o kadar doğal yani ...Ben de ameliyat olalı 2 ay oldu ve alçım çıktığından beri haberi olmayan arkadaşlarım bile farkedemiyor ameliyatımı ...
hüseyin altun diyorummm.....piyasada iyi ameliyat yapan doktorlardan bitanesi.mutlaka gidip görüşün karar vermeden önce.
hüseyin beyi biliyom ameliyat olmadan önce foto göndermiştim şekil yapsın diyee ...
ama bakarım arkadaşlarını burnuna ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?