En doğal burnu kim yapıyor?

bende Dream1988 in burnunu cok begendim ama zaten onun burnu önceden de cok güzelmiş ufak bir işlem yapılmıs sadece

ben bayıldım o burna... canım bende bir forumda rastlamıştım ama hatırlamıyorum şimdi....

benim istediğim gibi birşey....belki o yüzden ben çok beğendim....

sanırım arkadaşımın arkadaşı olduğu için resmini görebildim.... ameliyatını mesut saraç yapmış.... bu doktoru hiç duymamıştım

gerçi ameliyatı yaptıran kızımız da çok güzelmiş.... burunda süper olunca "ballı kadayıf" olmuş...

mesut saraç istanbul/nişantaşında görünüuyor.... püfffffffffffffffff

yine Ankara değil...
Anladım canım,belki bu yorumları görürde bize bir el sallar Bizde görürüz

İlk ameliyatıdır belki,şanslı taraftan Tabi kızımızda güzelse iyice güzel olmuştur Maşallah ona Bana yakınmış doktor aslında :)) Sen görüşebilseydin en azından doktorla gelip ameliyat olurdun yahu,çokta uzak değil.Millet yurtdışından geliyor hayatım.Ankara Istanbul yakın,ben sana refakat ederim canımın içi
Ama her doktorun sonucu başarılı olmuyor işte.Yani onunki öyle oldu,benimkide güzel olur diye bir garanti yok.Birde revziyonlu burun olunca zaten birçok doktor bile ellemek istemiyor zaten

evet canım dediğin gibi... bu güzel olur, benimki yine güzel olmayabilir... Aslında istanbul uzak değil hayatım ama bensiz kalamayan bir bebişim var... o yüzden önceliğim Ankara... kalabalıkta bir aileyiz... ama kısmet diyeyim.... olaylar öyle gelişirki çıkar gideriz istanbula... hatta kışa yüz germe düşünüyorum... olmazsa doktora ikisini bir arada yaptırayım diyorum.... iyi bir doktor, şu anki halinden daha kötü yapmayacağına eminim))))))))))))))))))

benim bilgisayarımdan mı kaynaklanıyor acaba, kaçtır deniyorum. Resim eklerken bir pencere açılıyor, hata oluştu diyor.

canım bende bu konularda beceriksizim biraz...

profiline girdiğin zaman albüm oluştur kısmına ekleniyor diye biliyorum o kadar...

cennetin albümü var birtanem...o sana yardımcı olabilir istersen...

Kizlar, burun estetigi icin tavsiye edeceginiz bi doktor varmi İstanbulda? Maalesef yurt disinda yasiyorum ve muayeneye gidip doktorlarla gorusme imkanim yok... Yardimci olabilirmisiniz?

resim atman mümkünmü

hüseyin altun diyorummm.....piyasada iyi ameliyat yapan doktorlardan bitanesi.mutlaka gidip görüşün karar vermeden önce.

merhaba ben burnumu yaptırmak istiyorum arkadaşım hüseyin altun diye beynimin etini yedi siz nasıl memnunmusunuz hiç bir sorunla karşılaştınız mı ?lütfen bana yardım edin yoksa delireceğim

Arkadaşlar ben 1 hafta önce ameliyat oldum. Suan ki fotoğraflarıma göre iyileşme durumumla ilgili sizden yorum rica ediyorum. Doktorumdan çok memnun kaldım çok ilgiliydi. Umarım burnumda güzel olur

Fotoğraf ameliyatımdan 1 yada 2 gün sonra bu ise bu sabah :)

Merhabalar bende tevfik sozene ameliyat olmayi dusunuyorum rica etsem bana fotograflarinizi atarmisiniz :) birde ameliyati hangi hastanelrrde yapiyor bi bilginiz varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…