- Konu Sahibi kumsalberil
-
yazınızı okuyunca sizin adınıza çok sevindim, kendi adıma ise çok üzüldüm
sizinle aynı doktora ameliyat olmuşuz ama ben zeki beyi sadece öngörüşme sırasında gördüm... ondan sonrada bir daha görmedim...
ne ameliyata girerken ne de çıktıktan sonrapara için sekreteri geldi odama, parayı ona verdim....
narkozdan ayıldıktan sonra ise asistanı elçin hanım geldi sadece... tamponları çıkarma vs. işlemleride o sırada o bölümde görevli hangi doktor varsa o yaptı...
burnum nasıl derseniz; geniş, etli, ucu top gibi bir burnum vardı ve yine ucu top gibi kaldı... 4 ay sonra revizyon olmak için bekliyorum şimdi...
ya ben çok şanssızmışım ya da siz çok şanslı...
yine de başkası benim yaşadıklarımı yaşamamış diye seviniyorum...
Sizin adınıza yasadıgınız seye şuan cok üzüldüğümü bılemenizi isterim, doktorunuza kontrole gıdıp gorusme sırasında burnunuzu göztermenizi öneririm en azından bunu yaptınız demelisiniz.
Ve dün ben muaneye gıttım fotoraf çekinmeye her ay çekicekler değişimi şimdi doktorunuzu yada asıstanını arayım muane kontrole gün almanızdır .
bir doktor, ameliyatı yapamamışsa yapamamıştır...
ben şimdi gitsem olmadı desem, "hadi gel bir daha ameliyat edeyim" dese.... ne işime yarayacak....
eğer bir el mahareti varsa, bu ilk ameliyatta ortaya çıkmalıydı....
şimdi ben bir daha nasıl güvenipte bıçak altına yatayım...
size ne söylesem bilemiyorum.... nermin hanım mı diyeyim.... pınar hanım mı diyeyim... olmadı helin mi diyeyim...
lütfen ama lütfen....insanlar ameliyattan istedikleri gibi bir burunla kalkamadıklarında ne hissediyor, nasıl üzülüyor.... siz bunları hissedebiliyor musunuz??? hissedebilir misiniz??? ya da siz böyle birşey yaşadınız mı??????
noolur artık yapmayın bunları...
eğer bir el mahareti varsa, bu ilk ameliyatta ortaya çıkmalıydı....
bu lafın o kadar yerinde olmuş ki! bu cümleni zamanında okumuş olsaydım belki vazgeçerdim aynı doktora ikinci ameliyatı olmazdım. çaresiz kalıyor insan; doğru düşünemiyor ameliyat sonrası hüsrana uğradığında. senelerce hayalini kurduğum mutluluğu beklerken, eskisinden beter oldum.
şimdi her sabah güzellerime bakarak başlıyorum güne...
burun ameliyatım belki de bu nedenle beni çok korkutuyor. güven duymak yetmiyor korkunun oluşmaması için.
bu nedenle özellikle burun ameliyatı için çok çok ayrıntılı araştırma yapması gerektiğini düşünüyorum kişinin.
yüzün ortası.. ifade, bakışlar, gülüş... doğrudan bizi biz yapan durumumuzu etkiliyor.
şimdiye kadar hüsrana uğramış hastalara da, henüz ameliyat olmamışlara da sabır diliyorum. geçmişi silmeye gayret edin. iki kez düşünün sonrası için. aeliyat olacaklar da, sakın sakın aceleye getirmeyin.
yazınızı okuyunca sizin adınıza çok sevindim, kendi adıma ise çok üzüldüm
sizinle aynı doktora ameliyat olmuşuz ama ben zeki beyi sadece öngörüşme sırasında gördüm... ondan sonrada bir daha görmedim...
ne ameliyata girerken ne de çıktıktan sonrapara için sekreteri geldi odama, parayı ona verdim....
narkozdan ayıldıktan sonra ise asistanı elçin hanım geldi sadece... tamponları çıkarma vs. işlemleride o sırada o bölümde görevli hangi doktor varsa o yaptı...
burnum nasıl derseniz; geniş, etli, ucu top gibi bir burnum vardı ve yine ucu top gibi kaldı... 4 ay sonra revizyon olmak için bekliyorum şimdi...
ya ben çok şanssızmışım ya da siz çok şanslı...
yine de başkası benim yaşadıklarımı yaşamamış diye seviniyorum...
Ameliyata girmeden önce doktorun yanına uğramadı, çıktıktan sonra uğramadı, tamponlarını çıkarmadı. bana ters geldi canım, hasta olarak beklentimiz bu değil. Ne desen haklısın. Benim burnum da geniş, etli ve ucu top gibiydi. Biraz küçüldü ameliyattan sonra ama ucu top gibi hala. Ben de şişliklerin tamamen inmesini ve son durumu görmeyi bekliyorum. Durum netleşince doktorumla görüşücem burun ucu için, yine doktorumu tercih ederim sanırım. Çünkü güveniyorum kendisine. Bana ameliyattan önce çok fazla inceltemem derini, çünkü belli bir yerden sonra cildin kan dolaşımı bozulur demişti. Canım ya bi de nette okumuştum, deri inceltme için çeşitli yöntemler varmış. araştırsak mı acaba.
canım herşey aynen dediğim gibi oldu... şimdi çok pişmanım ama yapacak birşey yok... sen doktoruna güveniyorsan yeniden ameliyat ol ama ben şöyle düşünüyorum... yapabilen ilk ameliyatta yapardı... ilkinde yapamayan daha zor ve sanat isteyen revizyon işini nasıl yapacak?????
burun derisini inceltme işini her doktor yapamıyor canım... bunu yapan doktor bulmamız lazım bizim... benim revizyon tarihim geldiğinde bunu yapabilen doktor bulursam ona olacağım inşallah...
canım herşey aynen dediğim gibi oldu... şimdi çok pişmanım ama yapacak birşey yok... sen doktoruna güveniyorsan yeniden ameliyat ol ama ben şöyle düşünüyorum... yapabilen ilk ameliyatta yapardı... ilkinde yapamayan daha zor ve sanat isteyen revizyon işini nasıl yapacak?????
burun derisini inceltme işini her doktor yapamıyor canım... bunu yapan doktor bulmamız lazım bizim... benim revizyon tarihim geldiğinde bunu yapabilen doktor bulursam ona olacağım inşallah...
Öte yandan biraz küçülse bile çok memnun olurum sanmıştım, küçüldü, yandan süper değişti ama bana yetmedi sonradan.
Deri inceltme zor bir işlem olsa gerek, ben doktoruma ameliyat öncesi doğal olsun dedim, hata ettim Benim isteğime göre yaptı aslında, estetik olduğu anlaşılmasın dedim. Keşke deseymişim ucu sivri olsun kalkık olsun diye. Hata bende yani itiraf ediyorum. Eşim de öyle dedi zaten, sen doğal istedin al sana doğal dedi :)
Deri inceltme zor bir işlem olsa gerek, ben doktoruma ameliyat öncesi doğal olsun dedim, hata ettim Benim isteğime göre yaptı aslında, estetik olduğu anlaşılmasın dedim. Keşke deseymişim ucu sivri olsun kalkık olsun diye. Hata bende yani itiraf ediyorum. Eşim de öyle dedi zaten, sen doğal istedin al sana doğal dedi :)
ah birtanem... insan en yakışanını istiyor işte... o kadar sıkıntı çekmişken neden en iyisi olmasın değil mi
deri inceltme sanırım biraz maharet istiyor... bu işlem için bir alet varmış sanırım... onunla yapıyor doktor...
hatta çoğu doktorun bu aletten haberi bile olmadığını düşünüyorum...
Benim doktorum o aletten kullandı, bana anlattı ameliyat öncesi ama dedim ya çok uç isteklerde bulunmadım ben. O yüzden iyi iş çıkardığını düşünüyorum doktorumun.
Yaaaaaa....rose5513 'ün burnunu gören var mı....
çooooook güzel olmuş gerçekten...
Yaaaaaa....Ne güzel,merak ettim nerede fotoğrafı? Forumda sayfalardamı yoksa profilinde albümdemi? Bende görmek istedim
Yaaaaaa....Ne güzel,merak ettim nerede fotoğrafı? Forumda sayfalardamı yoksa profilinde albümdemi? Bende görmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?