• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En doğrusu nedir,ayrılmak mı yoksa devam mı etmek?

senın salaklığın değıl
onun salaklığı
ınsan nasıl gızler kı yaşına, hangı amaçla
tabı oda bılıyor, sen 16 yaşındasın kım ıster kızını 33 yaşında adama vermeyı

şuan sağlığın ıçın o adamdan ayrılmalısın bence
aılene gıtsen olur mu
ne derler
ama benden sana bı tavsıye, boşansan bıle uzun bı süre kımseyı hayatına alma kı sağlıklı bı geleceğın olsun ılerde
yoksa çok yara alırsın

ailem beni kabul ediyor.. ama ben yüz bulamıorum ve sağlık durumum hiç ii deil

amaann yani su kizlari akli yok bence 16 yasindasin iliskiye girmeyi biliyosun demekki cahil degilmissin . acelen mi vardi yani hic mi akil yoktu sende bu kadar mi kor etti seni . anneni babani dinlememissin zqmaninda yok bisey yapicak diye korktum diyosun seni bununla kandirmis bile . taki mi dusunuyosun hala ya allah allah ya bari simdi aklin kyllanda coluk cocuk olmadan bian once ayril yok beni pes ettirmeye calisiyo falan demissin sende ayril o zaman . neyi bekliyosun kadin siginma evleri var cok sukur devlet kadinlarina sahip cikiyo artik . oldurcem kendimi falan sacma seyler bunlar ac ellerini allaha sigin bence aileni de al karsina kons herseyi anlat senin oyle biriyle evlenmeni istemeyen aile simdi uzulmeni de istemez belli seviyolar seni . bundan sonrada akillica hareket et emi ....

tekrar tekrar yazıyorum ailenin kanatları altına sığın....ileriki yıllarda iyi bi evlilik ailen sana vesile olur sağlar.

Neden yüz bulamiyorsun ki.. Bize anlattiklarinin hepsini onlara da anlat. Seni anliyacak ve koruyacaklardir. hic düsünme ailenin evine dön...

ben işte bu akılla kendimi bitirdim onlara yaptıklarımdan utanıyorum halada aklımca katlanmaya devam ediyorum işte bu yüzden buradayım sizden akıl almak için belkide hayatım bu yazılarla kurtulacak sağolun

öncelikle siddet gördüğüne dair mutlaka darp raporu almalısın (seni dövdükten sonra hastaneye gidiyorsun kocam beni dövdü diyorsun şikayette bulunuyorsun şikayetini sonradan geri alsanda önemli değil önemli olan raporu alman) ayrıca psikolojik baskı insani ihtiyaçlarının karşılanmaması hakaret cinsel şiddet cinsel psikolojik siddet vs uzuyor başlıklar avukata başvurduğunda o senin için gerekli başlıkları açacaktır (hiçbir gelirin yoksa en yakın mülkü amirliğe başvurup fakir kağıdı alıp baroya faks çekiyorsun bir dilekçeyle birlikte avukat talep ediyorsun bizzat başvuradabilirsin . onlar sana ücretsiz bir avukat atıyorlar beş kuruş para vermiyorsun). 16 yaşında ailenin rızasını gösteren yazıyla mı evlendin sen? yoksa imam nıkahlı falan mı evlisin? eğer resmi nikahla evliysen kocanın evliliğin süresince aldığı malların yarısı senin. çalışmadığın için sana nafaka bağlanacak nafaka eşinin geliri ve imkanları doğrultusunda bağlanacağı gibi şiddet içeren eylemlerinden dolayı da tazminat ödeyecek. ama imam nikahlı evliysen 16 yaşından beri ilişkiye girdiğini söyleyip şikayet ediyorsun 18 bile olsan adamı içeri atıyorlar. şayet dediğim gibi resmi nikahla evliysen hakların yukardaki gibi. ailenle arandakilere gelince onlar senin ailen hiç görüşmüyor musun? yani git beni o zaman tehdit etti ben çok utanıyorum ama beni kandırıp birlikte olmuştu sizi ve kendimi daha fazla utandıramazdım size zarar verir diye korktum evlendim ama 2 yıldır her fırsatta beni dövüyor artık dayanamıyorum bana yardım edin diyeceksin onlar sana gereken ilgiyi gösterecektir. eğer kötü ebeveyler olsalardı seni daha duyar duymaz evlendirmek ister şikayet etmeyi düşünmezlerdi. ki seni evlendirmek istememişler çünkü kötülüğünü istemiyorlar. git ailene sığın onlar annen baban anlayacak ve seni afedecekler ve yardımcı olacaklardır. Allah yardımcın olsun. ben avukat değilim ama yasal haklarımı bilirim kendim gazeteciyim yazdıklarıma itimat edebilirsin. kendini ezdirme eziyet çekme daha fazla. Allah kurtarsın.

ailem beni kabul ediyor.. ama ben yüz bulamıorum ve sağlık durumum hiç ii deil

oo bende aılen kabul etmıyor sorun çıkarıyor sandım

madem bı sorun yok çek kapıyı gıt annenın evıne

sağlık durumum ıyı değıl dıyorsunda, o adamla o evde kalmaya devam edersen daha çok bozulur sağlığın

amaann yani su kizlari akli yok bence 16 yasindasin iliskiye girmeyi biliyosun demekki cahil degilmissin . acelen mi vardi yani hic mi akil yoktu sende bu kadar mi kor etti seni . anneni babani dinlememissin zqmaninda yok bisey yapicak diye korktum diyosun seni bununla kandirmis bile . taki mi dusunuyosun hala ya allah allah ya bari simdi aklin kyllanda coluk cocuk olmadan bian once ayril yok beni pes ettirmeye calisiyo falan demissin sende ayril o zaman . neyi bekliyosun kadin siginma evleri var cok sukur devlet kadinlarina sahip cikiyo artik . oldurcem kendimi falan sacma seyler bunlar ac ellerini allaha sigin bence aileni de al karsina kons herseyi anlat senin oyle biriyle evlenmeni istemeyen aile simdi uzulmeni de istemez belli seviyolar seni . bundan sonrada akillica hareket et emi ....

haklısın cahillik işte nedeseniz haklısınız

16 yaşında ilişkiye girebiliyorsun ki bu karşılıklıdır sen istemedikçe o hiç bişey yapamazdı evet demişsin ona onay vermişsin burada hatalısın bunu yaptığın için bana küçüktüm deme o insan ile mecbur değildin evlenmeye ama namus davasından mecbur edilmişsiniz burası hata hala bu adam ile devam etmeniz yine hata.

anneler bu adamla evlenme sana zarar gelir dediği zaman eğer inatla evlenilirse, annelerin dediği aynen gerçekleşiyor. ya ben evli değilim ama aranızdan anne olan söylesin kalp güzünüz mü açık ne.....6. hissiniz maksimum seviyedemi çalışıyo ne....olağan üstü güçlere mi sahipsiniz acaba...................

Sen 16 yaşındayken seninle birlikte olduğu için su an şikayet etsen de bişey olmaz çünkü şikayete tabii suc ve şikayet süresi 6 ay. Sen 16 yaşındaki adamla resmi nikah yaptıysan zaten hakim kararıyla nikah yapmışsındir.

Su an git rapor al bosan. Haklarını zaten alırsın.

güzel kardeşim anlıyorum şu an çaresiz durumda sanıyorsun kendini ama herkese haklısın demek yerine ne karar verdin ya da ne yapmayı düşünüyorsun onu söyler misin? bak burada herkes öneri sunuyor sana,anneye-babaya gurur yapılmaz diyoruz..

öncelikle siddet gördüğüne dair mutlaka darp raporu almalısın (seni dövdükten sonra hastaneye gidiyorsun kocam beni dövdü diyorsun şikayette bulunuyorsun şikayetini sonradan geri alsanda önemli değil önemli olan raporu alman) ayrıca psikolojik baskı insani ihtiyaçlarının karşılanmaması hakaret cinsel şiddet cinsel psikolojik siddet vs uzuyor başlıklar avukata başvurduğunda o senin için gerekli başlıkları açacaktır (hiçbir gelirin yoksa en yakın mülkü amirliğe başvurup fakir kağıdı alıp baroya faks çekiyorsun bir dilekçeyle birlikte avukat talep ediyorsun bizzat başvuradabilirsin . onlar sana ücretsiz bir avukat atıyorlar beş kuruş para vermiyorsun). 16 yaşında ailenin rızasını gösteren yazıyla mı evlendin sen? yoksa imam nıkahlı falan mı evlisin? eğer resmi nikahla evliysen kocanın evliliğin süresince aldığı malların yarısı senin. çalışmadığın için sana nafaka bağlanacak nafaka eşinin geliri ve imkanları doğrultusunda bağlanacağı gibi şiddet içeren eylemlerinden dolayı da tazminat ödeyecek. ama imam nikahlı evliysen 16 yaşından beri ilişkiye girdiğini söyleyip şikayet ediyorsun 18 bile olsan adamı içeri atıyorlar. şayet dediğim gibi resmi nikahla evliysen hakların yukardaki gibi. ailenle arandakilere gelince onlar senin ailen hiç görüşmüyor musun? yani git beni o zaman tehdit etti ben çok utanıyorum ama beni kandırıp birlikte olmuştu sizi ve kendimi daha fazla utandıramazdım size zarar verir diye korktum evlendim ama 2 yıldır her fırsatta beni dövüyor artık dayanamıyorum bana yardım edin diyeceksin onlar sana gereken ilgiyi gösterecektir. eğer kötü ebeveyler olsalardı seni daha duyar duymaz evlendirmek ister şikayet etmeyi düşünmezlerdi. ki seni evlendirmek istememişler çünkü kötülüğünü istemiyorlar. git ailene sığın onlar annen baban anlayacak ve seni afedecekler ve yardımcı olacaklardır. Allah yardımcın olsun. ben avukat değilim ama yasal haklarımı bilirim kendim gazeteciyim yazdıklarıma itimat edebilirsin. kendini ezdirme eziyet çekme daha fazla. Allah kurtarsın.

ben resmi nikahla evliyim yanlız bir sorun var ailem evlenme izni aldığı zaman mahkeme ifadesinde ona zarar gelmesin diye cinsel bişey olmadığını söyledi e şimdi farklı ifade olsa olur mu

canım öncelikle hata işledim buda bedeliydi demen çok yanlış ortada hatalı biri varsa o adi adamdır 33 yaşında koskoca adam 16 yaşındakş bir kızı kandırıyor hatta çocuğu kandırıyor onun hayat tecrübesiyle seninki birmi resmen çocuk istismarı bu
babanı öldürürmüş hiç korkma polise git şikayet et hiç bişe yapamaz
ondan intikam almayı falan boşver ayrılmak istiyorsa güle oynaya ayrıl kurtul ondan
canım aklıma geldide buraya yazdıklarını falan görüpte sana zarar vermesin ALLAH korusun kkdan çıktıktan sonra bugünkü geçmiş kayıtlarını mutlaka sil

yaa vallahi pes canın elden gidiyo hala takı derdindesin ben sana ne diyim. O adamın taktığı takıdan hayır gelmez zaten sen geç o işleri. git hemen darp raporu al. 16 yaşında resmi nikah yaptıysan ailenin rızasını almak zorundasın zaten yazılı bir şekilde. eğer almadıysan bu nikah zaten geçersizdir. eğer imam nikahı yaptıysan zaten hukuk bu nikahı tanımıyor. Şöyle cahillik ettim diye de konuşma allasen ya okumaya burun kıvırıp böyle kocaya kaçmayı marifet sanıyorsunuz sonra da yok yaşı büyük çıktı da beraber olduk da cart curt sen bunları yaşarken korkmadıysan bundan sonra hiç korkma bence

ben resmi nikahla evliyim ama bir sorun var ailem mahkemeden evlenme izni aldığında eşime zarar gelmesin evlenelim diye cinsellikten bahsetmedi e şimdi farklı ifade versem olur mu

Back
X