• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En doğrusu nedir,ayrılmak mı yoksa devam mı etmek?

sesini çıkartsan bir şeyler değişir mi çok tereddüt ettim...

belkide değişir ama ben hep susuyorum konuşamıyorum kavga ettiğimiz zaman ben sadece tirtir titriyorum ağlıyorum konuşamıyorum elimde değil vücudum bütünüyle çok kötü titriyor

Yanlis anlama ama boyle bir adamdan bahsediyorsun ve hala intikami, takiyi dusunuyorsun. Konun fake mi demek geliyor icimden. Yok eger fake degilse biran once bosanmaya bak. Ayrica bosandiktan sonra can guvenligin olmadigina dair savciligina suc duyurusunda bulun. Bir avukatla herseyi konus. Dediklerin dogruysa bosansan bile sana zarar vereceginden suphelendim. Ailene sigin mumkunse yerinizi degistirin.

Son düzenleme:
Bence konuyu tamamen uydurdun. Bu ne ya gelmişin burda dövüyor dayanamıyorum dyorsun. sen bunları bu kadar rahat yazdığına göre kocan evde değil ve şu an eşyalarını alıp o evden gidebilirdin hala millete laf yetiştirme çabasındasın, takının derdindesin. Biz ne diyelim şimdi sana.. ya konu uydurma ya da sen cok safsın gitmen gereken yerde kalıyorsun bilemiyorum

16 yaşındayken başına bu tarz olayların gelmesi ve bunun üstüne hala , yaptıklarının bedelini ödesin diye diretmen.
Bence sen paçayı kurtarmaya bakmalısın. Takıların canı cehenneme.
Sankii yüklü bir para ödese sana, yaşadıklarının bedeli mi olacak bu ?
Bir de , beni kullanmasının bedelini ödesin diyorsun. Kendine resmen para biçiyorsun. Bu , bu anlama gelir.
Bırak ALLAHA havale et, elbet öder bedelini.
Yapman gereken tek şey ! Şikayet etmek. 16 yaşında biriyle ilişki kurduğu için yine de ceza alacaktır.

Bence konuyu tamamen uydurdun. Bu ne ya gelmişin burda dövüyor dayanamıyorum dyorsun. sen bunları bu kadar rahat yazdığına göre kocan evde değil ve şu an eşyalarını alıp o evden gidebilirdin hala millete laf yetiştirme çabasındasın, takının derdindesin. Biz ne diyelim şimdi sana.. ya konu uydurma ya da sen cok safsın gitmen gereken yerde kalıyorsun bilemiyorum

buda senin görüşün ama çok ilgiç uydurmak mı? ne kadar tuaf sen bunları yaşamışmısın ki ne halde olduğumuda anlayasın zaten eşyaları alıp gitmek senin dediğin kadar kolay olsaydı ben şimdi burada sana cevap yazıyor olmazdım ne diyebilirim ki saygı duyuyorum

Yanlis anlama ama boyle bir adamdan bahsediyorsun ve hala intikami, takiyi dusunuyorsun. Konun fake mi demek geliyor icimden. Yok eger fake degilse biran once bosanmaya bak. Ayrica bosandiktan sonra can guvenligin olmadigina dair savciligina suc duyurusunda bulun. Bir avukatla herseyi konus. Dediklerin dogruysa bosansan bile sana zarar vereceginden suphelendim. Ailene sigin mumkunse yerinizi degistirin.
hayır arkadaşım konu baştan aşağı doğru ben buraya yardım almak için yazdım siz beniaşağılayın diye yazmadım sadece çıkmaz bir yoldayım ve bana yaptıklarını sindiremiyorum birazda yaşadığım olay birazda yarının küçüklüğüne verin caresizligimi sadece çok çaresizim o kadar

hayır arkadaşım konu baştan aşağı doğru ben buraya yardım almak için yazdım siz beniaşağılayın diye yazmadım sadece çıkmaz bir yoldayım ve bana yaptıklarını sindiremiyorum birazda yaşadığım olay birazda yarının küçüklüğüne verin caresizligimi sadece çok çaresizim o kadar

merhaba canım,konunu şimdi okudum ve hayrete düştümmm:53::53: beterin beteri var derler ya o hesap...seninde yaşın küçük formda ki birçok arkadaş ahh sizin yaşınız da şimdi olsaydık neler yapardık diyor!!!doğru da söylüyorlar...sana en baştan yalanlar söylemiş yaşını evlenip boşandığını vs..annem hep derdi yalanlar üstüne bir evlilik kurulmaz diye!hadi zamanla herşey düzelir dersin ama birde şiddet alkol var...neyi nasıl düzelteceksin...bende birtakım şeyleri düzeltemiyorum hele ki yaş farkı varsa kaale bile alınmıyorsun canım..bak sen ailenle görüşüyormuşsun enazından yapacağın şeyler daha kolay..sen yapacağın şeyleri biliyorsun aslın da sadece zaman diyorsun ama o zamanı bekleme derim...kendini heba etme!!sabır tükeniyor zaman geçiyor ve arkana baktığın da kimin için katlandım heba oldum diyorsun koskoca bir hiç için...peki değer mi????

merhaba canım,konunu şimdi okudum ve hayrete düştümmm:53::53: beterin beteri var derler ya o hesap...seninde yaşın küçük formda ki birçok arkadaş ahh sizin yaşınız da şimdi olsaydık neler yapardık diyor!!!doğru da söylüyorlar...sana en baştan yalanlar söylemiş yaşını evlenip boşandığını vs..annem hep derdi yalanlar üstüne bir evlilik kurulmaz diye!hadi zamanla herşey düzelir dersin ama birde şiddet alkol var...neyi nasıl düzelteceksin...bende birtakım şeyleri düzeltemiyorum hele ki yaş farkı varsa kaale bile alınmıyorsun canım..bak sen ailenle görüşüyormuşsun enazından yapacağın şeyler daha kolay..sen yapacağın şeyleri biliyorsun aslın da sadece zaman diyorsun ama o zamanı bekleme derim...kendini heba etme!!sabır tükeniyor zaman geçiyor ve arkana baktığın da kimin için katlandım heba oldum diyorsun koskoca bir hiç için...peki değer mi????

tabiki değmez değin gibi belkide zaman istiyorum

Ben yaşamadım çünkü 16 yaşında kocaya kaçmak yerine oturdum eşek gibi ders çalışıp hayatımı kurtardım. Ben seni aşağılamadım o adamla beraber kalarak hala sen kendini aşağılıyorsun. Yardım almak için yazdın ama icraatın hiç yok. Bu zamanda 16 yaşındakiler bizden daha akıllı maşallah o yüzden cahillikten bahsetme.. Hem aileni dinlemiyorsun hem küçücük yaşta beraber olacak kadar bilgilisin hem de hala takının intikamın derdindesin. Hukukcu olduğum için senin gibi yüzlerce kız gördüm ve inan hiçbirinin umrunda değildi ne maddiyat ne başka bişey. Onlar canını kurtarma derdindeydi. Üstelik çoğunun ailesi zorlamıştı. Senin ailen evlenmemen için yalvarmış... Çok da kolay bir şeydir alırsın yanına kimliğini paranı o kapıdan çeker gidersin.

yardım eden arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler..
arkadaşlar ben evliyim ama çok büyük sorunlar içindeyim sizce en doğrusu nedir ayrılmak mı yoksa devemm mı etmek?
evlendiğim zaman henüz 16 yaşındaydım.. 33 yaşında biriyle evlendim.. evlendiğim kişi evlenip boşanmış ve birde çocuğu var.. evlenmeden önce herşey çok güzeldi ben çok mutluydum ama sonra herşey değişti.. ben eşim ile arkadaşken 33 yaşında olduğunu ve evlenip boşandığını bilmiyordum bide yaşından küçük gösteriyordu bana gerçek yaşını söylemedi bende inandım yalanlarına ve başıma talihsiz bir olay geldi ve birlikte olduk(çok utanıyorum) ve dahada kopamaz hale geldim ona mecburdum ve eşim benden almak istediğini aldı ve ayrılmak istedi bana söylediği yalanları itiraf etti ayrılmam için elinden geleni yaptı ve daha sonra ailem durumu öğrendi şikayet etmek istedi bunu buda durumun ciddiyetini anladı ve hapse girmemek işten atılmamak için evlenelim yoksa beni şikayet ederse babanı öldürürüm ve ben seni seviyorum dedi bende korktum ve inandım malesef evlenecem dedim ailem bırakmadı bende yoksa kaçarım dedim ve evlendik
eşim daha evliliğimin ilk haftası yemek tam pişmemiş diye beni dövdü ve benden ayrılmak için elinden geleni yaptı ama ben geri dönemezdim çünkü aileme o kadar eziyrt ettikten sonra nasıl dönerim ki ve eşim sürekli bir bahene bulup beni dövüyor benim hiç bir ihtiyacımı karşılamıyor ve beni sadece köle gibi kullanıyor bende ne yapacağımı bilmiyorum ve ayrılacam senden ve sana hiç birşey vermeyecem diyr hep tehtit ediyor ve o şimdi 35 bende 18 yaşındayım artık kafayı yedim biri bana akıl versin tek çarem ölüm olacak yoksa sürekli eziyet ediyor ve bende hep sessiz kalıyorum sizce sessizlik hata mı

1.si Resmi nikahın var mı?
2.si kendi rızan ile mi evlendin?
3.sü sen evlenirken devlet aile izni istedi mi?
4.sü Sen seni dövdüğü anda 112yi yada 155i ara. ve polise şikayetçiyim ve davacıyım de adres ver. zaten sana sormadan hemen seni ve eşini polikliniğe yada bir hastaneye götürecekler.. Eşin(eşin yazarken tiksiniyorum) ve sen alkol muayenesinden geçeceksiniz. Senin darp raporunu çıkaracaklar.
5. poliste Sakın şikayetinden vazgeçme.. Türkiye sistemi vazgeçirmeye çalışacaklar.
6. eşinden çocuğun var mı?(Allahım sen koru)
Ailene anlatmalıydın ne olursa olsun.. Neyse şimdi hemen ailene anlat durumu.. O adam kimseye bişey yapamaz.. 16 Yaşında evlendiğini polislere söyle evlilik öncesi ırzına geçtiğini belirt.. Akıllı ol kurtul o heriften!! okulunu oku lütfen Kurtul o heriften!

bir akrabamız vardı kadın 50 yaşından fazla..evliiliğinde şiddet görmüş aldatılmış ama çocukları için sabretmiş aslında güzelde işi olan bir bayandı..
bu bayanın kızı 18 yaşında ailesinin istemedği biriyle evlendi babası kızı dövdü komaya soktu kız vazgeçmedi..annesi kaçmasın diye razı oldu babası nikaha bile gelmedi..kız evlenince eşinin ablalarıyla yaşdılar..eşinin ablaları hayat kadını çıktı..kız dayanamamış annesine dönmek istediğini söylemiş..annesi gel demiş..kız gelince baası dahada delirmiş..bunları bir süre eve kapatmış dövmüş..adam en son kadından boşandı..boşanmadan evleri yeğenlerinin üzerine yapmış ki çocukları faydalanamasın

adam kendine bir yazlık almış orda ölü bulundu..yeğenleri korkmuşlar şüpheli ölüm olduğu için evleri adamın çocuklarına verdiler..kadın hasta kızı depresyonda paralarıda var ama çok mutsuzlar

bir adam düzelmiyor canm dövme sövme aldatma genelde artarak devam ediyor
o bayan boşansaydı o adamdan daha önce kurtulacaklardı
ilerde pişman olursan keşke erken boşansaydım diye...ben kimseye boşan ayrıl demem kolay kolay ama eziyet çektiriyor sana sen daha küçücüksün, yaşıtların okuyup geziyorlar sevgilim beni aramadı diye üzülüorlar,sen neler çekiyosun,neden peki?
değmez ailene anlat.. o adam sana dokundukça gururun dahada incinmeyecek mi?

Son düzenleme:
Ben bir şey demek istemiyorum, dersem ucu bucağı nereye varır bilmiyorum çünkü..

Çürük temellerle hiç birşey yapılmaz, yapılsa da yıkılır maalesef..

yardım eden arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler..
arkadaşlar ben evliyim ama çok büyük sorunlar içindeyim sizce en doğrusu nedir ayrılmak mı yoksa devemm mı etmek?
evlendiğim zaman henüz 16 yaşındaydım.. 33 yaşında biriyle evlendim.. evlendiğim kişi evlenip boşanmış ve birde çocuğu var.. evlenmeden önce herşey çok güzeldi ben çok mutluydum ama sonra herşey değişti.. ben eşim ile arkadaşken 33 yaşında olduğunu ve evlenip boşandığını bilmiyordum bide yaşından küçük gösteriyordu bana gerçek yaşını söylemedi bende inandım yalanlarına ve başıma talihsiz bir olay geldi ve birlikte olduk(çok utanıyorum) ve dahada kopamaz hale geldim ona mecburdum ve eşim benden almak istediğini aldı ve ayrılmak istedi bana söylediği yalanları itiraf etti ayrılmam için elinden geleni yaptı ve daha sonra ailem durumu öğrendi şikayet etmek istedi bunu buda durumun ciddiyetini anladı ve hapse girmemek işten atılmamak için evlenelim yoksa beni şikayet ederse babanı öldürürüm ve ben seni seviyorum dedi bende korktum ve inandım malesef evlenecem dedim ailem bırakmadı bende yoksa kaçarım dedim ve evlendik
eşim daha evliliğimin ilk haftası yemek tam pişmemiş diye beni dövdü ve benden ayrılmak için elinden geleni yaptı ama ben geri dönemezdim çünkü aileme o kadar eziyrt ettikten sonra nasıl dönerim ki ve eşim sürekli bir bahene bulup beni dövüyor benim hiç bir ihtiyacımı karşılamıyor ve beni sadece köle gibi kullanıyor bende ne yapacağımı bilmiyorum ve ayrılacam senden ve sana hiç birşey vermeyecem diyr hep tehtit ediyor ve o şimdi 35 bende 18 yaşındayım artık kafayı yedim biri bana akıl versin tek çarem ölüm olacak yoksa sürekli eziyet ediyor ve bende hep sessiz kalıyorum sizce sessizlik hata mı

ınsallah cocugun yoktur konunun dewamını okumadım ama bunu yurekten dılıyorum , oncelıkle rapor al we ayrıl o pıslıkten babanlar sahıp cıkmıyormu

canım ben evlendim zaten şimdi kocam olur kendisi bundan sonra ne yapacağım şimdiki aklım olsaydı zaten alırdım ama artık geçti evlendik

hayır ceza çekmesi işin geç degil sizin galiba yeni kanundan haberiniz yok birlikte oldugunuz tarihte 16 yaşındaymışsınız yinede ceza alır arkadaşım o eskidenmiş evlen kurtul ceza almasın isterse 10 yıl geçsin ceza alır çünkü yaşınız küçükmüş

hayır ceza çekmesi işin geç degil sizin galiba yeni kanundan haberiniz yok birlikte oldugunuz tarihte 16 yaşındaymışsınız yinede ceza alır arkadaşım o eskidenmiş evlen kurtul ceza almasın isterse 10 yıl geçsin ceza alır çünkü yaşınız küçükmüş
evet o kanun şu an kalktı ancak arkadaş kendi rızasıyla evlenmiş 2 yıldır evli ve karakola gidip hiç şikayet dilekçesi de vermediği için zorla evlendirildiğini iddia edemez. Yani adamın ceza alması için arkadaşın iyi bir avukat bulması lazım. Tabi bu boşanmasına ve ayrıyeten şiddet için tazminat almasına engel değil

ailen sahip çıkmasa bile aile sosyal politikalar müdürlüğüne git (eski sosyal hizmetler). barınacak yerin mi yok onlar sağlar, paranmı yok onlar verecekler. kimseyede yerini söylemiyecekler.. hadi kendin için bir adım at....

arkadaşlar gereken herşeyi söylemişler yaşın çok genç başta bir hata yapmışsın olabilir her insan hata yapabilir ama bu yanlışı sürdürmek asıl büyük hatadır bunu yapma
bu adamdan boşan ailene herşeyi anlat mutlaka sahip çıkarlar kendine yeni bir hayat kur canım
unutma zararın neresinden dönsen kardır çocuğun olmadan ayrıl kurtul

Back
X