En doğrusunu yaptım değil mi :(

Rezillik bence
Yani adam gibi biriyle sevgili olmustur cinsellik yasar bunu anlarim
Ama diyorsunuz ki cok sayida insanla yatmis kalkmis orta mali olmus afedersiniz. Mide bulandirici. Bu sekilde onunla bununla yatan kalkan bir erkek ancak midemi bulandirir
Bu yorumunuzla linç yememişsiniz hayret.
Bir kadına ortalık malı gibi olmuş deseydiniz linç ekibi gelirdi değil mi 😉 katılıyorum bu arada yorumunuza, karaktersiz bir adam karşıdaki.

Böyle ruhsuzca insanları aşağılar gibi onla yattım bunla kalktım deyince iğrenç olmuş,uzak durulması gereken bir tip bu adam.

Sen de benim de geçmişte ilişkilerim oldu saçma sapan şeylerdi bi şeyler yaşadım ama ben anlatmayı sevmiyorum de bakalım hemen senin geçmişini deşip nasıl yaparsın kaşar bilmem ne gibi hakaretler edip ayrılcak 😊

Sen de benim de geçmişte ilişkilerim oldu saçma sapan şeylerdi bi şeyler yaşadım ama ben anlatmayı sevmiyorum de bakalım hemen senin geçmişini deşip nasıl yaparsın kaşar bilmem ne gibi hakaretler edip ayrılcak 😊

Geçmişimde 3 kişi olduğundan bahsettim onlarla ileri gitmediğim gibi yakınlık anlamında seninle de gitmem dedim
Ona rağmen geçmişi öyle kurcaladı ve kıskandı ki utanmaz adam
Senin o geçmişle beni yargılamaya hakkın mı var

Adam size niye geçmişini anlatıyor😂 Liste de verdi mi? Bugün size bir başkasını anlatan yarın bir başkasına sizi anlatır. Bu ne acele ayrıca evlilik basit mi bu kadar?

Ben sormadım o geçmişini anlattı
Bana dürüst olmak istiyormuş
Evleneceğimizden o kadar emin!!

Geçmişimde 3 kişi olduğundan bahsettim onlarla ileri gitmediğim gibi yakınlık anlamında seninle de gitmem dedim
İşte pislik erkek modeli. Kadına saygısı yok. Senin duyguların yok mu geçmişte o ne yaşadıysa senin de yaşamaya hakkın var. Allah bilir kızların yüzüne karşı nasıl iyi bi erkekti arkasından da yattım kalktım diye anlatıyo.

Kendine göre, kadına saygısı olan bi beyfendi bulursun böyle tiplerden uzak olmak lazım. Gider başkasıyla yatar sonra ama duygusal olarak seni seviyorum der yaptığını da hata bile görmez

Çok haklısınız kızlar artık çapkınlık dönemi bitmiş evlenmek istiyormuş
Benim saflığıma masumiyetime vurulmuş
Arınma programı mıyım ben :KK43:

Yani kafasinda "eglenecek kiz var, evlenecek kiz var" düsüncesi var. Yani simdi yeterici kadar eglenmis, sira masum, bakire bir kiz bulup onun ile evlenip, o kizda ona hizmet etmesi var.

Ve 24 yasinda bu kiro düsüncelerde olan biri

Sana saf, masum demesi hiç iltifatlar degil. Buna sakin kanma. Kendi maçolugunu, üstünlügünü gösteriyor güya. Igrenç bir düsünce yapasi var, ondan kesinlikle uzaklas.

Merhaba kızlar bu sene farklı bir şehire atandım.
Çalıştığım kurumda bir çocukla tanıştım ben 25 o 24 yaşında.
İlk gündem beri çok ilgiliydi,hep yazıyordu sürekli arıyordu
İlgisi zamanla hoşuma gitti ve hoşlanmay başladım
Bana bir gün açıldı beni gerçekten sevdiğini ve benimle evlenmek istediğini söyledi
Sana karşı dürüst olacağım geçmişimle ilgili her şeyi anlatacağım dedi
Geçmişinde bir sürü kız olmuş genelde bir-iki haftalık
Çoğu ile cinsellik yaşamış
Evlilik öncesi cinselliğe karşıyım belli sınırlarım vardır ama yaşayan insanları asla kınamam
Ama o bunu bana öyle bir anlattı ki
Ben zaten onları takmıyordum yaşandı bitti böyle kahkaha işareti koyarak dalga geçerek anlattı
Ben ona bu konuda sınırlarım olduğunu söyleyince sen istemezsen elini bile tutmam dedi
Benimle Ekim ayında konuşmaya başlamıştı
Meğer o zamanlar sevgili varmış benimle tanıştık sonra ayrılmış
Bu konuda kendimi suçlu hissettim halbuki bilmiyordum
O da zaten bu ilişki bitecekti bomboş bir insandı diyerek o kızı da aşağıladı
Bunlar beni çok rahatsız etti
Çapkın birisiyim istersem sevgili bulurum ama seni seviyorum neredeyse 3 aydın peşindeyim ben sana sevgimi inandıracağım
Ben senin saflığına masumiyetine inandım
Seninle evleneceğim göreceksin
Daha neler dedi
Olmaz dedim kabul etmedim
Bir hafta önce işten ayrılmıştı 2 gündür konuşmuyorduk bugün iş yerine ziyarete geldi
Beni abisi ve yengesiyle tanıştırdı
Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum:(
Ne olur beni sarsın
Yemin bile edebilirim ki bu adamdan sana eş olmaz.

öncelikle fazlasıyla kendine güvenli ki bence çok tehlikeli, bu tip insanlar hata yapmaya aşırı meyilli oluyorlar. ikinci olarak bence bir erkeğin eski sevgililerini anlatma şekli karakterini ortaya koyuyor ki bence yeni bir ilişkiye başlarken bu kadar detay bilmek çok rahatsız edici. belki meraktan ilişki süresi vs. sorulabilir ama fazlası terbiyesizliğe giriyor anlatan için de soran için de.

arkadaş hiç güven vermiyor bir erkeğin kalitesini eski ilişkilerinden bahsediş tarzından anlayabilirsiniz, zaten kadına olan saygısı ortada seviyorum dediği bir kadına anlattığı özel şeyler hem de diğer kadınları aşşağılayarak? sarsılmaya ihtiyacınız yok her şey apaçık ortada tercih ise size kalmış. Size de değer vermeyecek en ufak bi ters lafınızda sizi de yerin dibine sokacak belki başkalarına hakkınıza ileri geri konuşacak

Back
X