inşallah canım en güzel dilek bu bnde hep böyle dua ederdim :) hayırsızsa sağlıksızsa beklerim Allahım fln ya bnm bi de sorun var dı sperm alerjisi belki de asılama yapılacaktı bunalımın dibine vurmuştum yani :) ama çok şükür gerek kalmadan halloldu tutuverdi 5 ay da kuzum çok kötü olmustum darma duman flnaynen hayırlı olan zamanda sağlıkla olsun inşallah:)
ayy canım benim seninde baya zorlu günlerin olmuş ama cidden hayırlı olan zamanda gelmiş meleğin ne güzel sağlıklı huzurlu ömrü olsun inşinşallah canım en güzel dilek bu bnde hep böyle dua ederdim :) hayırsızsa sağlıksızsa beklerim Allahım fln ya bnm bi de sorun var dı sperm alerjisi belki de asılama yapılacaktı bunalımın dibine vurmuştum yani :) ama çok şükür gerek kalmadan halloldu tutuverdi 5 ay da kuzum çok kötü olmustum darma duman flntam umudumu kestim neyse artık eylüle kadar tutmaz heralde bnde tatile gidiyim fln dedim o ay geldiğ fındık hakkaten buna inan umudunu kestiğin ay sende demektir
Günaydın kuzumayy canım benim seninde baya zorlu günlerin olmuş ama cidden hayırlı olan zamanda gelmiş meleğin ne güzel sağlıklı huzurlu ömrü olsun inş
bende muhtemelen ilk ay diye heyecanlandım sonraki zamanlarda daha rahat olurum diye düşünüyorum
günaydın canımm naber?Günaydın kuzum
bende senin için böyle dileklerde bulunacağım inşallah hala bi değişiklik yok dimi bi de bi daha test yaptın mı sen
iyi canım valla kurs ödevlerimi yapıyorumgünaydın canımm naber?
allah razı olsun valla ,test yapmadım canım akıntım var dun hafif kahverengi gibiydi bugun normal karnım agrıo bide arada yarında olmazsam pazar test yaparım artık
ooo süper kolay gelsin:)iyi canım valla kurs ödevlerimi yapıyorumbi yandan da çalışıyorum kahverengi akıntın niye var ki acaba bi de adet dönemine yakın böyle mi oluyodu senin kahverengi akıntı fln
çok enteresan ya hani bi kez kahve akıntı olur ama o da bi damla suan seninkini anlayamadım valla artık dediğin gibi adet gününe kaldı tamamen bekleyiş cnm hadi bakalım hayırlısıooo süper kolay gelsin:)
bilmiyorumki canım arada olurdu ama kesilmezdi bu az bişey oldu kesildi bakalım beklemekten başka yapcak bişey yok artık
selam canım ben adet oldum:)çok enteresan ya hani bi kez kahve akıntı olur ama o da bi damla suan seninkini anlayamadım valla artık dediğin gibi adet gününe kaldı tamamen bekleyiş cnm hadi bakalım hayırlısı
hmmm o zmn bu ay ovulasyon gününü hesaplıyoruz ona göre davranıyoruzselam canım ben adet oldum:)
ama bişey dicem ara kanamaların için smear fln yaptırdın mı bunlardan doktora bahsetmen lazım ara belki yaran yada iltihabın var ara kanamalar çünkü böyle seylerin habercisi olabiliyorhmmm o zmn bu ay ovulasyon gününü hesaplıyoruz ona göre davranıyoruz
6 ay önce yaptırmıştım aslında ama bak korkuttun beni şimdi baktırsammı bi daha acabaama bişey dicem ara kanamaların için smear fln yaptırdın mı bunlardan doktora bahsetmen lazım ara belki yaran yada iltihabın var ara kanamalar çünkü böyle seylerin habercisi olabiliyor
canım günaydınnn6 ay önce yaptırmıştım aslında ama bak korkuttun beni şimdi baktırsammı bi daha acaba
günaydın canımcanım günaydınnn
kaç gündür giremedim dün malum elektrikten önceki günde baya yoğundum bakıp çıkabildim sanıyorum telefondan neyse
ya ara kanamalar rahimde yara habercisi falanda olabiliyor ya da iltihap canım korkma ya olsun sen en azından baktır bi sıkıntı varsa erken çözülür gider ilaçlarla hiç değilse zaten 6 ay önce baktırdıysan önemli bişi yoktur belki dediğim gibi iltihabın yada yaran olabilir onlarda ilaçla en kötü dondurma işlemiyle geçen şeyler ama önlem almak lazım işte bebiş için
oluyor canım bnmde iltihabım vardı böyle ara kanamam oldu adetim bitti 1 hafta sonra 1-2 damla kan geldi bir de vajinal akıntım coktu gittim iltihap var dedi ilaç kullandımgünaydın canım
peki bunlar normal muayenede belli oluyomu?
bende adetim bittikten sonra gidiyim bari en iyisioluyor canım bnmde iltihabım vardı böyle ara kanamam oldu adetim bitti 1 hafta sonra 1-2 damla kan geldi bir de vajinal akıntım coktu gittim iltihap var dedi ilaç kullandım
evet canım git hem bşr sorun yoksa sana yumurtlama gününü söyler o günlerde çalısırsın ona göre bebiş olma sansı daha çok yükselirbende adetim bittikten sonra gidiyim bari en iyisi
aaa dimi o durumda var doktorlar gün olarak soyleyebiliyomuevet canım git hem bşr sorun yoksa sana yumurtlama gününü söyler o günlerde çalısırsın ona göre bebiş olma sansı daha çok yükselir
evet canım arkadasım ocakta gitti kontrol amaclı yani çocuk düşünüyorlardı olmadı sonraki ay gitti doktor demişki yumurtlama günlerin gün aşırı ilişkiye gireceksin o ay tuttu şimdi hamileaaa dimi o durumda var doktorlar gün olarak soyleyebiliyomu
en iyisi ben biter bitmez gidiyim
oh oh ne güzel :) darısı başımaevet canım arkadasım ocakta gitti kontrol amaclı yani çocuk düşünüyorlardı olmadı sonraki ay gitti doktor demişki yumurtlama günlerin gün aşırı ilişkiye gireceksin o ay tuttu şimdi hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?