en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

aynen hayırlı olan zamanda sağlıkla olsun inşallah:)
inşallah canım en güzel dilek bu bnde hep böyle dua ederdim :) hayırsızsa sağlıksızsa beklerim Allahım fln ya bnm bi de sorun var dı sperm alerjisi belki de asılama yapılacaktı bunalımın dibine vurmuştum yani :) ama çok şükür gerek kalmadan halloldu tutuverdi 5 ay da kuzum çok kötü olmustum darma duman fln tam umudumu kestim neyse artık eylüle kadar tutmaz heralde bnde tatile gidiyim fln dedim o ay geldiğ fındık hakkaten buna inan umudunu kestiğin ay sende demektir

ayy canım benim seninde baya zorlu günlerin olmuş ama cidden hayırlı olan zamanda gelmiş meleğin ne güzel sağlıklı huzurlu ömrü olsun inş
bende muhtemelen ilk ay diye heyecanlandım sonraki zamanlarda daha rahat olurum diye düşünüyorum

Günaydın kuzum
bende senin için böyle dileklerde bulunacağım inşallah hala bi değişiklik yok dimi bi de bi daha test yaptın mı sen

Günaydın kuzum
bende senin için böyle dileklerde bulunacağım inşallah hala bi değişiklik yok dimi bi de bi daha test yaptın mı sen
günaydın canımm naber?
allah razı olsun valla ,test yapmadım canım akıntım var dun hafif kahverengi gibiydi bugun normal karnım agrıo bide arada yarında olmazsam pazar test yaparım artık

günaydın canımm naber?
allah razı olsun valla ,test yapmadım canım akıntım var dun hafif kahverengi gibiydi bugun normal karnım agrıo bide arada yarında olmazsam pazar test yaparım artık
iyi canım valla kurs ödevlerimi yapıyorum bi yandan da çalışıyorum kahverengi akıntın niye var ki acaba bi de adet dönemine yakın böyle mi oluyodu senin kahverengi akıntı fln

iyi canım valla kurs ödevlerimi yapıyorum bi yandan da çalışıyorum kahverengi akıntın niye var ki acaba bi de adet dönemine yakın böyle mi oluyodu senin kahverengi akıntı fln
ooo süper kolay gelsin:)
bilmiyorumki canım arada olurdu ama kesilmezdi bu az bişey oldu kesildi bakalım beklemekten başka yapcak bişey yok artık

ooo süper kolay gelsin:)
bilmiyorumki canım arada olurdu ama kesilmezdi bu az bişey oldu kesildi bakalım beklemekten başka yapcak bişey yok artık
çok enteresan ya hani bi kez kahve akıntı olur ama o da bi damla suan seninkini anlayamadım valla artık dediğin gibi adet gününe kaldı tamamen bekleyiş cnm hadi bakalım hayırlısı

hmmm o zmn bu ay ovulasyon gününü hesaplıyoruz ona göre davranıyoruz
ama bişey dicem ara kanamaların için smear fln yaptırdın mı bunlardan doktora bahsetmen lazım ara belki yaran yada iltihabın var ara kanamalar çünkü böyle seylerin habercisi olabiliyor

ama bişey dicem ara kanamaların için smear fln yaptırdın mı bunlardan doktora bahsetmen lazım ara belki yaran yada iltihabın var ara kanamalar çünkü böyle seylerin habercisi olabiliyor
6 ay önce yaptırmıştım aslında ama bak korkuttun beni şimdi baktırsammı bi daha acaba

6 ay önce yaptırmıştım aslında ama bak korkuttun beni şimdi baktırsammı bi daha acaba
canım günaydınnn
kaç gündür giremedim dün malum elektrikten önceki günde baya yoğundum bakıp çıkabildim sanıyorum telefondan neyse
ya ara kanamalar rahimde yara habercisi falanda olabiliyor ya da iltihap canım korkma ya olsun sen en azından baktır bi sıkıntı varsa erken çözülür gider ilaçlarla hiç değilse zaten 6 ay önce baktırdıysan önemli bişi yoktur belki dediğim gibi iltihabın yada yaran olabilir onlarda ilaçla en kötü dondurma işlemiyle geçen şeyler ama önlem almak lazım işte bebiş için

günaydın canım
peki bunlar normal muayenede belli oluyomu?

günaydın canım
peki bunlar normal muayenede belli oluyomu?
oluyor canım bnmde iltihabım vardı böyle ara kanamam oldu adetim bitti 1 hafta sonra 1-2 damla kan geldi bir de vajinal akıntım coktu gittim iltihap var dedi ilaç kullandım

oluyor canım bnmde iltihabım vardı böyle ara kanamam oldu adetim bitti 1 hafta sonra 1-2 damla kan geldi bir de vajinal akıntım coktu gittim iltihap var dedi ilaç kullandım
bende adetim bittikten sonra gidiyim bari en iyisi

evet canım git hem bşr sorun yoksa sana yumurtlama gününü söyler o günlerde çalısırsın ona göre bebiş olma sansı daha çok yükselir
aaa dimi o durumda var doktorlar gün olarak soyleyebiliyomu
en iyisi ben biter bitmez gidiyim

aaa dimi o durumda var doktorlar gün olarak soyleyebiliyomu
en iyisi ben biter bitmez gidiyim
evet canım arkadasım ocakta gitti kontrol amaclı yani çocuk düşünüyorlardı olmadı sonraki ay gitti doktor demişki yumurtlama günlerin gün aşırı ilişkiye gireceksin o ay tuttu şimdi hamile

evet canım arkadasım ocakta gitti kontrol amaclı yani çocuk düşünüyorlardı olmadı sonraki ay gitti doktor demişki yumurtlama günlerin gün aşırı ilişkiye gireceksin o ay tuttu şimdi hamile
oh oh ne güzel :) darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…