- 25 Kasım 2014
- 353
- 163
- 103
- 35
5 dakika içinde belirdi yarım saat sonra bi daha baktım kaybolmamıştı aynı şekilde duruyoduneden olmasın canım test hemen belirdi mi yoksa baya bekledin mi ikinci çizgi için
günaydın uzunca bir aradan sonra canımmmmmgünaydın canım naber
canım senin noldu var mı bir değişiklik5 dakika içinde belirdi yarım saat sonra bi daha baktım kaybolmamıştı aynı şekilde duruyodu
günaydın canımm nerelerdesingünaydın uzunca bir aradan sonra canımmmmm
Canim senin o zaman goguslerinde degisiklik var miydi ? Adet bitince hala dolgunluk var miydi yoksa her zaman ki gibi miydi ?Bu arada kasik sancin varmi? Mesela bnde kasiktan bobrege bir sizi oliyordu usuttum sanmistim ilk once.bide yersiz usume aradada ates badmasi istahimda normaldi 3 aydan sonra aserdim..akintimda vardi usittugumu sandigimdan iltihap akiyor sandim
canım günaydınnnngünaydın canımm nerelerdesin
gunaydııın bende seni aklımdan geçirdim bugun o yüzden girdim kk ne:)canım günaydınnnn
iyi yapmışsın canım nasılsın ne durumdasın bakalımgunaydııın bende seni aklımdan geçirdim bugun o yüzden girdim kk ne:)
iyidir canım ya doktora gittim en sonunda enfeksiyon var sanırım dedi doktor tahlil sonuçlarımı bekliyorum bakalımiyi yapmışsın canım nasılsın ne durumdasın bakalım
aaa enfeksiyon ateş yapar iltihap fln mı var acaba bak ondan tutunamamıştır fındık kurdu öyle bişi varsaiyidir canım ya doktora gittim en sonunda enfeksiyon var sanırım dedi doktor tahlil sonuçlarımı bekliyorum bakalım
ateş filan yok canım o derece değilde hafif bişey sanırım doktorun dediğine gorede kültür sonuçlarımı bekliyorum fitil filan verdi işteaaa enfeksiyon ateş yapar iltihap fln mı var acaba bak ondan tutunamamıştır fındık kurdu öyle bişi varsa
hmm peki hamilelik için bişi dedin mi düşünüyorum yumurtlama günlerim ne zman falan filanateş filan yok canım o derece değilde hafif bişey sanırım doktorun dediğine gorede kültür sonuçlarımı bekliyorum fitil filan verdi işte
ilaç verdiği için ve bazen enfeksiyonlar tehlikeli olduğu için bu ay düşünme dedi bende bıraktımhmm peki hamilelik için bişi dedin mi düşünüyorum yumurtlama günlerim ne zman falan filan
bi daha ne zman gitceksin yani k0ntrole flnilaç verdiği için ve bazen enfeksiyonlar tehlikeli olduğu için bu ay düşünme dedi bende bıraktım
yumurtlama günleri içinde mutlaka ovulasyon testlerinden kullan güvenilirdir dedi
günaydın canımbi daha ne zman gitceksin yani k0ntrole fln
tünaydın kuzungünaydın canım
ilaçlar bittikten sonra dr u degistiricem ya bende cok sık bu tarz şeyler oluyo kökten cozum bulmak lazım
eşten bulaşabilecek bişey değilmiş canım bakalım kısmet artıktünaydın kuzun
eşli tedavi vermiyor mu hiç cok sık oluyorsa eşinden de sana etki ediyor olabilir beraber ilaç kullanmanızı önermedi mi
günaydın canımeşten bulaşabilecek bişey değilmiş canım bakalım kısmet artık
sen nasılsın nasıl gidiyo dersler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?