en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

merhaba kizlar adetime 2 gün var erken gebelik testi var elimde simdi yapsam doğru sonuç verir mi. yoksa sabahki idrari mi bekliyim

selam kızlar;

bende adet olurken her ay 4 -5 gun gerı gelırdı adet gunum hıc degısmezdı en son 11 martta adet gordum ve asırı sıskınlıgım var. goguslerım sıs ama acımıyor dun cok az kahve renkte kıntı geldı sadece baskada bırsey olmadı. cok sıkıntılıyım ıştahım cok acık vucudum cok hassas oldu. ayakalrımın hıc gucu yok sakı ısten gelıyorum hemen uykum gelıyor yorgunluk hıssı var bazı geceler hep degılde arada ayaklarım ellerım yanıyor kı ben hep üşüyen bırıyım. :) hamılelık belırtısı olabılır mı bunlar gecelerı cok sık ıdrara cıkıyorum kı hıc gece tuvalete gıden bırı degılım. kafam akrıstı bugun olmam lazım normalde ama ıcraat yok. cok sıkıntılıyım gercekten doktorlarda senın cocugun olmaz demıslerdı bana. ocak ayında dıs gebelık gecırmıstım. sol tupum kapalı sag tupdede sısme var dedıler hsg tahlılı ole cıkmıstı. subatta yaptırmıstım o tahlılı bu ay baska dokroa gorunecektım adetten sonra . bu arada mart ayındadasahdere bodur mahmur melısa cayı ıctım sabah ogle aksam ıntıhaba fayda eder dıye. oda yapmıs olabılır mı ? arada sağ sol kasıklarıma sancı gelıyor. pantolanlar bıle olmuyor artık oderece sıstım ve herseyı canım ıstıyor :)

Bu arada kasik sancin varmi? Mesela bnde kasiktan bobrege bir sizi oliyordu usuttum sanmistim ilk once.bide yersiz usume aradada ates badmasi istahimda normaldi 3 aydan sonra aserdim..akintimda vardi usittugumu sandigimdan iltihap akiyor sandim
Canim senin o zaman goguslerinde degisiklik var miydi ? Adet bitince hala dolgunluk var miydi yoksa her zaman ki gibi miydi ?

iyidir canım ya doktora gittim en sonunda enfeksiyon var sanırım dedi doktor tahlil sonuçlarımı bekliyorum bakalım
aaa enfeksiyon ateş yapar iltihap fln mı var acaba bak ondan tutunamamıştır fındık kurdu öyle bişi varsa

aaa enfeksiyon ateş yapar iltihap fln mı var acaba bak ondan tutunamamıştır fındık kurdu öyle bişi varsa
ateş filan yok canım o derece değilde hafif bişey sanırım doktorun dediğine gorede kültür sonuçlarımı bekliyorum fitil filan verdi işte

ateş filan yok canım o derece değilde hafif bişey sanırım doktorun dediğine gorede kültür sonuçlarımı bekliyorum fitil filan verdi işte
hmm peki hamilelik için bişi dedin mi düşünüyorum yumurtlama günlerim ne zman falan filan

hmm peki hamilelik için bişi dedin mi düşünüyorum yumurtlama günlerim ne zman falan filan
ilaç verdiği için ve bazen enfeksiyonlar tehlikeli olduğu için bu ay düşünme dedi bende bıraktım
yumurtlama günleri içinde mutlaka ovulasyon testlerinden kullan güvenilirdir dedi

ilaç verdiği için ve bazen enfeksiyonlar tehlikeli olduğu için bu ay düşünme dedi bende bıraktım
yumurtlama günleri içinde mutlaka ovulasyon testlerinden kullan güvenilirdir dedi
bi daha ne zman gitceksin yani k0ntrole fln

günaydın canım
ilaçlar bittikten sonra dr u degistiricem ya bende cok sık bu tarz şeyler oluyo kökten cozum bulmak lazım
tünaydın kuzun
eşli tedavi vermiyor mu hiç cok sık oluyorsa eşinden de sana etki ediyor olabilir beraber ilaç kullanmanızı önermedi mi

tünaydın kuzun
eşli tedavi vermiyor mu hiç cok sık oluyorsa eşinden de sana etki ediyor olabilir beraber ilaç kullanmanızı önermedi mi
eşten bulaşabilecek bişey değilmiş canım bakalım kısmet artık
sen nasılsın nasıl gidiyo dersler

eşten bulaşabilecek bişey değilmiş canım bakalım kısmet artık
sen nasılsın nasıl gidiyo dersler
günaydın canım
alla alla akıntın fln yoğun olunca genelde eşli tedavi veriyorlar ama bak bakalım hayırlısı olsun canm
dersler güzel canım valla iyki gitmişim kursa bi bakarım olmazsa gitmem diyodum ama iyki de gitmişim şiddettle tavsiye ederim seneye muhakkak gitmelisin valla 10 yıl önce açıköğretim için muhasebe kursuna gitmiştim 1 kelime bile anlamıyodum düşün özel kurs bir de su anda hoca anlatıyor anlamayan bir kişi bile yok anlamayanı gözünden anlıyor gidip yanına anlatıyo özellikle düşün yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…