en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

Benim de arkadaşlarım üniversitede evlenip hemen doğurdular hiçte bi problem olmadı gayet mutlulardı istiyosan bekleme bebek en güzel şey :)
Yani ekim bitti de zaten insallah bu ay hamis olmusumdur da gec dolleniyodur bebisim :)

Canm test yaptim dayanamadim bugün ikinci cizgi varla yok arasindaydi acaba var midir cizginin nerde oldugu gorunuyordua ma cok cok silikti
Aaaaa bebişin tutunuyor sanaaaa benim de öyleydi görünmüyo mu acaba ben istediğim için mi öyle görüyorum diye başında kırk saat düşünmüştüm düşün o derece silikti sen çarşambayı bekleme yarın git bi kan ver çünkü idrarda öyle silik çıktıysa kanda da yükselmiş demektir kana göre idrarda daha yüksekse çıkıyor çünkü hadi bakalım hayırlısı :)

Yaa ilk yaptm aynen öyle dedim o kadar silikti ki ikinciyi yaptm hiç çıkmadı aglayasim geldi cesaretim yok adetimi iki gün geçti kanda baktrdim beta 2.2 çıktı şimdi de ben gidemiyorum uff

Sen gerçekten iyiki varsin selincim başka konuşacak kimse yok haa derdimi anlatabilecegim kimsecikler yazmıyor

Kızlar merhaba bende size bişey danışmak istiyorum pko ms ve ülseratif kolit hastasıyım malesef adet düzensizliği abartılı boyutta adet araligi ilaçlara rağmen 70 günü buluyor ama tüm Bunlara rağmen daha önce bir gebelik yaşamıştım.. ilk gebeligimde hiç belirtim yoktu kasık ağrısı halsizlik ve kalp sıkışması dışında.. Şuan 2 haftadır çok şiddetli karin ağrım var ( ki bunu kolite bagliyorum) onun dışında sol kasığımda şiddetli ağrı kalbimde batma var (aynı ilk gebeligim gibi) ayrıca aşırı uyku hali var iştahım kolit ten dolayı kapalıydı ama son 3 4 gündür abartılı şekilde açık ve bugun ilk defa mide bulantısı ve baş dönmesi oldu dayanamayıp 5 gün önce test yaptım negatif çıktı bunca hastalıktan sonra olamayacağına inandığım için istemediğimi söylüyorum ama içten içe ölüyorum bi bebeğim olması için.. neyse çok uzattım :) diyeceğim o ki sizce mümkün mü böyle bir şey.. böyle bi durum yaşayanınız var mı? ?

Ayrıca eklemeyi unutmuşum lazere gidiyorum en son geçen hafta perşembe günü gittim ama 1 dakika dahi dayanamadım üstelik daha öncekilere göre en düşük ısıda yapılmasına ragmen.. Şuan bile alt karnımda ve bacaklarimda ağrı var bu arada doktorum şehir dışında gidemedim henüz ama çatlıyorum meraktan

Sen gerçekten iyiki varsin selincim başka konuşacak kimse yok haa derdimi anlatabilecegim kimsecikler yazmıyor
Rica ederim canım çok iyi anlıyorum seni daha çok çok yeni olduğu için öyle oluyordur sen sabah ilk idrarınla yap onda daha çok belli olur

Daha önce olduysa canım niye olmasın tekrar adetin geçtiyse eğer kan ver bi

Daha önce olduysa canım niye olmasın tekrar adetin geçtiyse eğer kan ver bi

Vericem canım doktorumu bekliyorum kontrolüm de var zaten ama önceden fikir almak istedim önceden olmasına bile mucize gibi bakmıştı doktorum ki onda da düşük oldu ondan sonra 2 yıl çok ağır kortizon tedavisi oldum pko ilerledi tiroid ve kolit eklendi üstüne o yüzden daha imkansız geliyor suan ama inşallah olur bi umut var işte hep

Canim sen allaha dua et o isterse imkansız yoktur biliyorsun daha önce olduysa demekki olabiliyor aaah aaah biz anne adayları herşeyi dert ediniyoruz :) rabbim kucağını doldursun inşallah.Bak asla çocuğun olmaz denen kadinlarin bile bebekleri oluyor umudunu asla yitirme :)

Rica ederim canım çok iyi anlıyorum seni daha çok çok yeni olduğu için öyle oluyordur sen sabah ilk idrarınla yap onda daha çok belli olur
Bugün bi gidip kana baktrcam da gec döllenme ise çıkar mi şimdi yada tutaym idrarimi bişey yemeyeyim eşim 12 de gidecek işe ondan snra cikip yapsam yine ilk idrar olur mu ki

benim bu ay 5 gün geckti ama bebiş yokmuş ilk basta kist var dediler 5,74 cm ilaç kulandım falan3.74 düştü bu ay tekrar deniycez zaten 3 aylık evliyim daha yeni ama istiyoruz bir bebiş

benim bu ay 5 gün geckti ama bebiş yokmuş ilk basta kist var dediler 5,74 cm ilaç kulandım falan3.74 düştü bu ay tekrar deniycez zaten 3 aylık evliyim daha yeni ama istiyoruz bir bebiş
Bende 2.5 aylık evliyim :) insan isiyor yinede seni anlayabiliyorum :)

Bende 2.5 aylık evliyim :) insan isiyor yinede seni anlayabiliyorum :)
aynen herkes ay dur ne acelen var falan söylenip duruyorlar ama iste insan kanından canında sevdiğin insanda bir parça istiyor rabbim tüm istiyenlere versin insş

Kim
kimlerin çocukları oluyor imkansız diye bişey yok allahım ol dediyse olur sen içini ferah tut inşallah bebişin en kısa zamanda gelir

Bugün bi gidip kana baktrcam da gec döllenme ise çıkar mi şimdi yada tutaym idrarimi bişey yemeyeyim eşim 12 de gidecek işe ondan snra cikip yapsam yine ilk idrar olur mu ki
Sabaha kadar bişey yemiyorsun ya canım ondan sabah ilk idrarla yapın diyolar evde testi ama kan verceksen bugün idrara gerek yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…