en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

Benim lekelenmem olmadı hemen çıkınca silik milik gittim sağlık ocağına 21.13 çıktı kadın doğuma gittim adetimi 2 gün geçince 106 çıktı 3 gün sonra tekrarlayalım iyi gidiyo dedi gittim 554 çıktı 2 hafta sonra belli olur demişti cuma gelsin demiş eşime gidemedim sonucu almaya bende korktum acaba bi terslik var da ondan mı çağırıyor diye ya inşallah sağ salim kavuşuruz bebişlerimize allah isteyen herkese nasip etsinnnn

Canim benim insallah bebegine sag saglim kucagina alirsin kendini olumsuz kodlama heesey guzel ve hayirli olur,insallah bende bekliorum iste adete daha iki gn var

birsey sorcam yakalışık 5 gün gecikti regi dönemim testlerde yok cıkıyor ama sizece hamilemiyimdir ?

Canim benim insallah bebegine sag saglim kucagina alirsin kendini olumsuz kodlama heesey guzel ve hayirli olur,insallah bende bekliorum iste adete daha iki gn var
Amin canım isteyen herkese nasip etsin allah. Keseyi gördük 5 haftalık oldu haftaya da kalp atışını duymaya gidicez her şey yolunda şimdilik sen naptın geçti mi adetin

Kızlar merhaba aranızda yeniyim bugün kan testi yaptrdm adetim 4 gün gecikti kasklarda ağrı goguslerde agri damarlanma mide bulantısı ayaklarda usume idrara çıkma hepsi var ama kanka 2.2 çıktı acaba geç döllenme falan olabilir mi bebek olabilir mi çok istiyoruz

Canım 2 gün sonra kan testini tekrarla adetin gelmezse sen yine de dikkat et kendine yükselebilir değerin geç döllenmeyse eğer

Kızlar benimde sol kasığım 5 gündür fln ağrıyor aslında ağrımada değil değişik bişey ve sırtüstü yatınca sol tarafımda bi şişlik ve hafif ağrı hissediyorum kıstım var ama yumurtalığın dışında be 5 aydır fln var kistten dolayı desem ilk defa bu ay böyle bişey yaşıyorum belimde çok ağrıyor gece mide bulantısı oluyor ama kusmuyorum göğüslerimde şişti ve acıyor adet olmama 4 gün var sizce hamilemiyimdir ?

Canım 2 gün sonra kan testini tekrarla adetin gelmezse sen yine de dikkat et kendine yükselebilir değerin geç döllenmeyse eğer
Birde ben bilmiyorum nasil dikkat edebilirim yukselmesi için yapilmasi gereken bişey var mi supheli oldugumdan esimi yanima yaklastrmiyorum dogru mu yapıyorum yoksa bi sakincasi olmaz mi evham mi yapiyorum

Valla canm ben cok fazla araştırıyorum bu konuları ama genelde adet gecikmesini beklememiz gerekiyor adet gecikse bile knda düşük çıkıyor döllenme geç olursa sen suan kafana takma reglini bekle gelmezse 1 2 gun snra git knda baktr insallah vardr bebisin

Birde ben bilmiyorum nasil dikkat edebilirim yukselmesi için yapilmasi gereken bişey var mi supheli oldugumdan esimi yanima yaklastrmiyorum dogru mu yapıyorum yoksa bi sakincasi olmaz mi evham mi yapiyorum
2 gün sonra değerin 2 katına çıkması gerekiyor gerçi senin 2ymiş gebeliğin olduğunu 5 in üzerinde olduğunda söylüyorlar en iyisi çarşamba git net belli olur ağır kaldırma ve en önemlisi üst raflardan bişey almak için uzanma benim doktorum öyle demişti allah gönlüne göre versin inşallah vardır bebiş :)

A

Etim hala gelmedi kasik agrim var hala acaba 2 gün mu beklesem yksa 1 hafta faln beklesem mi?
Bir de sana şunu önerebilirim idrarını bir bardağa yap üzerine çamaşır suyu dök eğer bira köpüğü gibiyse hamişsin balon balon olursa üstü değilsin ben birebir yaptım adetime 2 gün vardı bira köpüğü gbi oldu abimin eşi hamile ona yaptırdım onunda öyle oldu hatta annem menepozda ona da yaptırdım balon balon oldu ve sabahına eczaneden aldığım testte belli belirsiz çıktı kan verdim hemen varmış bebiş kesin sonuç değil ama deneyebilirsin

merhaba arkadaşlar beklenen adet tarihim yarın ama dayanamayıp dün test yaptım tabi ki negatifi gördüm
şu an için bir adet belirtisi yok bende o yüzden ümidim sürüyor. dilerim yüzümüz güler :)
sevgiler

Aslına bakarsan ben onu yaptım üzeri bira köpüğü gibi kopurdu lakin o zaman 2 gün geçmişti ama snra kanda negatif çıktı yine deniicem ama çok duydum bunu bide regl olmuyorum mide bulaniyo bebek yok diyorlar bu işte bi gariplik var :)

C
Canim insallah bebisin vardır bugün bana 5.gün bitti ben hala negatifi görüyorum ayyyhhh gelsin artk bebisler

Ne kadardır istiyosunuz canım bebek. Beklemek çok sancılı bi dönem o bir hafta geçmez şimdi sana ama inşallah vardır :)

Ne kadardır istiyosunuz canım bebek. Beklemek çok sancılı bi dönem o bir hafta geçmez şimdi sana ama inşallah vardır :)
Valla bu durum sana komik gelir belki ama 2.5 aylık evliyim ben daha aynı zamanda da ilahiyat okuyorum 2 yılım var daha veeee ben deli gibi bebek istiyorum yürek yedim sanırım:) insanlar ne kadar zaman bekliyorlar vallahi helal olsun onlara ben 2 ayda umutsuzlastim

Benim de arkadaşlarım üniversitede evlenip hemen doğurdular hiçte bi problem olmadı gayet mutlulardı istiyosan bekleme bebek en güzel şey :)

Benim de arkadaşlarım üniversitede evlenip hemen doğurdular hiçte bi problem olmadı gayet mutlulardı istiyosan bekleme bebek en güzel şey :)
Eşimle ben çok istiyoruz bu okul yüzünden çok zorluklar çekerek evlendik zaten şimdi de bebek istiyoruz ailem onun ailesi karşı okul var falan diye ama bizde dedik olduktan snra hicbisey yapamazlar :)))) rabbim nasip etsin bana da simdi okudugum icin ayarlamam gerekiyo yaz tatiline yani olmasi lazm ekim kasım da gelsin bebisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…