en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

Üzme kendını canım anlıyorum seni zor bir sureç geçirmişssin gercekten inşaalah allah gönlüne göre verir.
Ben erken gebelık testi kullanmıstım.
amin canım Allah kimsenin kucagını bebişsiz bırakmasın vardır herhalde bir vakti zamanı :( sorunun ne oldugunu da bılmıyorum en azından tüpler tıkalı değilmiş arastırmalarıma göre ama saglıklı bı gebelık elde edemedım 6 ayda 2 kayıp :/

amin canım Allah kimsenin kucagını bebişsiz bırakmasın vardır herhalde bir vakti zamanı :KK43: sorunun ne oldugunu da bılmıyorum en azından tüpler tıkalı değilmiş arastırmalarıma göre ama saglıklı bı gebelık elde edemedım 6 ayda 2 kayıp :/

doktorun ne dıyor boyle bır durum ıcın pekı genetık testı yaptırdınmı? Uzme canım kendını bır cok bayanın basına gelen bırsey gercekten. Sonucta dedıgın gıbı vardır bı vaktı elınde sonunda ınsallah olucak ıcını ferah tut sen. Ama bence dayanabılıyorsan bı ıkı gun sonra test yap en azında daha garantı olur.

doktorun ne dıyor boyle bır durum ıcın pekı genetık testı yaptırdınmı? Uzme canım kendını bır cok bayanın basına gelen bırsey gercekten. Sonucta dedıgın gıbı vardır bı vaktı elınde sonunda ınsallah olucak ıcını ferah tut sen. Ama bence dayanabılıyorsan bı ıkı gun sonra test yap en azında daha garantı olur.
Bekle demisti farkli doktora gittim oda tibbi grnetik bolumune yonlendirdi bu ay adet olrsam direk baslicam arastirmalara kendimi
Daha erken diyor hatta kimyasali dusukten saymiyor istersen yaptiralim dedi baska doktra gittim o direk tibbi genetik bolumune git dedi simdi test icin beklemek istyrm husran olmasin diye ama dayanamiyirumda olmazsa bu ay arastirilcak insallah gerek kalmaz

kızlar dün ilşiken den sonra kanam oldu adetime 4 gün var korkutum bir sorun yoktur dimi ?

Bekle demisti farkli doktora gittim oda tibbi grnetik bolumune yonlendirdi bu ay adet olrsam direk baslicam arastirmalara kendimi

Daha erken diyor hatta kimyasali dusukten saymiyor istersen yaptiralim dedi baska doktra gittim o direk tibbi genetik bolumune git dedi simdi test icin beklemek istyrm husran olmasin diye ama dayanamiyirumda olmazsa bu ay arastirilcak insallah gerek kalmaz

bu ay olmazsada uzulme bak hepımız beklıyoruz gercekten herkesın bır sorunu var hem aylar torbaya gırmedıki olur canım:KK55:

Ama tedavı olursann senin için daha ıyı olabılır bence sonucta ılerde tekrar sorun yasamıcagının garantıısı en azından kafan rahat olur.Tedavı olduktan sonra bakıyorum genelıkle ınsanlar bırıncı ayından sonra hamıle kalıyor:KK58::KK37:

hafi kırımız sanki bu adetin son günleride azar azar gelen kanma gibi sabah yoktu ama kasıklarımda ağır var dünde sağ yumurtalıgm çok ağırıdı. canım çok yandı

bu ay olmazsada uzulme bak hepımız beklıyoruz gercekten herkesın bır sorunu var hem aylar torbaya gırmedıki olur canım:KK55:

Ama tedavı olursann senin için daha ıyı olabılır bence sonucta ılerde tekrar sorun yasamıcagının garantıısı en azından kafan rahat olur.Tedavı olduktan sonra bakıyorum genelıkle ınsanlar bırıncı ayından sonra hamıle kalıyor:KK58::KK37:
İnsallah arkafasim test yapiyim mi

28 de olcam3 gün var inş bilmiyorumda artk umudum yok 3.5 aylık evlym 2 aydır deniyoruz tık yok :)[/QUOTE]

28 de olcam gün var inş bilmiyorumda artk umudum yok 3.5 aylık evlym 2 aydır deniyoruz tık yok :)

OOO canım üzme kendini daha cok yenıymıssınız hemen gemılerı batırma olur merak etme. bikaç ay deneyin olmadı bidahaki ay ovulasyon testını denersın.

Yarın erken gebelık testını denesene

aldım ovulasyon testini adet olursam yapcam bu ay bilmiyorm ya teste olumsuz cıkınca insan yıkılıyor birde ilk adet kist vardı evlendikten sonra çık5,75cm di o eridi çok şükkğr küçüldü 2,75 alllahım hayırlısın versin

aldım ovulasyon testini adet olursam yapcam bu ay bilmiyorm ya teste olumsuz cıkınca insan yıkılıyor birde ilk adet kist vardı evlendikten sonra çık5,75cm di o eridi çok şükkğr küçüldü 2,75 alllahım hayırlısın versin

amin canım inşallah Allah gonlune gore verrı ama bu nedenden canını sıkma evlıulıgının tadını cıkar daha cok yenı evlıymıssınız.

Teste olumsuz cıksada moralını bozma daha onun de cok ay var.Kistin de küçülmüş ne güzel. Vede daha hıcbırsey bellı degıl belkı hamıle bıle olabilirsin:KK49:

benim ablamın 10 yıldır olmuyor 3,5 aydır evlym onu ne cektiğin anlaya biliyorum rabbim den tek duvam kimsenin yüreğinde kucağında boş bırakmasın

Back
X