en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

İs cikisi hastanede yaptirayim diyorum beliirtilwr var gibi zaten insallah sonuc aldigim gibi paylasacagim sizinle

Merhaba kizlar adetimden 4 gun geciktim bugun sabah test yaptim ama negatifti husrana ugradim gecen ay kimyasal dusuk yasamistim bu ay gecikmemin nedeni sizce ne olabilir

Merhaba kizlar adetimden 4 gun geciktim bugun sabah test yaptim ama negatifti husrana ugradim gecen ay kimyasal dusuk yasamistim bu ay gecikmemin nedeni sizce ne olabilir
Kimyasaldan sonra geckmesi normal duzenin bozuluyor tatlim benimde oyle olmustu ilk ay malesef

Peki adet sokturmesi icin doktora gitmelimiyim senin sonrasinda gecikmen ne kadar olmustu
Gitmene gerek yok bence mesela rutin kontrol yapabilirsin sokturucu de icme zaten 35gunr kadar normal kabul ediliyo kanamamin basladigi gunden hesap edersek 33gunde gelmisti mesela suanda benimde gunler duzensizlesti bide benim.doktorum sokturucuyu vermiyodu kolay kolay hani 35gunu bi doldur canim zor biliyorim ama

Hatta benm kimyasal gebelik gecirdigimi degerin duatugunden anladi kanaman bi haftaya gelir dedi sonra kanamam basladi agrim vardi aradim ilac ismi istedim kontrole geliyimmi dedim kimyasali dusukten saymiyoruz ble gerek yok demisti

Hatta benm kimyasal gebelik gecirdigimi degerin duatugunden anladi kanaman bi haftaya gelir dedi sonra kanamam basladi agrim vardi aradim ilac ismi istedim kontrole geliyimmi dedim kimyasali dusukten saymiyoruz ble gerek yok demisti
Cok tesekkur ederim tatlim ilgin icin gecen ayin 22 sinde kanamam olmustu bugune kadar 35. Gun oluyo bakalim

Ctesiye kadar olmazsa kan testi mi yaptirsam acaba
Doktora gidiyosun ya kan testi yaptirmadan sokturucu vermez iste benimki kan testi yapiyo yoksa bile on gun bekliyo belki dollenme olur diye sonra yaziyo banada gwrip gelmisti ama.insan bilemiyor hamile oldugunu olacagini en iyisi doktora git trst yptir bekle sonra kullan

Ozman sen git bitanem zatenonce gebelik testi yapiyorlar sonra sokturucu verir insallah hamissindir belki cikmamistir.belli mi olur
Insallah canim yaa gecen ay cok husrana ugradim sinirler altust 7 aydir ugrasiyorum rabbimin dualarimi kabul edecegi gunu bekliyorum

Insallah canim yaa gecen ay cok husrana ugradim sinirler altust 7 aydir ugrasiyorum rabbimin dualarimi kabul edecegi gunu bekliyorum
Hocam polikistik falab mı var sizde üzülmeyin Allah dualarımızı kabul etcek inş bir sürü kadın var aynı sorunları yasayan

İs cikisi hastanede yaptirayim diyorum beliirtilwr var gibi zaten insallah sonuc aldigim gibi paylasacagim sizinle
Canım nasıl belirtiler oluyor bizimlede paylasırmısın bir de adet bittikten bir sonraki gün ilişkiye girilse hamile kalma ihtimali cok zor dmi

Hocam polikistik falab mı var sizde üzülmeyin Allah dualarımızı kabul etcek inş bir sürü kadın var aynı sorunları yasayan
Yok cok sukur herhangi bir rahatsizlik gozlemlenmedi sanirim yumutlama donemini tutturamuyoruz her bunye ayni degil anladigim kadariyla

Back
X