- 19 Kasım 2015
- 1.195
- 1.086
- 133
amin canım Allah kimsenin kucagını bebişsiz bırakmasın vardır herhalde bir vakti zamanıÜzme kendını canım anlıyorum seni zor bir sureç geçirmişssin gercekten inşaalah allah gönlüne göre verir.
Ben erken gebelık testi kullanmıstım.
amin canım Allah kimsenin kucagını bebişsiz bırakmasın vardır herhalde bir vakti zamanısorunun ne oldugunu da bılmıyorum en azından tüpler tıkalı değilmiş arastırmalarıma göre ama saglıklı bı gebelık elde edemedım 6 ayda 2 kayıp :/
Bekle demisti farkli doktora gittim oda tibbi grnetik bolumune yonlendirdi bu ay adet olrsam direk baslicam arastirmalara kendimidoktorun ne dıyor boyle bır durum ıcın pekı genetık testı yaptırdınmı? Uzme canım kendını bır cok bayanın basına gelen bırsey gercekten. Sonucta dedıgın gıbı vardır bı vaktı elınde sonunda ınsallah olucak ıcını ferah tut sen. Ama bence dayanabılıyorsan bı ıkı gun sonra test yap en azında daha garantı olur.
Daha erken diyor hatta kimyasali dusukten saymiyor istersen yaptiralim dedi baska doktra gittim o direk tibbi genetik bolumune git dedi simdi test icin beklemek istyrm husran olmasin diye ama dayanamiyirumda olmazsa bu ay arastirilcak insallah gerek kalmazdoktorun ne dıyor boyle bır durum ıcın pekı genetık testı yaptırdınmı? Uzme canım kendını bır cok bayanın basına gelen bırsey gercekten. Sonucta dedıgın gıbı vardır bı vaktı elınde sonunda ınsallah olucak ıcını ferah tut sen. Ama bence dayanabılıyorsan bı ıkı gun sonra test yap en azında daha garantı olur.
Bekle demisti farkli doktora gittim oda tibbi grnetik bolumune yonlendirdi bu ay adet olrsam direk baslicam arastirmalara kendimi
Daha erken diyor hatta kimyasali dusukten saymiyor istersen yaptiralim dedi baska doktra gittim o direk tibbi genetik bolumune git dedi simdi test icin beklemek istyrm husran olmasin diye ama dayanamiyirumda olmazsa bu ay arastirilcak insallah gerek kalmaz
kızlar dün ilşiken den sonra kanam oldu adetime 4 gün var korkutum bir sorun yoktur dimi ?
İnsallah arkafasim test yapiyim mibu ay olmazsada uzulme bak hepımız beklıyoruz gercekten herkesın bır sorunu var hem aylar torbaya gırmedıki olur canım
Ama tedavı olursann senin için daha ıyı olabılır bence sonucta ılerde tekrar sorun yasamıcagının garantıısı en azından kafan rahat olur.Tedavı olduktan sonra bakıyorum genelıkle ınsanlar bırıncı ayından sonra hamıle kalıyor
Hamile olabilirsin belkihafi kırımız sanki bu adetin son günleride azar azar gelen kanma gibi sabah yoktu ama kasıklarımda ağır var dünde sağ yumurtalıgm çok ağırıdı. canım çok yandı
Hamile olabilirsin belki
hafi kırımız sanki bu adetin son günleride azar azar gelen kanma gibi sabah yoktu ama kasıklarımda ağır var dünde sağ yumurtalıgm çok ağırıdı. canım çok yandı
İnsallah arkafasim test yapiyim mi
28 de olcam gün var inş bilmiyorumda artk umudum yok 3.5 aylık evlym 2 aydır deniyoruz tık yok :)
Amin insallah hamilesindir bizede haber ver ☺inş walla 1 gün önce tahlide yoktu çok istyoruz allahım hayırlısın versin 2 gündürdü deliksiz uyuyorum
[/QUOTE]28 de olcam3 gün var inş bilmiyorumda artk umudum yok 3.5 aylık evlym 2 aydır deniyoruz tık yok :)
aldım ovulasyon testini adet olursam yapcam bu ay bilmiyorm ya teste olumsuz cıkınca insan yıkılıyor birde ilk adet kist vardı evlendikten sonra çık5,75cm di o eridi çok şükkğr küçüldü 2,75 alllahım hayırlısın versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?