cnm nasıl oldu önce negatif dedikleri değer kaçtı lekenme felan oldu mu biraz ayrıntılı anlatır mısın bende şuan kendimi öyle hissediyorum...Cnm rabbimin mucizeleri bitmez bn tum gebe deilsin raporlarina inat gebe oldugunu ispatladim zamaninda..fakat herkeste olcak diye bise yok ama tavsiyem hayit ve polen kapsulunu dene pcolulari bile sifalandiriyor
ayy ne güzel yaa darısı başıma bendede regli geçtikten sonra 10 gün kahverengi leke oldu bittikten bir hafta sonra hamiş çıktı ama 2 gün sonra değer düşünce kimyasal olmuşun dediler ama kanama başlamadı hala hatta değer 1.6 ya düşmüş görünüyordu o yüzden sordum acaba benim değerde çıkabilir mi hala umudum var ama bilemiyorum...Iki ay boyunca bildigin saril sarilda adet oldum
ay hadi hayırlısı bana da dua eder misin bende hamiş oluyum inşaALLAHCikar kiside degisebiliyor. Ayrica bn cok kimyasal gebelik zannedilen ama sonrasinda gercek bir geb3lik oldugu anlasilan hamilelikler gordum. Ayrica degerler degisebiliyormus bu kadinin yapisindan kaynaklaniyormus bnm bir gunde 0,100 olan deger ertesi hun firladi
bende soğan kürüyle hamile kalanlardanımhatta bu gecen yada soğan kürü yapmıştım bende testere dişli aslan pençesini duydum adet görmüş olsaydım ona başlayacaktım hala adette yok artık martta ortasında ne olacağı belli olur HAYIRLISI ALLAH'TAN...Kullandigi ilk ay kalmis ayriyeten bu hayit her yonde faydali bebekte mucize
AMİNN CNM İNŞAALLAH SENDEN DE BEKLİYORUM İNŞ. İKİMİZDE HAMİŞİZDİR..Aminnnn..guzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?