en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

Adet sancisi agrisi gibi de oldu goguslerim dolgunlasti mesela ekstra yani sendeki etkilerin aynisi oldu offf insan ne kadarsiz kalabiliyo bi bnde adet hic sekteye ugramazdi hep 28 gunde bir geliedi bu kdr gec kalinca doktorda yok deyince resmen ikilemde kaldim :s

benım ılk cocugum da doktor yok demıstı hatta iğne yaptı adet olayım dıye ama hamıleymısım megerse sende bıraz bekle hemen ılac kullanma belkı hamılesındır eger cocuk ıstıyosan rıske atma

Sen ne kdr bekledin peki bi de beta hcg de yok mu cikti da igne oldun gelsin diye yaa bnm gonlumde el vermiyor sokturucu kullanmaya cunku hic gecijmemisti ilk defa bu belirtiler oldu bugun 21. Gun daha ne kdr bekliyim sence

beta hcg de bıraz oynama vardı ama demıstı kı doktor hamıle olsan cıkardı son adetımın uzerınden 15 gun gecmıstı cunku ama negatıf gozukuyo dedı bızde o zaman 1 senelık evlıyız herkes bebek ne zaman olacak dıye soruyor tabı bızde moral sıfır hıc korunmadıgımız halde cocuk olmuyor esım gıttı doktora doktor dedıkı sperm sayın cok dusuk cocugunuz olmaz hersey ustuste gelmıstı bende o moral bozukluguyla doktorun verıdıgı ılacıda kullanmadım sadece ıgne vurdurdum sonra kendı halıne bıraktım artık adetı unutmustum nasıl olsa cocugumuz olmuyor dıye 3 ay sonra tesaduf eserı hamıle oldugumu ogrendım

Mrb arkadaslar ilk gebeligimde sanki idrar yollari enfeksiyonu gecirmis gibi sancilarim oluodu..gebelik testi yaptim negatif kan testi negatif ultrasonda bise yok adette oldum bu iki ay testler adet dahil bole gecti..sonra dedim bidaha idrar testi yapim yaptim yine negatif..ertesi gun ramazanin ilk gunuydu oruc tuttum ama dayanamiuorum yengem test aldi ben sokkk pozitif dedim alla alla dun bise yoktu.hemen doktora kostum ve 8+4 gunluk hamileymisim

Bu arada suan ikinci icin ugrasiyorum 3 senedir denemedigim yontem kalmadi..gecenlerde 9 sene cocuk ozlemi yasayan hayit tohumu ve ari sutu polen kapsulile hamile kalan birinin hikayesini okudum ve bana umut oldu simdi 28 gundur bunu kullaniyorum.pcolular hamile kalmis adeti duzene girmis mucize gibi bir otmus..8 mart bat gunum beklemedeyim..bi umut isde

Yok artikk :)) o zaman bu guzel bir haber benim icin yani gebe olabilirim bekleyeyim o zaman ben daha kizlar ne kadr daha bekleyim sizce

Cnm rabbimin mucizeleri bitmez bn tum gebe deilsin raporlarina inat gebe oldugunu ispatladim zamaninda..fakat herkeste olcak diye bise yok ama tavsiyem hayit ve polen kapsulunu dene pcolulari bile sifalandiriyor

Cnm rabbimin mucizeleri bitmez bn tum gebe deilsin raporlarina inat gebe oldugunu ispatladim zamaninda..fakat herkeste olcak diye bise yok ama tavsiyem hayit ve polen kapsulunu dene pcolulari bile sifalandiriyor
cnm nasıl oldu önce negatif dedikleri değer kaçtı lekenme felan oldu mu biraz ayrıntılı anlatır mısın bende şuan kendimi öyle hissediyorum...

Cnm 2 ay boyunca idrar testi tek cizgi ultrasonda bise yok kan degerim hep 0,100....ama ben hep hamileyim bnce ben diodum.hatta doktor rapor verdi gebe olmadigima dair..ramazandan bigun once son umut test yaptim negatif dedim oruc tutayim..ertesi gun orucluydum saat oglen 5 halim ka

Iki ay boyunca bildigin saril sarilda adet oldum

Iki ay boyunca bildigin saril sarilda adet oldum
ayy ne güzel yaa darısı başıma bendede regli geçtikten sonra 10 gün kahverengi leke oldu bittikten bir hafta sonra hamiş çıktı ama 2 gün sonra değer düşünce kimyasal olmuşun dediler ama kanama başlamadı hala hatta değer 1.6 ya düşmüş görünüyordu o yüzden sordum acaba benim değerde çıkabilir mi hala umudum var ama bilemiyorum...

Cikar kiside degisebiliyor. Ayrica bn cok kimyasal gebelik zannedilen ama sonrasinda gercek bir geb3lik oldugu anlasilan hamilelikler gordum. Ayrica degerler degisebiliyormus bu kadinin yapisindan kaynaklaniyormus bnm bir gunde 0,100 olan deger ertesi hun firladi

ay hadi hayırlısı bana da dua eder misin bende hamiş oluyum inşaALLAH şuan buna o kadar çok ihtiyacım var ki anlatamam 2. hamileliğim olacak ama 2 yıldır kayıplarım çok oldu ve en korktuğumda rahim filmi çektirmek çünkü 8 ay önceki kürtajda rahimden kalan pıhtıları almak için çektikleri bi hortum canımı çok yakmıştı yine aynı durumları yaşamak istemiyorum...

Aaaa bu bnm ilk gebeligimde olan 3 senedir ikinciye ugrasiyorum hicbir problem yok rahim filmide cektirdim bise yok denemedigim kalmadi. Suan yani 28 gundur hayit tohumu ve polen kapsulu kullaniyorum mucize gibi nir ot yihinla gebe kalan var 9 sene ugrasipta kalanmi dersin..hatta bi konu actim bunla ilhili bi kullanivimiz hemen cvpladi

Kullandigi ilk ay kalmis ayriyeten bu hayit her yonde faydali bebekte mucize

Kullandigi ilk ay kalmis ayriyeten bu hayit her yonde faydali bebekte mucize
bende soğan kürüyle hamile kalanlardanımhatta bu gecen yada soğan kürü yapmıştım bende testere dişli aslan pençesini duydum adet görmüş olsaydım ona başlayacaktım hala adette yok artık martta ortasında ne olacağı belli olur HAYIRLISI ALLAH'TAN...

8 mart bnm batt tarihi bende bise olursa herseyiyle paylasacagim bi kisiye yardimim olursa yine sukur Allah'ima..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…