en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

8 mart bnm batt tarihi bende bise olursa herseyiyle paylasacagim bi kisiye yardimim olursa yine sukur Allah'ima..
BENDE AYNI ŞEYİ DÜŞÜNÜYORUM HAMİŞLİK ÇIKARSA HERŞEYİ ANLATACAM BİRİLERİNE FAYDAM OLSUN IŞIK TUTARIM DİYE AMA BAKALIM ARTIK KISMET...

benimde hep idrar testleri boş çıkıyor çalıştığım için kafama göre doktora gidemiyorum.aile hekimi bile dediki sabah göndseriyoruz kan tahlilini ben ben ne anladım bu işten bu ne biçim aile hekimliği acile gitsem kan tahlili yapmazlar mı illa yamulunca mı gitmek lazım :mad::mad::mad:

Bu arada kasik sancin varmi? Mesela bnde kasiktan bobrege bir sizi oliyordu usuttum sanmistim ilk once.bide yersiz usume aradada ates badmasi istahimda normaldi 3 aydan sonra aserdim..akintimda vardi usittugumu sandigimdan iltihap akiyor sandim

benimde hep idrar testleri boş çıkıyor çalıştığım için kafama göre doktora gidemiyorum.aile hekimi bile dediki sabah göndseriyoruz kan tahlilini ben ben ne anladım bu işten bu ne biçim aile hekimliği acile gitsem kan tahlili yapmazlar mı illa yamulunca mı gitmek lazım :mad::mad::mad:
VALLA CNM BEN GİTTİM GÜNÜM GEÇTİ AŞIRI SANCILARIM VAR GELDİM DEDİM HEMEN BETA YA BAKTILAR BENCE ÖLE DE BAKARLAR

Ozel hastaneler bakiyor ama bn guvenmiyorum zamana birak

Bu arada kasik sancin varmi? Mesela bnde kasiktan bobrege bir sizi oliyordu usuttum sanmistim ilk once.bide yersiz usume aradada ates badmasi istahimda normaldi 3 aydan sonra aserdim..akintimda vardi usittugumu sandigimdan iltihap akiyor sandim
bi ara çok sancım vardı hatta göğüs ucum sızlıyordu tabi ara ara kasık ağrısı ve bel ağrısı hala var bide ayaklarım hiç ısınmıyor ve çok akıntım var her seferinde regli oldum sanıyorum karnımda şişkinlik çok var tabi psikolojik olmasından da korkuyorum uff:KK43:

benim karnım ileri doğru şiş gibi tabi kilolı olduğumdan diye düşünüyorum.ama şu certain testini tavsiye etmiyorum. hiç çıkmıyo ölçmüyo yav normal kürdan bile daha iyi tahlil eder yani

Belirtilerin hamilelik belirtileri..isallahhh ya allah umudunu gerceklestirir

Bende aranızda yeniyim. Benim adetlerim genelde düzenli ve 24 gümde nir gelir . Ama bu ay nerdeyse 10 gün olcak geciktim. Dört defa evde test yaptım negatif . En son dört saat önce yaptım hatta. Ben henüz çocuk için hazır değilim .s Gidip kanda baktırmaya da cesaret edemiyorum .s herhangi bi hamilelik belirtimde yok .s

Bende aranızda yeniyim. Benim adetlerim genelde düzenli ve 24 gümde nir gelir . Ama bu ay nerdeyse 10 gün olcak geciktim. Dört defa evde test yaptım negatif . En son dört saat önce yaptım hatta. Ben henüz çocuk için hazır değilim .s Gidip kanda baktırmaya da cesaret edemiyorum .s herhangi bi hamilelik belirtimde yok .s
hoş geldin cnm hadi inş sendede çıkar ama cesaret edemeyeceğin bişey yok bencekanda baktır kafanı rahat ettir...

Istemiyorum mu? Allahtan hayirlisi de bence ..onun yerine koy kendini ve geldiyse hayirlisidir de ve emin ol allah yolunu ve gonlunu acar

İnşallah hamilesinizdir böyle okudukça sizin için dua ediyorum :) ama benim henüz bunun için uygun ortamım yok malesef .s yani aslında hamile olmam imkansız gibi birşey bu ay ama işte olmasın diye dikkat edince takıntı oluyo bende. S

İnşallah hamilesinizdir böyle okudukça sizin için dua ediyorum :) ama benim henüz bunun için uygun ortamım yok malesef .s yani aslında hamile olmam imkansız gibi birşey bu ay ama işte olmasın diye dikkat edince takıntı oluyo bende. S
he anladım:KK39: dualar için teşekkürler ama ortamını bulmadan riskli girişlerde bulunma bence ortalık çok kötü kimseye güven olmuyo..

Öyle evet haklısınız :) inşallah iyi insanlarla karşılaşırız hep
Birşey daha sorucam . Bu gebelik testlerinde iki gün sonra falan oluşan ikinci silik çizhinin bi anlamı var mı ?

Kizlar ben yatar;) yatmadan hepimiz icin dua edecegim;)iyi geceler

Öyle evet haklısınız :) inşallah iyi insanlarla karşılaşırız hep
Birşey daha sorucam . Bu gebelik testlerinde iki gün sonra falan oluşan ikinci silik çizhinin bi anlamı var mı ?
büyük ihtimal gebelik işareti diyorlar ama bellide olmuyor en iyisi kan tahlili ..

Back
X