en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

Kizlar ben 1 hafta geciktim göğüslerimde hassasiyet yok sadece karnimda hafif ara sanci ve şişlik var.. iki kere idrarda test yaptim negatif çıktı. .dr a gittim ultrasonda yumurta hucresi bu yarin beta hgc yaptir dedi.. iku kyrtajdan sonra korkularim var.. meraktan yatamiyacagim..

Kizlar ben 1 hafta geciktim göğüslerimde hassasiyet yok sadece karnimda hafif ara sanci ve şişlik var.. iki kere idrarda test yaptim negatif çıktı. .dr a gittim ultrasonda yumurta hucresi bu yarin beta hgc yaptir dedi.. iku kyrtajdan sonra korkularim var.. meraktan yatamiyacagim..
adetlerin normalde düzenli midir

zaten öyle olur i,stersin ama olmaz beklersin ne zaman olacak diye ama istemezsin hemen hamile kalırsın ne diyim ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN biz isteyenlere dua et inşaALLAH biz hamişizdir..
hakkaten öyle oluyor yaa ben evleneli nerdeyse 2 yıl olcak istiyorum 2.aşılama denemem oldu hala ne gelen var ne giden :( yaş 29 oldu bu arada

Benim de iki kürtajım var benim de haftaya adetim ben de merakla bekliyorum inşallah hayırlı olur canım sonuç İkimiz için de.

Bebeğimin kalbi durdu ikisinde de. Sebep bulunamadı ama bende pKO var. Doktor o sebep olmaz diyor ama bilmiyorum ya :( sen neden oldun canım

hakkaten öyle oluyor yaa ben evleneli nerdeyse 2 yıl olcak istiyorum 2.aşılama denemem oldu hala ne gelen var ne giden :KK43: yaş 29 oldu bu arada
:KK48:aynen bende de öle oldu ama umudun tam kesildiği anda geliyorlar yani bebeişler beni düşünmeyin ben size zamanında süpriz yaparım diyo ama biz aceleci davranıp erken öğrenmeye çalışıyoruz..

benim kürtaj bir kere kalbi durduğu için diğerleri kimyasal oldu kendileri gitti..

kromozom testi yaptırdın mı bende kan pıhtılaşması çıktı..
Yapıldı canım her şey yapıldı ama sebep yok. Bu sefer hamileliği düşündüğüm andan itibaren coraspine başladım hamile kalınca da kan sulandırıcı iğneye başlayacağız. Sebepsiz tekrarlayan düşüklerde pıhtılaşma çıkmasa bile bu şekilde tedavi uygulanıyormuş.

Yapıldı canım her şey yapıldı ama sebep yok. Bu sefer hamileliği düşündüğüm andan itibaren coraspine başladım hamile kalınca da kan sulandırıcı iğneye başlayacağız. Sebepsiz tekrarlayan düşüklerde pıhtılaşma çıkmasa bile bu şekilde tedavi uygulanıyormuş.
evet bende aynı durumdayım claxen iğne coraspin ilaç progestan kapsü (düşük önleyici) ve folic asit

Bebeğimin kalbi durdu ikisinde de. Sebep bulunamadı ama bende pKO var. Doktor o sebep olmaz diyor ama bilmiyorum ya :KK43: sen neden oldun canım
Canim benim ilki 10 hafta toksoplazmaydi ikincisi 8.hafta gelismediği icin alindi :( ben kurtaj olunca kan pihtilasma testi yaptirdim sonuc olumlu cikti

Walla kizlar yazdiklariniza bakilirsa baana cok guzel ilham kaynagi oldunuz insaalah
Bende hamileyimdircunku dediginiz butun belirtiler var bende beklicem bakalim daha ne kdr beklicem

Isallah cnm bende beklemedeyim bakalim batt 8 mart hayirlisi

Canim benim ilki 10 hafta toksoplazmaydi ikincisi 8.hafta gelismediği icin alindi :KK43: ben kurtaj olunca kan pihtilasma testi yaptirdim sonuc olumlu cikti
Canım senin de hemen iğneye başlaman Lazım o zaman hamile kalınca. Ben o Yüzden adetten önce test Yaparım herhalde ne kadar erken öğrensem o kadar çabuk başlarım iğneye diyorum. Hakkımızda Hayırlısı artık. Olumlu düşünmek istiyorum bu ay için :)

Back
X