- 2 Mart 2015
- 14
- 0
- 36
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler..PEki teşekkür ederim iyi geceler :)
adetlerin normalde düzenli midirKizlar ben 1 hafta geciktim göğüslerimde hassasiyet yok sadece karnimda hafif ara sanci ve şişlik var.. iki kere idrarda test yaptim negatif çıktı. .dr a gittim ultrasonda yumurta hucresi bu yarin beta hgc yaptir dedi.. iku kyrtajdan sonra korkularim var.. meraktan yatamiyacagim..
hakkaten öyle oluyor yaa ben evleneli nerdeyse 2 yıl olcak istiyorum 2.aşılama denemem oldu hala ne gelen var ne gidenzaten öyle olur i,stersin ama olmaz beklersin ne zaman olacak diye ama istemezsin hemen hamile kalırsın ne diyim ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN biz isteyenlere dua et inşaALLAH biz hamişizdir..
Benim de iki kürtajım var benim de haftaya adetim ben de merakla bekliyorum inşallah hayırlı olur canım sonuç İkimiz için de.Kizlar ben 1 hafta geciktim göğüslerimde hassasiyet yok sadece karnimda hafif ara sanci ve şişlik var.. iki kere idrarda test yaptim negatif çıktı. .dr a gittim ultrasonda yumurta hucresi bu yarin beta hgc yaptir dedi.. iku kyrtajdan sonra korkularim var.. meraktan yatamiyacagim..
Evet normalde hep 25 günde birdir ikinci kurtajim da bebek gelismedigi icin aldirmistim ikikere adet ildum arasi 28 gun oldu eski duzenime gore 11 gun geciktimadetlerin normalde düzenli midir
Benim de iki kürtajım var benim de haftaya adetim ben de merakla bekliyorum inşallah hayırlı olur canım sonuç İkimiz için de.
Canim insallahBenim de iki kürtajım var benim de haftaya adetim ben de merakla bekliyorum inşallah hayırlı olur canım sonuç İkimiz için de.
[ neden iki kere oldun kurtaj
test yapmadın mı hiç aslında umudun var kırmızıları görmedikçeEvet normalde hep 25 günde birdir ikinci kurtajim da bebek gelismedigi icin aldirmistim ikikere adet ildum arasi 28 gun oldu eski duzenime gore 11 gun geciktim
hakkaten öyle oluyor yaa ben evleneli nerdeyse 2 yıl olcak istiyorum 2.aşılama denemem oldu hala ne gelen var ne gidenyaş 29 oldu bu arada
kromozom testi yaptırdın mı bende kan pıhtılaşması çıktı..Bebeğimin kalbi durdu ikisinde de. Sebep bulunamadı ama bende pKO var. Doktor o sebep olmaz diyor ama bilmiyorum yasen neden oldun canım
Yapıldı canım her şey yapıldı ama sebep yok. Bu sefer hamileliği düşündüğüm andan itibaren coraspine başladım hamile kalınca da kan sulandırıcı iğneye başlayacağız. Sebepsiz tekrarlayan düşüklerde pıhtılaşma çıkmasa bile bu şekilde tedavi uygulanıyormuş.kromozom testi yaptırdın mı bende kan pıhtılaşması çıktı..
evet bende aynı durumdayım claxen iğne coraspin ilaç progestan kapsü (düşük önleyici) ve folic asitYapıldı canım her şey yapıldı ama sebep yok. Bu sefer hamileliği düşündüğüm andan itibaren coraspine başladım hamile kalınca da kan sulandırıcı iğneye başlayacağız. Sebepsiz tekrarlayan düşüklerde pıhtılaşma çıkmasa bile bu şekilde tedavi uygulanıyormuş.
Canim benim ilki 10 hafta toksoplazmaydi ikincisi 8.hafta gelismediği icin alindiBebeğimin kalbi durdu ikisinde de. Sebep bulunamadı ama bende pKO var. Doktor o sebep olmaz diyor ama bilmiyorum yasen neden oldun canım
Sende de mi sebep bulunamadı canımevet bende aynı durumdayım claxen iğne coraspin ilaç progestan kapsü (düşük önleyici) ve folic asit
Canım senin de hemen iğneye başlaman Lazım o zaman hamile kalınca. Ben o Yüzden adetten önce test Yaparım herhalde ne kadar erken öğrensem o kadar çabuk başlarım iğneye diyorum. Hakkımızda Hayırlısı artık. Olumlu düşünmek istiyorum bu ay için :)Canim benim ilki 10 hafta toksoplazmaydi ikincisi 8.hafta gelismediği icin alindiben kurtaj olunca kan pihtilasma testi yaptirdim sonuc olumlu cikti