- 25 Temmuz 2015
- 405
- 384
- 103
merhaba canım en erken ılk ılıskının uzerınden 10-14 gun sonrasında kanda cıkar mutlaka ama sana tavsıyem bekle bu cok meşankatli bır yolMerhaba arkadaşlar bugüne kadar sizi hep uzaktan okudum ancak engin tecrübelerinize ihtiyacım var 2 sene doğum kontrol hapı kullanmıştım geçen ay ilk hapsız ayımdı ovulasyon testleri önderliğinde çalışmalardan sonra adet oldum bu ay da ovulasyonu düşündüğüm gün doktora gittim yumurtam olgunlaşmış rahmim de hazırmış bu hafta gün aşırı çalış dedi beklenen adet günüm 24ü merak etmeden duramıyorum en erken ne zaman idrar ve kan testi yaptırabilirim acaba kimse var mı yok mu onu da bilmiyorum şuan bu topikte ama??
bendee denedım baya gebelık elde edemedım tam ocak ayında yınede uzerıme dusen gorevı yaptm ama adete son onbes gun kala falan benı bı umursamazlık sardı yıne olmadı dıyodmmm beynımıde bosaltttmm marttada denıyım işe girerim dedım kafam rahatlasn dedım bıraktım herseyı tam adet gunume kdr evde test olmasına ragmen yapmadım o gun adetım gelmeyınce yaptm kafada bıtmesı cok önmlıEvet eşimle istediğimiz için korunmayı bıraktık ancak işyerindeki problemlerden de hamile kalırsam kurtulmak kolay olacağı için strese giriyorum aslında yoksa bebek hayırlısı ne zamansa o zaman gelmeli bana göre ama işte insan engel olamıyor
Hayırlı uğurlu olsun inşallah benim de öyle yapmam lazım mens olunca rahatlıyorum taaa ki ovulasyon dan 1 hafta geçene kadar o zaman işte acaba hamile kaldım mı diye düşünceler sarmaya başlıyorbendee denedım baya gebelık elde edemedım tam ocak ayında yınede uzerıme dusen gorevı yaptm ama adete son onbes gun kala falan benı bı umursamazlık sardı yıne olmadı dıyodmmm beynımıde bosaltttmm marttada denıyım işe girerim dedım kafam rahatlasn dedım bıraktım herseyı tam adet gunume kdr evde test olmasına ragmen yapmadım o gun adetım gelmeyınce yaptm kafada bıtmesı cok önmlı
En iyisi beklemek tecrübeyle sabittir canım. Hapin etkisi gecmeyeviliyor inşallah hamilesindir
Cok erken yapmissin canım çıkmaz ki 4 5 gün sonra erken gebelik testleri var 6 gün önceden sonuç veriyo o zaman çıkar o zaman cikmasada adetinin geçmesini bekle daha kesin sonuç alırsınMerhaba ;
Nisan ayından itibaren çocuk için çalışmaya başladık.. Ovilasyon testine göre geçen cuma ilişkiye girdik şuan adetime 11 gün var olarak görünüyor.. Az önce dayanamayıp test yaptım ama negatif çıktısizce erken mi davrandım? Bu saatten sonra pozitif çıkma olasılığı var mıdır?
Şimdiden cevap verecek arkadaşlara teşekkürler..
Çok teşekkür ederim Kurre .. Bir umutda olsa güzel bir his :)Cok erken yapmissin canım çıkmaz ki 4 5 gün sonra erken gebelik testleri var 6 gün önceden sonuç veriyo o zaman çıkar o zaman cikmasada adetinin geçmesini bekle daha kesin sonuç alırsın
Canm umarım istedigin sonucu alırsın 2 3 aya bende düşünüyorum rabbim yüzümüzü guldursunÇok teşekkür ederim Kurre .. Bir umutda olsa güzel bir his :)
Merhaba ;
Nisan ayından itibaren çocuk için çalışmaya başladık.. Ovilasyon testine göre geçen cuma ilişkiye girdik şuan adetime 11 gün var olarak görünüyor.. Az önce dayanamayıp test yaptım ama negatif çıktısizce erken mi davrandım? Bu saatten sonra pozitif çıkma olasılığı var mıdır?
Şimdiden cevap verecek arkadaşlara teşekkürler..
Amin inşallah :)Canm umarım istedigin sonucu alırsın 2 3 aya bende düşünüyorum rabbim yüzümüzü guldursun
Ben çok araştırdım adet tarihin geçmeden idrar testi yaptırma sonu hep hüsran bazılarında hamile oldugu halde idrar testinde cıkmayabiliyormuş inşallah olur çalışmaya devam Adetin gectikten sonra o testi kullanmanı tavsiye ederim
Merhaba ;GÜNAYDIN BEN ADET TARİHİME 4 GÜN KALA ERKEN GEBELİK TESTİNDE HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM ŞİMDİ KIZIM VAR :) İNŞALLAH ALLAH KİMSENİNİ ELİNİ BOŞ KOYMASIN
aminnnn ben hayatımda bir kere yaptım o da pozitif çıktıMerhaba ;
Öncelikle Allah analı babalı büyütsün.. Adet tarihinize 4 günden önce bir test yapıp negatif sonuç almış mıydınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?