- 7 Ağustos 2015
- 49
- 16
- 3
- 33
bilmiyorum canm ama çok geç çıktı ve belli belirsiz 29 una adet olmam gerekli haftaya tekrar edeceğim inş doğrudur ya sabahta baktım çizgi yok gibidi gene zorla görüyorum yaniSilik çizgiler genelde pozitif sonucun ilk belirtisi canım tekrar etsenmi acaba
İnşallah pozitiftir . ama ovitrellada da betahcg olduğunu düşünürsek doktorumun soyledigide geçerli. Test yapmak icin bile kanda en erken cuma çıkar dedi.Adet tarihin 2subat yani 20gun olmuş olalı? Bir haftada silik çıkmış inşallah bence dogrudur olmayınca net tek çizgi
İnşallah hamilesindirIyi akşamlar... Benim vajinismus rahatsızlığım vardi. Ilk kez bu ay spermler yumurtlama döneminde iceri girdi. Insallah olmustur diye ümit ediyorum. Göğüs ağrısı kasık karin ağrısı cok var. Ilk zamanlarda da aşırı uyku hali vardı. Reglime 2 gün kaldı cok heyecanlıyım. Allah hakkımızda hayırlısini versin
İnşallah hamilesindir
Hayirli uğurlu olsun canım allah kucağına almak nasip etsinKizlar Rabbime şükürler olsun. Kan testinde de idrar testinde pozitif çıkti. Allah en hayırlı zamanda isteyen herkese versin.
Amin canım inşallahHayirli uğurlu olsun canım allah kucağına almak nasip etsin
Yaptinmi testi ben mesajı yeni gördüm inşallah iyidir sonuç.Kizlar size bir sorum olacak.
Bugun 22.günüm ve 29-30 güne bir adet oluyorum.
Laboquick ultra erken gebelik testi var şuan elimde.
Sizce ne zaman yapmalıyım.
Hüsrana ugramaktan korktuğum için yapmaya çekiniyorum
Evet yaptim ve şuan adetimin son günün deyim bileYaptinmi testi ben mesajı yeni gördüm inşallah iyidir sonuç.
amin inşallah bende bekliyorumEvet yaptim ve şuan adetimin son günün deyim bile
Rabbim hayırlısı ne zaman ise o zaman nasip etsin inşâAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?