en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

Bende bugün dayanamayip idrarda baktım silik çizgi çıktı ama bu kadar erken çıkmaz sanırım. Doktorum ovitrellanin etkisidir dedi. Dua edin inşallah pozitiftir. 14 şubatta oldum ovitrellayı haftaya tekrar bakacağım. 2 şubat SAT periyot 27 günde bir. Birde benim doktorum progesteron verdi. Rahim duvarım biraz inceymis bebek tutunamazmis

Adet tarihin 2subat yani 20gun olmuş olalı? Bir haftada silik çıkmış inşallah bence dogrudur olmayınca net tek çizgi

kızlarr merhaba pkoslu biri adet düzensiz adeti 2 geçtikten sonra tet yaptı negatifti kanda sonra adetinin 35. günü dr a muayeneye gitti 2 yum var kaliteli 19 ve 21 mm di.dr ilişki günü önerdi şu an adetinn 47. günü ne zaman test yapılması gerekiyor.bide geç yumurtlama tutar mı acaba böyle sizce..

Iyi akşamlar... Benim vajinismus rahatsızlığım vardi. Ilk kez bu ay spermler yumurtlama döneminde iceri girdi. Insallah olmustur diye ümit ediyorum. Göğüs ağrısı kasık karin ağrısı cok var. Ilk zamanlarda da aşırı uyku hali vardı. Reglime 2 gün kaldı cok heyecanlıyım. Allah hakkımızda hayırlısini versin

Kizlar bisey sorucam ben 5 aylik evliyim dun esimle iliskiye girdik ve ilk defa icime bosaldi adetim normalde ayin 4u 6si arasinda oluyo sizce yumurtlama donemimmi suan bide ilk defa iliski sonrasi kasiklarimda usutmusum gibi bi agri oldu halada devam ediyo neden sizce

Kizlar bisey sorucam ben 5 aylik evliyim dun esimle iliskiye girdik ve ilk defa icime bosaldi adetim normalde ayin 4u 6si arasinda oluyo sizce yumurtlama donemimmi suan bide ilk defa iliski sonrasi kasiklarimda usutmusum gibi bi agri oldu halada devam ediyo neden sizce

İnşallah hamilesindir

Kizlar Rabbime şükürler olsun. Kan testinde de idrar testinde pozitif çıkti. Allah en hayırlı zamanda isteyen herkese versin.

Kizlar size bir sorum olacak.
Bugun 22.günüm ve 29-30 güne bir adet oluyorum.
Laboquick ultra erken gebelik testi var şuan elimde.
Sizce ne zaman yapmalıyım.
Hüsrana ugramaktan korktuğum için yapmaya çekiniyorum

Kizlar size bir sorum olacak.
Bugun 22.günüm ve 29-30 güne bir adet oluyorum.
Laboquick ultra erken gebelik testi var şuan elimde.
Sizce ne zaman yapmalıyım.
Hüsrana ugramaktan korktuğum için yapmaya çekiniyorum
Yaptinmi testi ben mesajı yeni gördüm inşallah iyidir sonuç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…