Selam arkadaslar. Ben de su an ıcın gebelik istemiyorum. Ayın 1'in de olan ilişkiden sonra adetimi oldum. 12. güne denk geldi.. İdrar testi yaptım negatifti. Ultrasona girdim doktor bışey yok dedi ama yine de korkuyorum. Sizce tüm bunlara rağmen gebelik olabilir mi kan testi de yaptırmalı mıyım?
Doğru ama istemeyince olur ya ondan korktum sanırımEmin ol hamile kalmak okadar kolay birşey değil tabikide olmaz yoktur .
hamilelik çıktımı o ay merak ettim aynı durumu şimdi bende yaşadım.Merhaba ;
Nisan ayından itibaren çocuk için çalışmaya başladık.. Ovilasyon testine göre geçen cuma ilişkiye girdik şuan adetime 11 gün var olarak görünüyor.. Az önce dayanamayıp test yaptım ama negatif çıktısizce erken mi davrandım? Bu saatten sonra pozitif çıkma olasılığı var mıdır?
Şimdiden cevap verecek arkadaşlara teşekkürler..
Ben adete 5 gün kala yaptım pozitifti. Ertesi gün kan tahlili verdim .. belirtilere takılma. Ben tüm gebelik belirtileri yaşadığım aylarda hamile olmadigimi gördüm. Bu son gebeliğimde ise hiç belirtim yoktu, açıkçası beklemiyordum o ay.. yine de test yaptım silik çizgiyi görünce inanamadım.. ve bir ay olmadı bebeğimi kucağıma aldim...Arkadaslar benim adrtim bazen 26 gun bazen 30 gun bazen 33 gunde bir olur. En son 6 ocakta oldum. Simdide hafif bas donmem var. Midem yaniyor. Birde surei tuvalete gidiyorum. Ne zaman test yapsam dogru sonuc alirim. Birde kalp hastasiyim. Hamilelik onermiyor doktorum.
Allah anali babalo buyutsun canim. Test yaptim. Negatif. Silik bile cikmadi. Erkenmi yaptim acabaBen adete 5 gün kala yaptım pozitifti. Ertesi gün kan tahlili verdim .. belirtilere takılma. Ben tüm gebelik belirtileri yaşadığım aylarda hamile olmadigimi gördüm. Bu son gebeliğimde ise hiç belirtim yoktu, açıkçası beklemiyordum o ay.. yine de test yaptım silik çizgiyi görünce inanamadım.. ve bir ay olmadı bebeğimi kucağıma aldim...
Sağol teşekkür ederim. 5 gün kala ucuz satılan testler pozitifti. Daha önceki gebelikte 4 gün kala öğrenmiştim. Dedgim gibi belirtileri boşver takılma.. sen şimdi kafana takarsan gebelik çıkmsada stressten adetin gecikebilir. Şüpheli ilişkiden 10.gün sonra test çıkıyor öyle hesapla erkenmi degilmi diyeAllah anali babalo buyutsun canim. Test yaptim. Negatif. Silik bile cikmadi. Erkenmi yaptim acaba
Ayin 23u. 10 gunu gecmis canim.Sağol teşekkür ederim. 5 gün kala ucuz satılan testler pozitifti. Daha önceki gebelikte 4 gün kala öğrenmiştim. Dedgim gibi belirtileri boşver takılma.. sen şimdi kafana takarsan gebelik çıkmsada stressten adetin gecikebilir. Şüpheli ilişkiden 10.gün sonra test çıkıyor öyle hesapla erkenmi degilmi diye
10 gn cok erkenen az birkac gunr dusmelibenim de 10 gün var adetime . en erken ne zaman yapmalıyım acaba yaa ..
10 gn cok erkenen az birkac gunr dusmeli
Aynen ya bnde 3 gn geciktiktn snra geldi birkac kere oyuzden erken heveslenmekistemyrmBencede çok erken. Benim 3 gün gecikti. Sonra geldi. O yüzden hayal kırıklığına uğramamak için adetin en az 5 gün gecikmeli bence.
Şanslisinz hayirli olsun . degerlerninz yuksek demekki yuksek olnxa hemen cikyo kimn dusuk 10gnde bile cikmiyoAdetime 4 gün kala öylesine yaptım hamile değilim diyordum ama kopkoyu ikinci çizgiyi gördüm şaşırdım tekrar Baska marka yaptım ondada çıkınca kan verdim 199 du
Benimkiler ikizdi kese görmeye gittiğimizde sürprizle karşılaştık. İlk değer 199 iki gün sonra 550 oldu suphelenmistim ama olmaz diyordum. 21.haftada enfeksiyon sebebiyle kaybettim meleklerimiŞanslisinz hayirli olsun . degerlerninz yuksek demekki yuksek olnxa hemen cikyo kimn dusuk 10gnde bile cikmiyo
Benimkiler ikizdi kese görmeye gittiğimizde sürprizle karşılaştık. İlk değer 199 iki gün sonra 550 oldu suphelenmistim ama olmaz diyordum. 21.haftada enfeksiyon sebebiyle kaybettim meleklerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?