en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

Haftaya adet tarihim. Adetim bitsin ben de başlamayı düşünüyorum canım bakalım Hayırlısı. Bu ay da benim hayaller suya düşecek galiba. Göğüslerimin şişmesi ve her gün akşam kol altım, kasıklarım ve Göğüs altımın alev gibi yanması dışında hiçbir belirtim yok. Bel ağrım da var ama belki de Açıkta kaldı hamileliğe yormuyorum. Yine gelecek yani o beklenmeyen adet :)
hadi hayırlısı bakalım inş. RABBİM ÇOK ARATMADAN KUCAĞINA NASİP EDER..

hadi hayırlısı bakalım inş. RABBİM ÇOK ARATMADAN KUCAĞINA NASİP EDER..
Âmin hepimize inşallah canım benim. Rabbim bir gün mutlaka verecek buna inanıyorum sen de inan. Vermeyecek olsa hiç hamile kalmazdık.

Âmin hepimize inşallah canım benim. Rabbim bir gün mutlaka verecek buna inanıyorum sen de inan. Vermeyecek olsa hiç hamile kalmazdık.
evet kuzum bizim istememizle değil inan RABBİMİN istemesiyle oluyor bunu bi çok kez yaşadım o yüzden her ay oldu mu diye bakmak yerine çalışmları zevkiyle yapmak:21:başka işlerle uğraşmak daha iyi inşaALLAH güzel haberlerimizi alırız..

Kızlar yumurtlamamın 9. Günü bugün. Kan tahlili yaptırdım 7.3 çıktı yükselir mi sizce :(

slm kızlar daha adete dört gün var ama bir kaç gündür benim baş dönmesi ve mide bulantısı çok fena çabuk yoruluyorum ama dün kan ve idrar tahlili negatif çıktı yine de içimde umut var yoksa bunları niye yaşayayım ki peki ya siz ne dersinin kızlar

PANİK YAPMA İYİ DÜŞÜN CNM YARIN TESTİNİ TEKRARLA BANA DA SÖYLE MERAK EDERİM İNŞAALLAH ÇOOOK ÇOOK YÜKSELİR..
Inşallah canım ya içimden bir ses kimyasal diyor ama bilmiyorum. Ilişkiden 8 gün sonra 7.3 çıktı yükselir inşallah.

Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Bu ay adetim 3 gün geçti ve hiç böyle bir şey olmazdı. Birden heyecana gelip test yapıp negatif çıkmasından korkuyorum. İdrar testini ne zaman yapmam gerekir. Teşekkürler. :110:

Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Bu ay adetim 3 gün geçti ve hiç böyle bir şey olmazdı. Birden heyecana gelip test yapıp negatif çıkmasından korkuyorum. İdrar testini ne zaman yapmam gerekir. Teşekkürler. :110:
Idrarda silik de olsa çıkar canım. Inşallah hamilesindir. Rabbim burda bekleyen tüm Arkadaşlarıma nasip etsin içinde de bana :)

Olabilir cnm bnmde ilk kez gecikmisti ve ben o ay hamileydim gününe ne kadar var ki

merhaba arkadaslar benim ilk hamileligim 43 gun gecikmeyle doktora gittim bu arada tabiki idrar tahlili yaptim ama sonuc hep negatifti doktorum ultrasonla bakti hicbisey yok dedi tam sokturucu ilac yazicagi esnada her ihtimale karsi kan tahlili yapalim dedi ve sonuc 19 cikti doktorlar ne hamilesin nede degilsin diyebiliriz dediler bekledik tam 1 hafta sonra normal degerlere ulasti simdi oglum 4 yasinda ve yine adetim gecikti test yaptim negatif meraktayim :)

Idrarda silik de olsa çıkar canım. Inşallah hamilesindir. Rabbim burda bekleyen tüm Arkadaşlarıma nasip etsin içinde de bana :)

Amin inşallah :) Ben dayanamadım sağlık ocağına kan verip geldim az önce. Sonuç saat 3 de çıkacak. Heyecanlıyım inşallah istediğim gibi hayırlı bir sonuç alırım. :cry:

Back
X