- 29 Ocak 2015
- 730
- 859
- 53
- 37
bu ay demeye başladık daha çok yeni. ve doğum kontrol hapı kullanıyordum 1 aydır bıraktım. haptan dolayı biraz endişeliyimAnladım cnm hayırlı ve sağlıklı olsun da olur elbetne zmndir deniyorsunuzki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ay demeye başladık daha çok yeni. ve doğum kontrol hapı kullanıyordum 1 aydır bıraktım. haptan dolayı biraz endişeliyimAnladım cnm hayırlı ve sağlıklı olsun da olur elbetne zmndir deniyorsunuzki
O zmn bir kaç ayda sürebilir cnm döngün tam duzelince olur zaten tabi bu ay kuzucuk annesine gelmezsebu ay demeye başladık daha çok yeni. ve doğum kontrol hapı kullanıyordum 1 aydır bıraktım. haptan dolayı biraz endişeliyim![]()
canım inşallah tekrar yükselir Allahım hakkında en hayırlısını versinEcrin ya değerim tam ikiye katlamadı bu sefer. 52 olması gerekirken 49 çıktı çok mutsuzum ya. Arada 3 değer var ama minimum 52 olması gerekmez miydi bakıyorum milletin 50 den 200 e çıkıyor bir anda benimki iki kat bile artmamış![]()
Inşallah canım ya hayırlısı olsun hakkımızda.canım inşallah tekrar yükselir Allahım hakkında en hayırlısını versin
Evet haklisin ama iste haplari ben az kullandim o yyuzden biraz umidim var. Hayirlisi. Annecigini cok bekletmez insallah :)O zmn bir kaç ayda sürebilir cnm döngün tam duzelince olur zaten tabi bu ay kuzucuk annesine gelmezse![]()
hayır değerin güzel gidiyor stres yapma stres çok etkiliyor bende dün o kadar stres yaptım bugün kanamam başladı bi bakıma sevindim prolaktin değerimde düşmüş çok şükür hem senin günün geçti mi o yönden düşüün günün geçmeden kanaman başlamadan sakın ön yargılı davranma ben inanıyorum ALLAH BÜYÜK olacak o bebiş ama hatırladığım kadarıyla seninde 2 düşüğün vardı doktorunla görüş iğneye başla bence..Ecrin ya değerim tam ikiye katlamadı bu sefer. 52 olması gerekirken 49 çıktı çok mutsuzum ya. Arada 3 değer var ama minimum 52 olması gerekmez miydi bakıyorum milletin 50 den 200 e çıkıyor bir anda benimki iki kat bile artmamış![]()
İğneye ilk testim pozitif çıkınca başlamıştık. Milletin değeri 30 dan 200 kere bile çıkmış ama benimki ikiye katlamadı sanırım bu da gidecek. 3 çocuğun arkasından üzülmek kalacak bana da. Ve tek şansım tüp bebek olacak çünkü benim çocuklar sağlıklı olmuyor anlaşılanhayır değerin güzel gidiyor stres yapma stres çok etkiliyor bende dün o kadar stres yaptım bugün kanamam başladı bi bakıma sevindim prolaktin değerimde düşmüş çok şükür hem senin günün geçti mi o yönden düşüün günün geçmeden kanaman başlamadan sakın ön yargılı davranma ben inanıyorum ALLAH BÜYÜK olacak o bebiş ama hatırladığım kadarıyla seninde 2 düşüğün vardı doktorunla görüş iğneye başla bence..
CNM iyi düşün iyi olsun bırak düşünme süreklide kan vermeye gitme çocuk kanla besleniyor adet günün ne kadar geçtiİğneye ilk testim pozitif çıkınca başlamıştık. Milletin değeri 30 dan 200 kere bile çıkmış ama benimki ikiye katlamadı sanırım bu da gidecek. 3 çocuğun arkasından üzülmek kalacak bana da. Ve tek şansım tüp bebek olacak çünkü benim çocuklar sağlıklı olmuyor anlaşılan![]()
Adetim yarın. Yaklaşık 100 çıkması Lazım değerimin. Yarın son kez yaptıracağım eğer 100 ve üzeri çıkarsa takmayacağım ama düşük çıkarsa ümidimi keseceğim bu bebeğimden deCNM iyi düşün iyi olsun bırak düşünme süreklide kan vermeye gitme çocuk kanla besleniyor adet günün ne kadar geçti
BENCE YAPTIRMA CNM ADETİNİ 5 GÜN GEÇSİN ÖYLE GİT EVHAM YAPMA CANIMSIN YAA..Adetim yarın. Yaklaşık 100 çıkması Lazım değerimin. Yarın son kez yaptıracağım eğer 100 ve üzeri çıkarsa takmayacağım ama düşük çıkarsa ümidimi keseceğim bu bebeğimden de![]()
Bekletmez inşallah cnm ama sen yinede geç olacakmış gibi düşün ki çab uk gelsin balbocegiEvet haklisin ama iste haplari ben az kullandim o yyuzden biraz umidim var. Hayirlisi. Annecigini cok bekletmez insallah :)
Aynen haklisin canimQUOTE="dmira, post: 39918530, member: 663139"]Bekletmez inşallah cnm ama sen yinede geç olacakmış gibi düşün ki çab uk gelsin balbocegi
Öyle de canım Yarınki sonuca göre hazırlayacağım kendimi. Dua et bana olur muBENCE YAPTIRMA CNM ADETİNİ 5 GÜN GEÇSİN ÖYLE GİT EVHAM YAPMA CANIMSIN YAA..
RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CNM İNŞ. HAYIRLI GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN HABERİNİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM..Öyle de canım Yarınki sonuca göre hazırlayacağım kendimi. Dua et bana olur mu![]()
Çok Sağol canım benim. Rabbim şu mübarek cuma gecesi hürmetine hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CNM İNŞ. HAYIRLI GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN HABERİNİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM..
Hayırlı. Haberlerini bekliyorum[/QUOTE]Aynen haklisin canim![]()
inş. canım. dün akşam bi uyku hali oldu. saat 9 gibiydi uykusuzluktan ölüyordum. bu da bir belirti ama psikolojik de olabilir tabi[/QUOTE]Hayırlı. Haberlerini bekliyorum
ne kadar ümitsiz olursan o kadar hızlı gelir cnm ben 4 ay denedim 5 ay umudumu kestim yazdan sonra utar heralde fln dedim o ay tuttu o na göre ümitsiz olinş. canım. dün akşam bi uyku hali oldu. saat 9 gibiydi uykusuzluktan ölüyordum. bu da bir belirti ama psikolojik de olabilir tabi
haklısın :)[/QUOTE]ne kadar ümitsiz olursan o kadar hızlı gelir cnm ben 4 ay denedim 5 ay umudumu kestim yazdan sonra utar heralde fln dedim o ay tuttu o na göre ümitsiz ol![]()