en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

Kizlar meraba benim adetimin ustunden 21 gun geciyo iki hafta once doktora gittim bi ay once hsg cektirmistim antibiyotik kullanmistim ondandir dedi ama bn hala adet olmadim hic bi adet belirtiside yok hamilelik testi yapsam cikar mi acaba

Kızlar adetime 5gün var erken gebelik testi yapıcam da, nasıl yapmam lazım ilk idrarla mı??

kızlar bugün 20. günüm evde gebelik testi yaptım sanki ışığa tuttuğumda pembe değilde sanki siyah 2.ci bir çizgi vardı sizce doğrumudur ümitlenmekte istemiyorum ama kafam karıştı yada bir dahaki testimi adet günümü beklemeden ne zaman yapabilirim.
birlikte olduktan sonramı 20. gün ? yoksa son adet tarihinden sonraki 20.gün mü

kızlar ben 25 haziranda adet oldum 18 temmuzda kan testi yaptırdım.
acil doktoru hamilesin dedi.
fakat kadın doğum doktorum hamilelik yok.belli değil değil adet gunun gectıkten sonra kan testi yaptır dedi.
adetime 5 gün kala yaptırdım.
sizce hamile miyim.
bu durumda olan arkadaslar hıc oldumu?

merhaba arkadaslar bende adetleri düzenli olan biriyim 27 haziran adet günümdü bu ayda 25 inden felan gelmesi gerekiyor bu ayin 20sinde pecete temizlenirken kahverengi leke geldi Allah reglim basliyor dedim ped koydum ama ertesi gun oldu hic birsey yok 21 temmuza yine temizlerken kahverengi leke camasirima bulasan birsey yok 2 gunde 3 kere felan peceteye geldi bugun 22 bugun daha bisi gormedim bakalim adet gunumu 4gun var test yaptim hamilelik cizgisi nerdeyse digeri Kadar oldukca belirgin eger hamile ise 2 gunde gelen lekeler zararlimidir sizce benim 1 kizim var 2 .ci istiyoruz nasipse ilkinde boylede olmadim sizce düsük riski olabilirmi kanama yok lekeler hizlanirmi normalmi acaba?

merhaba arkadaslar bende adetleri düzenli olan biriyim 27 haziran adet günümdü bu ayda 25 inden felan gelmesi gerekiyor bu ayin 20sinde pecete temizlenirken kahverengi leke geldi Allah reglim basliyor dedim ped koydum ama ertesi gun oldu hic birsey yok 21 temmuza yine temizlerken kahverengi leke camasirima bulasan birsey yok 2 gunde 3 kere felan peceteye geldi bugun 22 bugun daha bisi gormedim bakalim adet gunumu 4gun var test yaptim hamilelik cizgisi nerdeyse digeri Kadar oldukca belirgin eger hamile ise 2 gunde gelen lekeler zararlimidir sizce benim 1 kizim var 2 .ci istiyoruz nasipse ilkinde boylede olmadim sizce düsük riski olabilirmi kanama yok lekeler hizlanirmi normalmi acaba?
eger gebelik se yerlesme kanaması olabilir

kızlar ben 25 haziranda adet oldum 18 temmuzda kan testi yaptırdım.
acil doktoru hamilesin dedi.
fakat kadın doğum doktorum hamilelik yok.belli değil değil adet gunun gectıkten sonra kan testi yaptır dedi.
adetime 5 gün kala yaptırdım.
sizce hamile miyim.
bu durumda olan arkadaslar hıc oldumu?
bence drn dedigi gibi bi kaç gün bekle kan testi yap kesin sonucu o zaman alırsın

bence drn dedigi gibi bi kaç gün bekle kan testi yap kesin sonucu o zaman alırsın
adet gecikmem bir gün gecikti yaptırdım. adetten beta hcg 5gün önce 16,98 adetten 2gün önce 59,37 idi adetten bir gün sonra 105,37 cıktı, son yükseliş yavaş olmuş. 48 saatte 2 ye katlanması gerekiyormuş. benimki 3 günde 2 ye bile katlanmamış.

benim bir tane kızım var ona hamıle kalırken lekelenme oldum ama devam etmedi bir kere oldu.
oda yerleşme kanaması imiş.
ama bu sefer kanama olmadı beta değerleride doğru yükselmiyor.

Back
X