en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

Son böyle oldu?

Eklentiler

• 20150731_165242.webp
    20150731_165242.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 424
Bende bugun test yaptim 2 gün var adete. Anlam veremedim.önce bişey çikmadi sonra bi çizgi belirip sonra tamamen kayboldu.testin üzerinde en fazla 20 dk diyor bekleme süresi.bende o kadar süre bekledim.foto yükleyecegim??önce şöyle çikti
Canm fazla idrar damlattigin icin olabilir.ama ins.bebegin senledir.2 gün sonra tekrarla testi.

Anladimm canimm ins sorun cikmaz saglilli sihhatli atlatirsin hamilelegini.. bende haal adet olmadm sehirdisndayiz dr gidemedm ama dun yaptgm test negatifti:KK43:
idrarda belli olmaz zaten, kanda baktırın,
bugun acıle gıttım ağrılarım falan vardı, beta ordada düşmüş.
aksamda kanamam oldu, galıba hamılelığim sona eriyor.

idrarda belli olmaz zaten, kanda baktırın,
bugun acıle gıttım ağrılarım falan vardı, beta ordada düşmüş.
aksamda kanamam oldu, galıba hamılelığim sona eriyor.
Gecmis olsunn hayirlisi allahtan uzme kendini.. niyye idarda belli olmuyo bir hafta gecti simdide yaptm negatif hamile deglm demkki diorm artk

canım git kan testi ver verebiliyorsan benimde geçti günüm idrarla uğraşmak istemedim gidip kan testi verdim sonucu yarın alacam Hayırlısı artık

2 gündür geçiyor canım çok geçmedi ama tedaviye başlicam bu ay dedim yoksada ilacımı alayım senin kaç gündür geçiyor canım

ya canım benim idrarla uğraşma kafada alıp vermekten insan daha yıpranıyor en azından rahat edersin bekleme derim ben sağlık ocağındaki doktor da 2 gün geçti deyince bekleseydin gibisinden konuştu beklemek çok kolay sanki onu bize sorsunlar ben yaptırdım yinede arkadaşım bence sende yaptır idrarda geç döllenme olduysa kimininki adet günü 10 gün geçtikten sonra çıkıyor

ya canım benim idrarla uğraşma kafada alıp vermekten insan daha yıpranıyor en azından rahat edersin bekleme derim ben sağlık ocağındaki doktor da 2 gün geçti deyince bekleseydin gibisinden konuştu beklemek çok kolay sanki onu bize sorsunlar ben yaptırdım yinede arkadaşım bence sende yaptır idrarda geç döllenme olduysa kimininki adet günü 10 gün geçtikten sonra çıkıyor

Baska bir belirtide yok vallahi canm keske hamile olsaam tatildeyim bide dr hastane blmiom burda pek

canım sor orda birilerine git acil de ver nolacak gün geçtikçe insan daha fazla umutlanır adet olunca da daha çok üzülür çok yaşadım çünkü bul bir hastane bulunduğun yerde canım

canım sor orda birilerine git acil de ver nolacak gün geçtikçe insan daha fazla umutlanır adet olunca da daha çok üzülür çok yaşadım çünkü bul bir hastane bulunduğun yerde canım

Haklisin evet olmadikca umutlanio insan haklisin yarn gideblrm sanrm arastircm sende sonucunu mutlaka yaz merak ettim

tamam yazarım canım ben negatif olduğunu düşünüyorum açıkçası ama kafamds alıp vermek yerine yapayım dedim ne yapim bir umut:KK43:

olsun canım sıkma canını bende kan testi verdim ama olmadığına adım gibi eminim sırf kafam rahatlasın diye verdim öğlenden sonra negatifi duyunca en azından bu ayki umudum kalmicak sıkma canını bir daha ki aya olur inş

olsun canım sıkma canını bende kan testi verdim ama olmadığına adım gibi eminim sırf kafam rahatlasın diye verdim öğlenden sonra negatifi duyunca en azından bu ayki umudum kalmicak sıkma canını bir daha ki aya olur inş

Sagol cnm aldnmi sonucunu? Ya sikmicam diyorm ama bu ayda ski takip ettm ama olmadi yine ve gecikince heveslenmistm allahin takdiri tabiki ama iki aydr deniyorz daha ve gecktn psikolojk olrak zor bir durum

Back
X