en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

ya canım benim idrarla uğraşma kafada alıp vermekten insan daha yıpranıyor en azından rahat edersin bekleme derim ben sağlık ocağındaki doktor da 2 gün geçti deyince bekleseydin gibisinden konuştu beklemek çok kolay sanki onu bize sorsunlar ben yaptırdım yinede arkadaşım bence sende yaptır idrarda geç döllenme olduysa kimininki adet günü 10 gün geçtikten sonra çıkıyor

Asya selam.sonuc belli oldumu senin kan testi yapmistn dimi

ben sonucu alalı çok oldu canım negatif adet bile oldum tedaviye başladım adetle birlikte herşeyin hayırlısı

Kızlar merhaba yeni katıldım aranıza bende 6 aylık evliyim korunuyorduk bu ay adetime 1 gün kala korunmadan ilişki yaşadık ertesi gün adetim gelmedi o gün de ilişki yaşadık şimdi 3 gün oldu hala yok normalde adetim bikaç gün oynardı tarihi ilk gün silik bi şekilde oldu ama şimdi 2 gündür yok sizce test yapmalı mıyımyoksa erken mi daha hiç böyle olmazdı

Bugun dra gttim rahmimde yara baslangici cikti ve polikistik over varmis ve akintim varmiss.. varda varr allah beterinden saklasn ama snirlerm bozuldu eve geldim agladimm.. dr gynoflor ve agnucaston verdi dua edinde biran once iyileseyimm:KK43:

Bugun dra gttim rahmimde yara baslangici cikti ve polikistik over varmis ve akintim varmiss.. varda varr allah beterinden saklasn ama snirlerm bozuldu eve geldim agladimm.. dr gynoflor ve agnucaston verdi dua edinde biran once iyileseyimm:KK43:
Çok geçmiş olsun inşallah iyileşirsin bi an önce de bebişine kavuşursun

gecmiş olsun canım

Kızlar merhaba yeni katıldım aranıza bende 6 aylık evliyim korunuyorduk bu ay adetime 1 gün kala korunmadan ilişki yaşadık ertesi gün adetim gelmedi o gün de ilişki yaşadık şimdi 3 gün oldu hala yok normalde adetim bikaç gün oynardı tarihi ilk gün silik bi şekilde oldu ama şimdi 2 gündür yok sizce test yapmalı mıyımyoksa erken mi daha hiç böyle olmazdı
gebelik yumurtlama dönemine denk gelmeli adet tarihi cok gec gebelik için bn böyle biliyorum

Kızlar erken gebelik testi için hangi markayı öneriyorsunuz kesin sonuçmu kullananlar lütfen bilgi verirmisiniz :KK51:

merhaba bende yeni üye oldum sormak istediğim birşey var yadımcı olursanız çok sevinirim. adet tarihimime daha 3 gün var adetlerim de düzensiz oluyor ama bugun evde test yaptım negatif belirtileri de yaşıyorum ama sizce erken mi yaptım ya.
Birde soğan kuru ve bal+çörekotu+tarçın kuru yaptım bu ay ama sol kasığım çok ağrıyor ne olur yardım

Arkadaslar merhaba benim sat 25 Eylul reglime 7gun kaldi 1haftadir iliski olduguzamandan beri kasiklarimin altinda az da olsa agrilar oluyordu sonra bu agrilar sag kasikta onun asasinda daha yogunlasti aksam ustleri hafif mide bulantisi yasadim ara arada oluyor sonra belim sirtim agrimaya basladi basimda agriyor zaman zaman goguslerim ozellikle uc kisimlari hassaslasti ve hic bitmeyen sag kasik agrim ... Bugun test yaptim negatif cikti acaba erken mi yaptim bilmiorum ne olur yardimci olun bu belirtileri yasayan varmi cok merak ediorum RABBİM İSTEYEN HERKESE BEBEK NASİP ETSİN İNSALLAH

Arkadaslar merhaba benim sat 25 Eylul reglime 7gun kaldi 1haftadir iliski olduguzamandan beri kasiklarimin altinda az da olsa agrilar oluyordu sonra bu agrilar sag kasikta onun asasinda daha yogunlasti aksam ustleri hafif mide bulantisi yasadim ara arada oluyor sonra belim sirtim agrimaya basladi basimda agriyor zaman zaman goguslerim ozellikle uc kisimlari hassaslasti ve hic bitmeyen sag kasik agrim ... Bugun test yaptim negatif cikti acaba erken mi yaptim bilmiorum ne olur yardimci olun bu belirtileri yasayan varmi cok merak ediorum RABBİM İSTEYEN HERKESE BEBEK NASİP ETSİN İNSALLAH
Canım bende senin gbi bir hafta kala yaptım çıkmadı adetime 2 gün kala çok çok silik çıktı kan verdim ve allaha şükür bir buçuk haftalık bir bebiş var çok yeni olduğu için değerler de düşük çıkıyor ama şimdilik bir sorun yok biraz bekle bence :)

Merhaba kızlar benimde regl düzenli olur ve bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım ve cuma gününden bu yana kahverengi akıntım geliyor :( ve adetime 12 gün var daha erken ama ben yinede bugün test aldım negatif çıktı kasıklarımda da bi tuhaflık var adet olursun sökülemezsin öle bi durum var ama Ağrı'm yok sizce hamile olma ihtimalim var mı yrn doktora gitçem ama meraktan duramıyorum :( fikri olan

Bugün 21. Günümdeyim daha hasta olmama 12-13 gün var
daha varmış adetine çıkmaz canım adete 2 gün kala çıktı bende çok çok silikkkk çıktı yumurtlama zamanın galiba o akıntı ondan da olabiliyor bazen kanda da adete 2 güne kala çıkıyormuş varsa eğer

daha varmış adetine çıkmaz canım adete 2 gün kala çıktı bende çok çok silikkkk çıktı yumurtlama zamanın galiba o akıntı ondan da olabiliyor bazen kanda da adete 2 güne kala çıkıyormuş varsa eğer
Cumadan beri devam ediyor kaç gün sürer ki yumurtlama dönemi akıntısı

Bugün sanıyordum randevumu yrnmış bakalım ne diyecek doktor kötü bişi çıkmasından korkuyorum

Back
X