Kızlar tahminimce ovilasyon günümden sonra başlayan gogus sisligi ve hassasiyeti yasıyorum 15 gun oldu hala geçmedi adetime 3 gun kaldı böyle olup da hamile olduğunu öğrenen varmı
Aman ucunda ölüm yok ya pozitif çıkmazsa çıkmasın başka aylara inşallah neden illa olacak gözüyle bakıyorsak anca kendimizi kasmaktan başka bildigimiZ bisey yok
Kızlar tahminimce ovilasyon günümden sonra başlayan gogus sisligi ve hassasiyeti yasıyorum 15 gun oldu hala geçmedi adetime 3 gun kaldı böyle olup da hamile olduğunu öğrenen varmı
bende aynı durumdayım şuan . araştırdım eğer yumurtlama tarihinde ilişki olursa ve döllenme olursa 5 yada 6 gün sonra kan tahlilinde belli olurmuş. benimde adetime 5 gün filan kaldı. biraz daha beklemekte fayda var..ama kendimi az tuhaf hissediyorum iki gündür. yüz ifadem falan değişti gibi. bi de komşum gördü beni ve sende bi gariplik var kirpiklerin kaşkarın karışmış hamilemisin kız yoksa dedi. şaşırdim valla :)
bende aynı durumdayım şuan . araştırdım eğer yumurtlama tarihinde ilişki olursa ve döllenme olursa 5 yada 6 gün sonra kan tahlilinde belli olurmuş. benimde adetime 5 gün filan kaldı. biraz daha beklemekte fayda var..ama kendimi az tuhaf hissediyorum iki gündür. yüz ifadem falan değişti gibi. bi de komşum gördü beni ve sende bi gariplik var kirpiklerin kaşkarın karışmış hamilemisin kız yoksa dedi. şaşırdim valla :)
slm ben bu yazini okudum hayirli siyla bebegini kucagina alirsin insallah bendede senin gibigoguslerde sisme ve aci var normal adet donemlerimdede olurdu fakat ozamnlar pek farketmezdim elledigimde anlardim simdi ise kolum degdiginde yururken bile hareket ettikce aciyor ve damarlanmaya basladi ve bu senin dedigin gibi yumurtlama doneminden sonra basladi cok hafif fakat sanki surekli basim donuyor ve adetime daha 7 gun var ilk kez bu oluyor bende goguslerim genelde gunduz pek hissetmiyorum ama aksamlari sizlamaya basliyor senin sureklimi aciyor lutfen yardim
yan gogus sisligi ve hassasiyeti yasıyorum 15 gun oldu hala geçmedi adetime 3 gun kaldı böyle olup da hamile olduğunu öğrenen varmı[/QUOTE]