Evet tatlım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayrlı olsunsaolasin yuzdeyuzakrepcim insallah hepimize nasip eder Allahim bebislerimizi kucagimiza almayi:)hosgeldin baharcan sende hamilesin deilmi?
arkadaşlaaar lütfen cevap verirmsiniz??
1haftadan beri şiddetli bel ağrım var.kasık ağrılarımda oluyor.arada baş ağrısı oluyor.birde koyu kahve akıntı oldu 2 gün az az lekelerle geldi.hiç böyle olmamştı adetime 2 gün var.bugün gbelik testi yaptım evde.2.cizgi varla yok gibiydi.çıldırıcam yaa.kan testi yapsammı.iki gün var diceksinz ama sabredemiyorumda.sizce hamile olabilrmiyim????
bence olabilirsin silik çıktıysa bile hamilesin
benimde 9 gün var karnımım içi acıyor göğüslerde cok hassas
benide cevaplandırırsanız cok sevinirim
adetimin 16. gunundeyim sıklusum ise 32 gundur
yani adet gunume daha cook var.....
bugun lekelenmem oldu önce koyu kahve sonra acıldı simdide bitti
sizce neden olabilir:bbo:
benide cevaplandırırsanız cok sevinirim
adetimin 16. gunundeyim sıklusum ise 32 gundur
yani adet gunume daha cook var.....
bugun lekelenmem oldu önce koyu kahve sonra acıldı simdide bitti
sizce neden olabilir:bbo:
tskler arkadaslar:)
ilk kez basıma geliyor sasırdım bende
Rabbim tum isteyenlere versin insallah
merhaba bende bekliyorum bu ay bakalim hayirlisi artik.daha adet gunume cok var ama kasiklarimda tuhaf biseyler oluyor yardimci olabilirmisiniz bana
selam kızlar benim de adet günüm bugun ama olmadım çok halsizim elim kolum kalkmıyor.birkaç gun daha beklemek istiyorum hayırlısı bakalım varmı yokmu..
adet gunum ayin 21i daha cok var ya gunler nasil gececek bilmiyorum canim..sence bu kadar cabuk bir belirti olabilirmi
:teytey::dance::sm_cool:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
bacımmm hayırdırrrrkaydirigubbakcemile3allahım mutluluğunu daim etsinnnnn:dance::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?