En erken hamilelik belirtileri

arkadaşlar benim de günüm 6 şubattı .iki gün geçti ama ben hala test yapmadım .sizce hamilemiyim.doğrudüzgün hiç belirti yok.sadece göğüslerimde dolgunluk hafif ağrı var.ama kasık karın ağrısı falan yok.olsa diyecem adetim mi gelicek diye ama ağrımayınca nooluyo hamilelik olur mu ağrımadan da.üfff 2 gün geçsin ööle test yapcam.şimdi diyceksinis o zaman meraktan çatla diye.delikafadulden

herkese selam ya bugun bi acaipim adet günüm çok yaklaştı ama hiçbişey hissetmiyorum bi ara feci karın bel ağrısı göğüste hassasiyet oldu cuma gunu özellikle ama bugun sanki adet biterde bi rahatlarsın ya onun gibiyim ne hamilelik nede adet belirtisi var hayırolsun inşallah ben 3-4 gun önce dayanamadım idrar testi yaptım tek çizgi çıktı acaba yarın bi tane alıp yine denesemmiii yoksa bi iki gun bekleyip adet olmassam kan testine mi gitsemm

valla ben olsam simdiye kadar kac test yapmistimnaniknanik
iyi sabir varmis sende:icecream:

canım allah tamamına erdirsin inşallahh hayırlı olsun..bir belirtin var mıydı? öğrenmeden önce nasıldı durumun?

kızlar benim günüm 18 şubat ama sağ kasığım ağrıyo, göğüslerim acıyo. Biraz spor yapmıştım.Spor dediğimde koşmuştum koşu bandında.Acaba ondan olabilir mi? Ben bu ay ovulasyon testi yaptım.Yumurtladığım gün sağ kasığım ağrımıştı.Şimdi de aynı kasıkta ağrı olunca çok heyecanlanıyorum. Hamilelik belirtisi bu kadar erken olur mu? Daha 10 gün var...Bi de ayıptır söylemesi akşam ilişkiye girerken de hep kasığımın aynı yeri ağrıdı.Fikri olan yazsın nolur...

Erken değilki on gün varmış eğer düzenli yumurtluyorsan yumurtanın döllenmesinden 5-7 gün geçmiş olmalı bu da belirtilerin başlaması gerek

belirtiler arasında adet sancısı gibi sancı da varmı?

Adet sancısı gibi belirtiler var ara ara batmalar olabiliyormuş sırnaşık şey

ceylancım sağolasın... Ne zaman test yapsam çıkar? ilçede yaşıyorum özel laboratuvar yok...Hastaneye gitsem o da ayrı bi olay...

Bence kantestine git ama şunu belirtmem gerekir ki ilk gebelikte hiç bir belirti de hissetmeyebilirsin

allah hepinizin gönlüne göre versin kızlar inşaallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz allah yardımcınız olsun :))

ceylancım sağolasın... Ne zaman test yapsam çıkar? ilçede yaşıyorum özel laboratuvar yok...Hastaneye gitsem o da ayrı bi olay...

bir önceki adet tarihinden 20 gün geçince
Eğer yumurtaladığın günden eminsen 15 gün geçmesinden idrarda kesin sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…