arkadaşlar benim de günüm 6 şubattı .iki gün geçti ama ben hala test yapmadım .sizce hamilemiyim.doğrudüzgün hiç belirti yok.sadece göğüslerimde dolgunluk hafif ağrı var.ama kasık karın ağrısı falan yok.olsa diyecem adetim mi gelicek diye ama ağrımayınca nooluyo hamilelik olur mu ağrımadan da.üfff 2 gün geçsin ööle test yapcam.şimdi diyceksinis o zaman meraktan çatla diye.delikafadulden
Kızlar tekrar selam yemek yedik oyuzden başında değildibilgisayarın. Kasıklarda ve karında ağrı bende de var, ben de daha doktora gitmedim ama ilk aylar nrmal diye okumuştum. Ben öğrendiğimde adetime 6 gün vardı(ayın 6 sı) 15.23 çıktı kan testinde. Haftaya cumartesi de doktora randevum var:))
slm kızlarr ii akşamlarrrrr
Erken değilki on gün varmış eğer düzenli yumurtluyorsan yumurtanın döllenmesinden 5-7 gün geçmiş olmalı bu da belirtilerin başlaması gerekkızlar benim günüm 18 şubat ama sağ kasığım ağrıyo, göğüslerim acıyo. Biraz spor yapmıştım.Spor dediğimde koşmuştum koşu bandında.Acaba ondan olabilir mi? Ben bu ay ovulasyon testi yaptım.Yumurtladığım gün sağ kasığım ağrımıştı.Şimdi de aynı kasıkta ağrı olunca çok heyecanlanıyorum. Hamilelik belirtisi bu kadar erken olur mu? Daha 10 gün var...Bi de ayıptır söylemesi akşam ilişkiye girerken de hep kasığımın aynı yeri ağrıdı.Fikri olan yazsın nolur...
belirtiler arasında adet sancısı gibi sancı da varmı?
slm kızlar yine geldim ben
herkese selam ya bugun bi acaipim adet günüm çok yaklaştı ama hiçbişey hissetmiyorum bi ara feci karın bel ağrısı göğüste hassasiyet oldu cuma gunu özellikle ama bugun sanki adet biterde bi rahatlarsın ya onun gibiyim ne hamilelik nede adet belirtisi var hayırolsun inşallah ben 3-4 gun önce dayanamadım idrar testi yaptım tek çizgi çıktı acaba yarın bi tane alıp yine denesemmiii yoksa bi iki gun bekleyip adet olmassam kan testine mi gitsemm
ceylancım sağolasın... Ne zaman test yapsam çıkar? ilçede yaşıyorum özel laboratuvar yok...Hastaneye gitsem o da ayrı bi olay...
Baharcancım nasılsınız bakıyım melekten ne haber yafrukuş
canımm bebişim iyiymiş çok şükür değerim yükseldi bakalım salı günü gitcem dr a belki görürüz keseyi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?