En erken hamilelik belirtileri

selam kızlar nabersınız kurstan yenı geldım hemen bılgısayarı actım dedım nabıor acaba bızımkılerkaydirigubbakcemile2 sabah evlılık ve yasla ılgılı konusmalar olmus ben de fıkrımı solemeden edemeyecegım valla ben de ıkı yıllık evlıyım 21yasındayım esım de 26yasında anne ve baba olmak ıcın her ıkımızde en uygun yaslardayız en azından bız boyle dusnuyoruz ayrıca cevredekı ınsanlar da ıkı sene oldukta sonra halıyle sormaya baslıyolar yadırgamama gerek annelık cok baska bısı ya canından can dusunseneŞeniz ınsan o duyguyu tatmaya kendını hazır hıssettımı gerısı zaten gelıyor eeee anlatın bakalım ne var ne yok nasıl gectı gununuz hamiş var mı aramızda bugun ogrenen:asigim:

o kisi benim.ilk kez ovulasyon testi yapmıstım o ay. hep cif cizgi cıktı.bende testler mi yanlıs dedim.sonra biri bana baskasında da boyle oldu ve hamile oldugunu ogrendi demidti. o ay bende hamıle kaldım:lepi:

kusurabakma canım yaa.o kadar çok arkadaş varki bazen kim ne söylemişti hatırlayamayabiliyor insan.nasıl gidiyor hamilelik.kaç haftalık oldu

merhaba kızlar.......çok özledim hepinizi...birkaç gündür yoktum giremedim.( acaba bugün beni gören olurmu bu yoğunluta tabi?????)

seda0881 test yapmıştın dimi sen sonucunu aldınmı ne çıktı merak ettim inş güzel haberlerdir

arkadaşlar bişey söylicem bende bi dua var o bahsettiğiniz dua olabilirmi buraya bi müşterim gelmişti benden fotokopisini çekmemi istemişti ama duanın adı yok google yazsam çıkarmı acaba

tühh ya CADIARZU bırılerı bagırsın surdan bebişiiim geliyoooo diye bizde coşalım :teytey: moral olsun umut olsun daha bana bır hafta var sabredemıyom kı zaten dırek kan testıne gıtcem ıdrar testı alıp tek cızgı yada ıkıncı sılık cızgı gormek benı delı eder dayanamam hemen öğrenmeliyim sonucu :roflol:

o kisi benim.ilk kez ovulasyon testi yapmıstım o ay. hep cif cizgi cıktı.bende testler mi yanlıs dedim.sonra biri bana baskasında da boyle oldu ve hamile oldugunu ogrendi demidti. o ay bende hamıle kaldım:lepi:

AAAAA. :1shok::1shok::1shok:-tatlicadiarzu-Ama benim ikinci çizgi çook silik çıktı senin hep koyu muydu canım?

bulamadım ben ya yok duayıda yazdım kadın bana dediki evlimisin sen evet dedim o zaman sende al kalsın cüzdanına koy demişti bende hoca falan bulursam okutturayım neymiş anlamı diye sorcam ama bulamadımki kadını gelini 5 yıldır çoçukları olmuyomuş bu duayı hem okumuş hemde yanından ayırmamış ve cocugu olmuş falan ben böyle şeylere çok fazla inanmam ama o gün bugündür cüzdanımda

fd7 canım şimdi girdim mayısta gidiyormuşsun ümreye ne olur benim içinde dua et ismen ama ne olur. bende 2006 haziranda gitmiştim. ah tekrar bir gidebilsem. gitmeden önce sana yanına mutlaka alman gereken şeyleri söylemek isterim rahat etmen açısından şimdiden Allah kabul etsin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…